Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:24, 28 Mar '09
Temat postu:
Ja ostatnio oglądam Wiadomości a tam prezenterka przy okazji jakiegoś reportażu wspomina nieśmiało w gąszczu zdań o pracach naszego rządu nad ustawą o nacisku na entuzjastyczne wypowiadanie się o Unii Europejskiej w mediach. Ogólnie telewizji nie oglądam bo szkoda mi nerwów, ale dziwię się tym co oglądają i dalej są ciemni słysząc niekiedy takie informacje jak ta czy powyższa.
_________________ Prawda ponad prawem.
Wysłany: 21:06, 28 Mar '09
Temat postu:
też to oglądałem, brat mnie zawołał jak była mowa o tych demonstracjach. Szok. W ogole nie musza się już kryć z niczym, ostateczne decyzje zapadaja. poźniej eksterminacja oponentów
Wysłany: 21:18, 28 Mar '09
Temat postu:
muszą przejść już mocno do ataku bo już świat coraz bardziej widzi ich plan... ale ludzie wciąż zbyt głupi... wielu już widzi co się dzieje ale zbyt dużo ludzi wciąż jest ślepa... albo totalnie bierna i interesuje ich wyłącznie czubek ich własnego nosa... :/
Wysłany: 22:15, 28 Mar '09
Temat postu:
Wyspa napisał:
muszą przejść już mocno do ataku bo już świat coraz bardziej widzi ich plan... ale ludzie wciąż zbyt głupi... wielu już widzi co się dzieje ale zbyt dużo ludzi wciąż jest ślepa... albo totalnie bierna i interesuje ich wyłącznie czubek ich własnego nosa... :/
dobrze piszesz...
Zaserwują nam w TV Taniec z gwiazdkami...jak oni śpiewają...teleturnieje, programiki, seriale dla debili, zamroczą umysł nadmiarem bezsensownych informacji o pierdołach, darmowych smsach i błyskawicznej gotówce, czizus
Postępują tak od lat, przejmują władzę nad masą i wciskają ludziom totalne bzdury. Jak to dobrze spojrzeć na to wszystko z innego punktu
oj gdyby to ludziska zrozumieli byłaby chyba rewolucja
Wysłany: 22:22, 28 Mar '09
Temat postu:
No to idą na całego. To znaczy tylko tyle, że to ostatni gwizdek, żeby ratować polską suwerenność. Ktoś powie, że to co mamy to już niewiele. Jak świat światem polak zawsze był mądry po szkodzie.
Tak się dzisiaj zastanawiałem, co takiego musi się wydarzyć, żebyśmy się zjednoczyli w słusznej sprawie. Ostatni wspólny zryw narodowy, był dokładnie w dzień śmierci JPII (zryw duchowy). Wcześniej solidarność, stocznia i okolice stanu wojennego. Teraz to już chyba pozostaje moment, aż zapukają kolbą do drzwi, albo masowe zajęcia własności nie wiem, ale zapewne coś w ten deseń.
W każdym bądź razie, odnoszę wrażenie, że tylko solidny kop w ryj obudzi ten naród. Czyli co, dalej czekamy na rozwój wydarzeń i oświecamy się wzajemnie kolejnymi niusami?
Wysłany: 02:04, 29 Mar '09
Temat postu:
Ciekawe i niepokojące stwierdzenie pada o naszych 'mądrąłkach'.
Nasi się nie wybierają!!
- albo nie muszą, bo już na wszystko zgodzili się bez szemrania;
- albo dano im do zrozumienia, że się nie liczą ponieważ, oddaliśmy już wszystko..
Wysłany: 04:04, 29 Mar '09
Temat postu:
sonic3 napisał:
Teodoryk napisał:
To dopiero początek...ciekawe co będzie dalej.
...a dalej będzie, a ten pan w filmie lepiej odpowie:
JAK ŹLE, MUSI WYGLĄDAĆ SYTUACJA, ZANIM TY COŚ ZROBISZ?
Tylko, że z tego filmu można snuć dwojakie analogie do rozprawy z żydami w przedwojennych niemczech.
1. My jesteśmy jak te dawne wystrachane żydki, a NWO jak Hitler bedzie nas w przyszłości eksterminować w swoich planach zmniejszenia populacji ludności. Wkrótce polityką pieniężną ograbią nas totalnie i zdechniemy z głodu i strachu jak w obozach hitlerowskich
2. Powtórzy się historia wokół żydów i zaczną następować serie kryształowych nocy na współczesne banki. Tłumy rozkurzą w złości te świątynie, ale co to by wlaściwie zmieniło? Oni z NWO mają już porobione fortece dla siebie. Czy pojawiłby się współczesny odpowiednik wczesnego Hitlera co pociagnąłby masę ludzi za swoją ideą? Kto dziś mógłby pociągnąć tych wpatrzonych w TV kicz co są ślepi na resztę spraw i oglądają swój czubek nosa?
Czy mógłby być ktoś taki lub takie coś, co pociągłoby ludy na rzadzących zza ukrycia jak żydzi w dawnych niemczech? Dziś wg tej analogi sprawa musiałaby mieć światowy zasięg.
Co do mnie realności nabierze raczej wersja 1.
Wysłany: 08:32, 29 Mar '09
Temat postu:
Wcale się nie obudzą, tylko będą się cieszyć, że im w dupie wibruje !
Dopiero jak ucisk tego wibratora byłby już nie do wytrzymania, to może by zadziałał instynkt zachowawczy. Ale do tego konstruktorzy społecznie nie dopuszczą. Wszystko jest dobrze obliczone, żeby nie przekraczać granic bólu.
Wysłany: 10:57, 29 Mar '09
Temat postu:
Już za przeproszeniem się nie "pierdolą" , jedna waluta , przedstawienie antyglobalistów i wolnych ludzi jako terrorystów. Niewiem jak ludzie mogą wciąż myśleć ,że rząd jest po ich stronie.
Wysłany: 11:31, 29 Mar '09
Temat postu:
shepherd napisał:
FreeG napisał:
Również oglądałem. Poważnie mnie to podirytowało. Zwróciłem się do domownika z pytaniem, czy to nadal "teoria spiskowa".
Odpowiedział: "tak"...
No to tam inteligencja nie grzeszy ten domownik xD
Inteligentny to on jest, ale ignorancja, a może i strach przed prawdą robi swoje.
Ciekawi mnie, jak będzie wyglądał Londyn 1-go.
Obawiam się, że protesty faktycznie będą pretekstem do spotęgowania państwa policyjnego. Nie mam także nadziei, że będą przebiegać "pokojowo". Ludzie są tak źli i zdesperowani, że zaczną się wyładowywać na czymkolwiek, m.in. na podjudzającej ich policji.
Wysłany: 11:33, 29 Mar '09
Temat postu:
bla bla bla ...
Cytat:
W każdym bądź razie, odnoszę wrażenie, że tylko solidny kop w ryj obudzi ten naród. Czyli co, dalej czekamy na rozwój wydarzeń i oświecamy się wzajemnie kolejnymi niusami?
Tak czekamy dalej i uprawiamy mentalną masturbację ...na nic innego nie licz na forum
Ja uważam ,że porządny kop w ryj to należy się nam forumowiczom, bo skoro my się nie potrafimy w jakikolwiek sposób zorganizować to jak Ci ''biedni'' ludzie mogą?
hipokryzja i dwójmyślenie występuję na forum , taki właśnie ów proces zaobserwowałam...!
Wysłany: 11:35, 29 Mar '09
Temat postu:
To nie tak że ma być jedna waluta na całym świecie, do tej pory światową walutą był i nadal jest dolar, chodzi tu o znalezienie środka zastępczego gdyż dolar przestał spełniać swoją funkcję.
Wysłany: 12:10, 29 Mar '09
Temat postu:
Co można zrobić ? Na pewno nic nie robienie nic nie daje i jest na rękę rządzącym. Za nie długo będą wybory do EURO-kołchozu może trzeba dokonać wyboru na kogo zagłosować ?
Jedno jest pewne na wszystkich którzy są po 89r oddać głosu już nie warto: PO, PSL, PIS, SLD - NIE dla tych panów.
Dziwnym trafem zaczęli trząść dupami i powstało nieformalne porozumienie przeciwko Libertas.
Dlaczego Ganley chce utopić w Polsce tak dużą kasę? - pytał w Radiu Zet Joachim Brudziński z PiS. Irlandzki milioner Declan Ganley założył w Polsce oddział eurosceptycznej partii Libertas, której trzonem mają być działacze LPR. - Nie wierzę, że sobie poradzą - dodał Brudziński.
Polski oddział partii Libertas zamierza skorzystać z luki w ordynacji wyborczej - ustalił "Dziennik". Partia chce zaciągnąć w banku kredyt, którego zabezpieczenie będzie stanowić majątek irlandzkiego multimilionera. Informatorzy "Dziennika" twierdzą, że w ten sposób na kampanię do europarlamentu do Polski ma zostać przetransferowane ponad 250 tys. euro, czyli ponad 1,1 mln zł.
Ganley będzie pompował legalnie pieniądze na LPR i komisja wyborcza nie może nic zrobić
Zbigniew ChlebowskiWedług ustaleń dziennikarzy "Newsweeka", założycielami LiD-u, a dziś Libertasu była trójka działaczy LPR - Cyprian Gutkowski, Daniel Pawłowiec i Sebastian Jargut.
- Politycy, którzy uważają się za narodowców, biorą na swojego lidera narodowca. Warto porównać poglądy i zobaczyć różnice poglądów Ganleya i członków LPR. Trzeba się zastanowić, jak poradzić sobie z luką prawną pozwalającą polskim partiom przyjmować pieniądze z zagranicy - powiedział w "Siódmym Dniu Tygodnia" Radia Zet Michał Kamiński z kancelarii prezydenta.
Zdaniem Stanisława Żelichowskiego z PSL, "to skandaliczne, że prawo jest tak obchodzone". Do dyskusji w Sejmie na ten temat nawołuje Wojciech Olejniczak z SLD.
- Niepokojące jest to, że Ganley będzie pompował legalnie pieniądze na LPR i komisja wyborcza nic nie może zrobić - podkreślił Zbigniew Chlebowski, szef klubu PO.
Cytat:
Niepokojące jest to, że Ganley będzie pompował legalnie pieniądze na LPR i komisja wyborcza nic nie może zrobić
Heloooołłł ???? to maja działać nie legalnie ? Przecież nasi sejmowcy chyba zapomnieli że zagłosowali za traktatem lizbońskim i promują swobodny przepływ ludzi i środków w krajach UE a tutaj nagle taka zmiana.
Wysłany: 12:40, 29 Mar '09
Temat postu:
Maestro napisał:
Jedno jest pewne na wszystkich którzy są po 89r oddać głosu już nie warto: PO, PSL, PIS, SLD - NIE dla tych panów.
Dziwnym trafem zaczęli trząść dupami i powstało nieformalne porozumienie przeciwko Libertas.
Popieram.
Jednym słowem głosujemy na Libertas. Wybory do europarlamentu to jest najbliższa data, kiedy możemy mieć jakiś wpływ na system. Jeżeli go nie zmienimy to przynajmniej jest szansa, że przynajmniej zahamujemy jego postęp.
Maestro - napisz coś o tym w wątku "organizujemy się"
Wysłany: 13:49, 29 Mar '09
Temat postu:
Napiszę to po raz ostatni. Każdy , kto wylezie na jakąkolwiek manifestację przed lub w trakcie G-20 , to skończony naiwniak, samobójca i ktoś, kto kompletnie nie pojmuje o co tu biega. Już był film nawołujący do zamieszek finansowany przez Rockefeller Foundation, a teraz media wpadły w trans gróźb i nakręcania zadymy. Ciekawe, kto rozprowadza ulotki nawołujące do ataków na banki. Szykuje się poważna sprawa, a wyciągnięcie ludzi na ulice, jest częścią planu, na jaką system represji czeka z utęsknieniem.
Wybaczcie tą pewność, ale wspomnicie moja słowa, jak za jakiś czas na tym właśnie forum będą tworzyć się wątki, jak to rząd sprowokował wielkie zamieszki, by wprowadzić ostatecznie zniewolenie i totalny globalizm.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2