W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Dzisiejsze fakty 28.03.2009 - nowa światowa waluta  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
6 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 1844
Strona: 1, 2   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wyspa

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:16, 28 Mar '09   Temat postu: Dzisiejsze fakty 28.03.2009 - nowa światowa waluta Odpowiedz z cytatem

Właśnie oglądałem se fakty i gościu mówi że w obliczu kryzysu będzie nam potrzebna NOWA ŚWIATOWA WALUTA lol Exclamation
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Suchy

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:24, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio oglądam Wiadomości a tam prezenterka przy okazji jakiegoś reportażu wspomina nieśmiało w gąszczu zdań o pracach naszego rządu nad ustawą o nacisku na entuzjastyczne wypowiadanie się o Unii Europejskiej w mediach. Ogólnie telewizji nie oglądam bo szkoda mi nerwów, ale dziwię się tym co oglądają i dalej są ciemni słysząc niekiedy takie informacje jak ta czy powyższa.
Naznaczony

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:06, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też to oglądałem, brat mnie zawołał jak była mowa o tych demonstracjach. Szok. W ogole nie musza się już kryć z niczym, ostateczne decyzje zapadaja. poźniej eksterminacja oponentów
Powrót do góry
Wyspa

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:18, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

muszą przejść już mocno do ataku bo już świat coraz bardziej widzi ich plan... ale ludzie wciąż zbyt głupi... wielu już widzi co się dzieje ale zbyt dużo ludzi wciąż jest ślepa... albo totalnie bierna i interesuje ich wyłącznie czubek ich własnego nosa... :/
Powrót do góry
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:18, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no Ja też oglądałem dziwnym trafem fakty na TVN i też to słyszałem , Exclamation
Powrót do góry
Teodoryk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:22, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To dopiero początek...ciekawe co będzie dalej.
Powrót do góry
sonic3

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:45, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teodoryk napisał:

...a dalej będzie, a ten pan w filmie lepiej odpowie:

JAK ŹLE, MUSI WYGLĄDAĆ SYTUACJA, ZANIM TY COŚ ZROBISZ?

W jedności siła nie w budowanych murach!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
midnight

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:15, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wyspa napisał:
muszą przejść już mocno do ataku bo już świat coraz bardziej widzi ich plan... ale ludzie wciąż zbyt głupi... wielu już widzi co się dzieje ale zbyt dużo ludzi wciąż jest ślepa... albo totalnie bierna i interesuje ich wyłącznie czubek ich własnego nosa... :/

dobrze piszesz...
Zaserwują nam w TV Taniec z gwiazdkami...jak oni śpiewają...teleturnieje, programiki, seriale dla debili, zamroczą umysł nadmiarem bezsensownych informacji o pierdołach, darmowych smsach i błyskawicznej gotówce, Shocked czizus
Postępują tak od lat, przejmują władzę nad masą i wciskają ludziom totalne bzdury. Jak to dobrze spojrzeć na to wszystko z innego punktu Rolling Eyes
oj gdyby to ludziska zrozumieli byłaby chyba rewolucja
Powrót do góry
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:22, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to idą na całego. To znaczy tylko tyle, że to ostatni gwizdek, żeby ratować polską suwerenność. Ktoś powie, że to co mamy to już niewiele. Jak świat światem polak zawsze był mądry po szkodzie.

Tak się dzisiaj zastanawiałem, co takiego musi się wydarzyć, żebyśmy się zjednoczyli w słusznej sprawie. Ostatni wspólny zryw narodowy, był dokładnie w dzień śmierci JPII (zryw duchowy). Wcześniej solidarność, stocznia i okolice stanu wojennego. Teraz to już chyba pozostaje moment, aż zapukają kolbą do drzwi, albo masowe zajęcia własności nie wiem, ale zapewne coś w ten deseń.

W każdym bądź razie, odnoszę wrażenie, że tylko solidny kop w ryj obudzi ten naród. Czyli co, dalej czekamy na rozwój wydarzeń i oświecamy się wzajemnie kolejnymi niusami?
Powrót do góry
Tomkiewicz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:27, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Link do tego reportażu w Faktach:

http://www.tvn24.pl/28377,1593101,0,1,preludium,fakty_wiadomosc.html
Powrót do góry
FreeG

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:55, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również oglądałem. Poważnie mnie to podirytowało. Zwróciłem się do domownika z pytaniem, czy to nadal "teoria spiskowa".

Odpowiedział: "tak"...
Powrót do góry
skrzydlaty

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:04, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawe i niepokojące stwierdzenie pada o naszych 'mądrąłkach'.
Nasi się nie wybierają!!
- albo nie muszą, bo już na wszystko zgodzili się bez szemrania;
- albo dano im do zrozumienia, że się nie liczą ponieważ, oddaliśmy już wszystko..
Powrót do góry
Lama

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:18, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też oglądałem, przy okazji małej imprezki rodzinnej przy stole...

Kiedy leciał materiał z Londynu powiedzałem - Patrzcie!... , ale nikt nie zrwócil na mnie uwagi;/

Ignoranci...

Ps: Może jakąś swoją manifę zorganizujemy? Np za 2-3 miesiące z ostrą kampanią reklamową?(znajomi, opisy na gg, smsy itp.)?

Pozdrawiam
Powrót do góry
Erwin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:04, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sonic3 napisał:
Teodoryk napisał:

...a dalej będzie, a ten pan w filmie lepiej odpowie:

JAK ŹLE, MUSI WYGLĄDAĆ SYTUACJA, ZANIM TY COŚ ZROBISZ?

Tylko, że z tego filmu można snuć dwojakie analogie do rozprawy z żydami w przedwojennych niemczech.

1. My jesteśmy jak te dawne wystrachane żydki, a NWO jak Hitler bedzie nas w przyszłości eksterminować w swoich planach zmniejszenia populacji ludności. Wkrótce polityką pieniężną ograbią nas totalnie i zdechniemy z głodu i strachu jak w obozach hitlerowskich

2. Powtórzy się historia wokół żydów i zaczną następować serie kryształowych nocy na współczesne banki. Tłumy rozkurzą w złości te świątynie, ale co to by wlaściwie zmieniło? Oni z NWO mają już porobione fortece dla siebie. Czy pojawiłby się współczesny odpowiednik wczesnego Hitlera co pociagnąłby masę ludzi za swoją ideą? Kto dziś mógłby pociągnąć tych wpatrzonych w TV kicz co są ślepi na resztę spraw i oglądają swój czubek nosa?
Czy mógłby być ktoś taki lub takie coś, co pociągłoby ludy na rzadzących zza ukrycia jak żydzi w dawnych niemczech? Dziś wg tej analogi sprawa musiałaby mieć światowy zasięg.
Co do mnie realności nabierze raczej wersja 1.
Powrót do góry
shepherd

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:57, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

FreeG napisał:
Również oglądałem. Poważnie mnie to podirytowało. Zwróciłem się do domownika z pytaniem, czy to nadal "teoria spiskowa".

No to tam inteligencja nie grzeszy ten domownik xD
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
davidoski

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:59, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dostaną wszyscy chipa w dupę to się obudzą.
GrzegorzP

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:32, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wcale się nie obudzą, tylko będą się cieszyć, że im w dupie wibruje !
Dopiero jak ucisk tego wibratora byłby już nie do wytrzymania, to może by zadziałał instynkt zachowawczy. Ale do tego konstruktorzy społecznie nie dopuszczą. Wszystko jest dobrze obliczone, żeby nie przekraczać granic bólu.
Powrót do góry
pumpkinhead

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:13, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szlag człowieka trafia nomanie Twisted Evil
Venom

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:57, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Już za przeproszeniem się nie "pierdolą" , jedna waluta , przedstawienie antyglobalistów i wolnych ludzi jako terrorystów. Niewiem jak ludzie mogą wciąż myśleć ,że rząd jest po ich stronie.
Powrót do góry
FreeG

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:31, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

shepherd napisał:
FreeG napisał:

No to tam inteligencja nie grzeszy ten domownik xD

Inteligentny to on jest, ale ignorancja, a może i strach przed prawdą robi swoje. Wink

Ciekawi mnie, jak będzie wyglądał Londyn 1-go.
Obawiam się, że protesty faktycznie będą pretekstem do spotęgowania państwa policyjnego. Nie mam także nadziei, że będą przebiegać "pokojowo". Ludzie są tak źli i zdesperowani, że zaczną się wyładowywać na czymkolwiek, m.in. na podjudzającej ich policji.
Powrót do góry
Tańcząca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:33, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bla bla bla ...
Cytat:

W każdym bądź razie, odnoszę wrażenie, że tylko solidny kop w ryj obudzi ten naród. Czyli co, dalej czekamy na rozwój wydarzeń i oświecamy się wzajemnie kolejnymi niusami?

Tak czekamy dalej i uprawiamy mentalną masturbację ...na nic innego nie licz na forum Evil or Very Mad

Ja uważam ,że porządny kop w ryj to należy się nam forumowiczom, bo skoro my się nie potrafimy w jakikolwiek sposób zorganizować to jak Ci ''biedni'' ludzie mogą?

hipokryzja i dwójmyślenie występuję na forum , taki właśnie ów proces zaobserwowałam...!
Powrót do góry
Damian.87

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:35, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nie tak że ma być jedna waluta na całym świecie, do tej pory światową walutą był i nadal jest dolar, chodzi tu o znalezienie środka zastępczego gdyż dolar przestał spełniać swoją funkcję.
Powrót do góry
Maestro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:10, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co można zrobić ? Na pewno nic nie robienie nic nie daje i jest na rękę rządzącym. Za nie długo będą wybory do EURO-kołchozu może trzeba dokonać wyboru na kogo zagłosować ?
Jedno jest pewne na wszystkich którzy są po 89r oddać głosu już nie warto: PO, PSL, PIS, SLD - NIE dla tych panów.

Dziwnym trafem zaczęli trząść dupami i powstało nieformalne porozumienie przeciwko Libertas.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,D.....caid=17c14

Cytat:
Dlaczego Ganley chce utopić w Polsce tak dużą kasę? - pytał w Radiu Zet Joachim Brudziński z PiS. Irlandzki milioner Declan Ganley założył w Polsce oddział eurosceptycznej partii Libertas, której trzonem mają być działacze LPR. - Nie wierzę, że sobie poradzą - dodał Brudziński.

Polski oddział partii Libertas zamierza skorzystać z luki w ordynacji wyborczej - ustalił "Dziennik". Partia chce zaciągnąć w banku kredyt, którego zabezpieczenie będzie stanowić majątek irlandzkiego multimilionera. Informatorzy "Dziennika" twierdzą, że w ten sposób na kampanię do europarlamentu do Polski ma zostać przetransferowane ponad 250 tys. euro, czyli ponad 1,1 mln zł.

Ganley będzie pompował legalnie pieniądze na LPR i komisja wyborcza nie może nic zrobić
Zbigniew ChlebowskiWedług ustaleń dziennikarzy "Newsweeka", założycielami LiD-u, a dziś Libertasu była trójka działaczy LPR - Cyprian Gutkowski, Daniel Pawłowiec i Sebastian Jargut.

- Politycy, którzy uważają się za narodowców, biorą na swojego lidera narodowca. Warto porównać poglądy i zobaczyć różnice poglądów Ganleya i członków LPR. Trzeba się zastanowić, jak poradzić sobie z luką prawną pozwalającą polskim partiom przyjmować pieniądze z zagranicy - powiedział w "Siódmym Dniu Tygodnia" Radia Zet Michał Kamiński z kancelarii prezydenta.

Zdaniem Stanisława Żelichowskiego z PSL, "to skandaliczne, że prawo jest tak obchodzone". Do dyskusji w Sejmie na ten temat nawołuje Wojciech Olejniczak z SLD.

- Niepokojące jest to, że Ganley będzie pompował legalnie pieniądze na LPR i komisja wyborcza nic nie może zrobić - podkreślił Zbigniew Chlebowski, szef klubu PO.

Cytat:
Niepokojące jest to, że Ganley będzie pompował legalnie pieniądze na LPR i komisja wyborcza nic nie może zrobić
Heloooołłł ???? to maja działać nie legalnie ? Przecież nasi sejmowcy chyba zapomnieli że zagłosowali za traktatem lizbońskim i promują swobodny przepływ ludzi i środków w krajach UE a tutaj nagle taka zmiana.
Powrót do góry
ostrożny

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:40, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Maestro napisał:

Jedno jest pewne na wszystkich którzy są po 89r oddać głosu już nie warto: PO, PSL, PIS, SLD - NIE dla tych panów.

Dziwnym trafem zaczęli trząść dupami i powstało nieformalne porozumienie przeciwko Libertas.

Popieram.
Jednym słowem głosujemy na Libertas. Wybory do europarlamentu to jest najbliższa data, kiedy możemy mieć jakiś wpływ na system. Jeżeli go nie zmienimy to przynajmniej jest szansa, że przynajmniej zahamujemy jego postęp.

Maestro - napisz coś o tym w wątku "organizujemy się"
Powrót do góry
Tomkiewicz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:49, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napiszę to po raz ostatni. Każdy , kto wylezie na jakąkolwiek manifestację przed lub w trakcie G-20 , to skończony naiwniak, samobójca i ktoś, kto kompletnie nie pojmuje o co tu biega. Już był film nawołujący do zamieszek finansowany przez Rockefeller Foundation, a teraz media wpadły w trans gróźb i nakręcania zadymy. Ciekawe, kto rozprowadza ulotki nawołujące do ataków na banki. Szykuje się poważna sprawa, a wyciągnięcie ludzi na ulice, jest częścią planu, na jaką system represji czeka z utęsknieniem.
Wybaczcie tą pewność, ale wspomnicie moja słowa, jak za jakiś czas na tym właśnie forum będą tworzyć się wątki, jak to rząd sprowokował wielkie zamieszki, by wprowadzić ostatecznie zniewolenie i totalny globalizm.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2   » 
Strona 1 z 2

Skocz do: