W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

100 lat gwarancji na baterie łazienkowe  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 835
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AQuatro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:48, 05 Kwi '09   Temat postu: 100 lat gwarancji na baterie łazienkowe Odpowiedz z cytatem

Jedna z polskich firm oferuje 100 lat gwarancji na baterie łazienkowe.
Warto wiedzieć, że te 100 lat, to gwarancja tylko na odlew baterii.
A wszystkie inne wewnętrzne elementy baterii mają od 1 roku do 3 lat gwarancji.
Oczywiście na pudełku nie pisze, że na uszczelniacze jest rok gwarancji.
Myślę, że warto wiedzieć, gdyby ktoś się przymierzał...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pswierq

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:28, 05 Kwi '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ortografia nie grzesze, krytyke biore na klate.
Ale nawet gdy moja mama mowi "pisze" poprawia ja - "jest napisane".
Ot, prawda gramatyczna Wink.
Powrót do góry
suspenser

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:04, 07 Kwi '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawe ile lat przetrwa karta gwarancyjna i dowód zakupu, które są podstawa do złożenia reklamacji Laughing

Tak na powaznie to najlepsza gwarancją jest zakup dobrej jakości towaru, a nie to, co wciska marketing.
Powrót do góry
Bofain

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:25, 07 Kwi '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

suspenser napisał:

Tak na powaznie to najlepsza gwarancją jest zakup dobrej jakości towaru, a nie to, co wciska marketing.

Nie ma już takich towarów. Zresztą jak rozpoznasz dobrą jakość od złej? Bo duża różnica w cenie już nie daje tej gwarancji zakupu dobrego towaru
Powrót do góry
prostynick

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:22, 07 Kwi '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bofain napisał:
suspenser napisał:

Nie ma już takich towarów. Zresztą jak rozpoznasz dobrą jakość od złej? Bo duża różnica w cenie już nie daje tej gwarancji zakupu dobrego towaru

Jasne, że są poczytaj w sieci opinie produktów zanim coś kupisz bo nawet cena nic nie znaczy tzn. trafiają się modele trefne, no i oczywiście liczy się marka, mam wiele rzeczy philipsa, sony, panasonic i są to bardzo dobre rzeczy... Śmieszne jest tylko to, że teraz nie opłaca się naprawiać, zepsuł mi się telefon to wymieniono prawie cały na nowy oprócz obudowy, spadł mi aparat cyfrowy i oczywiście nie było widać więc oddałem i dostałem za małą dopłatą nowszy bo tamtych już nie było... Spalił mi się zasilacz od kompa więc przysłali nowy to samo z dyskiem. Odnośnie baterii to miałem też problem, kupiłem i urwała się taka rączka (pękł wewnętrzny element z tworzywa), zaniosłem dali mi nową, po dwóch miesiącach stało się to samo więc znowu poszedłem i chcieli mi dać nową, ale dopłaciłem i wziąłem prawie taką samą, ale droższą - minął ponad rok i nic jej nie jest... Żarówki energooszczędne (te nielubiane ostatnio) też mi jedną wymienili jak poprzednia się za wcześniej spaliła... Więc jak wymieniają to nie narzekam.

Co do kart gwarancyjnych i paragonów to mogą wyblaknąć więc polecam skanować i wrzucać sobie na płyty bo nie liczy się tak bardzo ten papierowy paragon co numer na nim, ale wydrukować też można chyba, że sprzedawca was oszuka.
Powrót do góry
Bofain

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:21, 07 Kwi '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Opinie w internecie niestety są nic nie warte. Smile
-ludzie piszą je bardzo subiektywnie bez żadnego porównania na zasadzie - kupiłem, działa, daję 10/10 i zachwalam jakie to wypas
-marketing szemrany, całe masy ludzi są zatrudniane przez firmy aby pisały anonimowo posty na forach, blogach i sklepach internetowych

No i te opinie głównie dotyczą sprzętu rtv/agd a co gdy np chcemy kupić dobry młotek? Dobry zestaw kluczy do roweru? Dobre panele na ścianę? Smile Niestety wtedy kręcimy ruletką przy zakupie(mówię tu o wyższych półkach bo patrząc na najtańszą mamy 100% pewności kupienia bubla)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: