Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:11, 02 Kwi '09
Temat postu:
ciekawe , jak by wypadł w parlamencie europejskim?
_________________ Kiedy wyeliminuje się wszytko co niemożliwe, cokolwiek pozostanie, choćby nie wiem jak nieprawdopodobne, musi być prawdą."
Wysłany: 19:15, 02 Kwi '09
Temat postu:
JKM już nie raz pokazał, że potrafi rozmawiać (prowadzić dialog) oraz że potrafi dawać krótkie i merytoryczne wystąpienia.
Tak sobie myślę po obejrzeniu tych sześciu części, że to chyba nie jest całość. W ostatniej części jest mowa o emeryturach i wygląda tak, jak by chciał jeszcze coś do tego dodać. Zobaczymy. Może dojdą kolejne części.
Wysłany: 19:56, 02 Kwi '09
Temat postu:
oglądałem całość -> tam wszyscy ludzie słuchają Go z prawdziwym zaciekawieniem! tak zresztą jak ja Go słuchałem z zaciekawieniem chodz znam już Jego poglądy Jedyny polityk który mówi konkretnie co trzeba zrobic a nie Nowa Irlandia i Cud Gospodarczy
Wysłany: 20:08, 02 Kwi '09
Temat postu:
zbliżają się wybory do parlamentu europejskiego, kompletnie nie ma na kogo glosować.
Facet ma chyba milion wad, ale z całego tego towarzystwa jego czasem można posłuchać.
Gdyby on trafił do parlamentu europejskiego było by wesoło. Dużo ludzi ogląda jego wystąpienia. Więc przynajmniej zaczęli by zwracać uwagę na to co się w tamtym parlamencie dzieje.
_________________ Kiedy wyeliminuje się wszytko co niemożliwe, cokolwiek pozostanie, choćby nie wiem jak nieprawdopodobne, musi być prawdą."