Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:02, 06 Sty '12
Temat postu:
Reszty nie ruszam ale z trzeciego oka sie nie smiej bo jest bardziej prawdziwe niz Ci sie wydaje
_________________ Nikt nie ma monopolu na prawdę
www.chomikuj.pl/Filmyprawdy
Wysłany: 10:37, 06 Sty '12
Temat postu:
o w morde...
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 10:49, 06 Sty '12
Temat postu:
Mnie się najbardziej podoba ten dymek pojawiający się po prawej stronie księżniczki oraz muzyczka w tle
Nie ma to jak teatrologia mająca na celu wzmożenie w widzach odczucia mistycyzmu, światłości, tajemniczości Show must go on właśnie to mnie interesuje w 2012 roku te różnego rodzaju fajerwerki, które będą zapodawać pewnie wraz ze zbliżającym się miesiącem grudniem eskalacja psychozy tłumu będzie ledwo do ogarnięcia
Więc to będzie zaiste wesoły rok
Wysłany: 10:51, 06 Sty '12
Temat postu:
jak mówi M.Tsarion "ci wszyscy góru obiecują Ci coś w przyszłości ,nigdy nie możesz dostać niczego od razu ,teraz ciągle mówią o przyszłości"
jakoś tak
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 09:08, 07 Sty '12
Temat postu:
nie dziala, daj jeszcze raz, bo bym zobaczyl
_________________ Jestem jestem wciaz pod obserwacja,jestem bledem spolecznosci, a ich system jest racja.
Bo nie wychodze na tego ktory mysli, bo nie przelykam tego co nasz system sobie wysni
Wysłany: 16:10, 07 Sty '12
Temat postu:
No i proszę...przesłanie pani "dymiącej" już przetłumaczone...
widać to bardzo ważne przesłanie...
Makron mnie rozwalił... przebiła właśnie LW ...
jest w tym pewna nielogiczność...trzy dni ciemności (jeśli ziemia się zatrzyma w TEORII) ... no ale ktoś po drugiej stronie
będzie miał trzy dni przerąbane w robocie bo będzie ciągle słońce ....
chyba że ktoś ma "pstryczek elektryczek" i wyłączy słońce.
Czyli co jest ważniejsze "szklanka w połowie pełna czy w połowie pusta"
Trzeba ten temat doprecyzować...kto będzie miał ciemno a kto jasno...
Ale trzy dni ciemności brzmi tak zajebiście biblijnie...
eee no tak - ktoś podpierdoli słońce..wiem że jest takich dwóch co ukradli księżyc..ale numer ze słońcem jest niezły...
Wysłany: 17:13, 07 Sty '12
Temat postu:
yyy ,pożyjemy ,zobaczymy , dziwnie gadała. Troche męczy mnie to gadanie o końcu 2012 ,jakieś NEW AGE sie wyłanie <PEACE AND LOVE> co to kurwa cofneliśmiy sie w czasie do lat 60tych ? hha taka księżniczka nie rozumnie chyba że za dużo na tym świecie ludzi którzy mają w dupie pokój i miłość, już nie wspominając o tym że około 70 % ludzi chodzących po tej ziemi do debile którzy maja problemy z tabliczką mnożenia ,nie wspominając już nawet o pojęciu "trzeciego oka"
Wysłany: 17:45, 07 Sty '12
Temat postu:
Znowu karmią ludzi strachem, żeby złapali się wszyscy razem w zagrodzie za rączki i śpiewali kółko graniaste .
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 18:53, 07 Sty '12
Temat postu:
Venom napisał:
Znowu karmią ludzi strachem, żeby złapali się wszyscy razem w zagrodzie za rączki i śpiewali kółko graniaste .
dobre... ! zasadniczo masz rację Venom, przeważnie tak jest że straszą... ale w przypadku tej kobiety jest inaczej, na mnie zrobiła ona pozytywne wrażenie, jest neutralna emocjonalnie a to już coś - nie każdy to potrafi, poza tym ona nie straszy - brak światła i elektryki przez trzy dni to jeszcze nie "koniec świata" zwłaszcza że masz rok na to by się przygotować
Ona proponuje też prostą technikę myślowej regresji przez całe życie i wszędzie tam gdzie pojawiło się krzywdzenie ona proponuje oddech - wybaczenie, odpuszczenie złego i wpuszczenie w to miejsce energii miłości - człowiek jest strukturą duchową zatem przez tego typu zabiegi oczyszcza się duszę co przeważnie skutkuje poprawieniem kondycji psychofizycznej
to co ona mówi jest zbieżne z tym co mówi Łazariew, który dla mnie jest jednym z autorytetów na "okres przejścia" który już się rozpoczął tu wklejam krótkie tłumaczenie jego "przepowieni" na 2012 i lata następne
Europa wymrze bez jakiejkolwiek radiacji (promieniowania) ona już wymiera [...]
najgorsze niebezpieczeństwo to nie radiacja i nie broń chemiczna i nie kataklizmy najstraszniejsze niebezpieczeństwo to przychodząca [z kosmosu] czysta energia przyszłego człowieczeństwa - ona nie styka się z naszą [energia] i my spokojnie kładziemy się i umieramy; kobiety przystają rodzić dzieci, ktoś umiera od razu, ktoś pożył, pożył i umarł - i wsio
Wysłany: 15:48, 08 Sty '12
Temat postu:
Mnie ciekawi tylko jedno...kim są ci "Naczelni Bibliotekarze" żyjący WEWNĄTRZ ZIEMI
z którymi też się komunikuje... Którzy to tak bardzo się troszczą o to abyśmy piwo pili ze szklanych butelek bo z aluminiowych puszek szkodzą ?