W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Czy boisz sie Nowego Ładu Świata?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
4 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 1575
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aro_klb

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:07, 26 Mar '09   Temat postu: Czy boisz sie Nowego Ładu Świata? Odpowiedz z cytatem

Postanowiłem założyc ten ów temat dlatego iż zainspirował mnie do tego Jan van Helsing w swojej książce "Ręce precz od tej książki".
Pominę tutaj całą resztę odnośnie struktury i funkcjonowania NWO bo nie o tym tutaj chciałem pisac.Pozwolę sobie zacytowac kilka fragmentów aby zobrazowac iż nie wszystko musi się potoczyc po mysli iluminatów.
W przypadku gdy świat podlega nieustannej kontroli a iluminaci dążą do całkowitej kontroli ludzkości to jaki sens ma dalsze istnienie ludzi,nas samych??
Cytat:
Chciałbym byc z wami szczery, mówiąc że nowy ład świata może już wkrotce stac się rzeczywistością.Ale spokojnie-bez paniki!Nie będzie on czymś trwałym,podobnie jak trwałe nie jest euro.Dlaczego??
Wprawdzie przywódcy tego świata są przekonani o możliwości osiągnięcia wyznaczonych przez siebie celów,jednak my możemy byc równie pewni tego ,że istniejące między nimi różnice staną na drodze realizacji ich planów.Wypowiedź Michaiła Gorbaczowa który powiedział gdy wojska NATO bombardowały Serbie w 1999r. "ZACHÓD OSZUKAŁ ROSJĘ.WSPÓLNIE UZGODNILIŚMY NOWY PORZĄDEK ŚWIATA.ZJEDNOCZONE KRAJE EUROPY OD ATLANTYKU PO URAL MIAŁY ZNAJDOWAC SIĘ POD PANOWANIEM ROSJI.ROSJA NIGDY IM TEJ ZDRADY NIE ZAPOMNI"
Prawda,że to brzmi niewiarygodnie?? Można stwierdzic iż władcy tego świata wzajemnie sie oszukują,są zakłamani,aroganccy.Jednak ja wiadomo"pycha z nieba spycha"
Cechy Nowego Ładu Świata :
-pobieranie odcisków palców i skanowanie źrenic
-bezgotówkowy obrót pieniędzmi
-satelitarne namierzanie ludzi
-wszczepianie chipów,kamerowanie itp..
Wszystko to nie może funkcjonowac bez prądu elektrycznego
(paradoksalnie przypomniał mi się film matrix gdy była mowa iż każda konstrukcja ma wady.Klocek na klocku...elektrycznosc...)
Co by było gdyby jakiś haker komputerowy stworzył wirus który mogłby zniszczyc system kontroli od środka??Gdyby ten kto tworzył ten system wykorzystal swoją wiedzę znając słabe punkty systemu?A gdyby deszcze asteroidow zniszczyły system satelitarny??A gdyby podmuch wiatru slonecznego zniszczył wszystkie urządzenia elektroniczne??
Istnieją rzeczy przed którymi strach odczuwają sami iluminaci bo ich plan może się nie zrealizowac!Co by sie stalo gdyby którejś z dzieci posiadające moc telekinetyczną,mogącą siłą umysłu przemieszczac rzeczy,dokonywac samozapłonu,mogące posiadac umiejętnosc bilokacji wykorzystało swoją moc do tego aby sprzeciwic sie nieodpowiedzialnym tego świata.Nie musimy zatem obawiac się iluminatów ich wyznaczonych celów.Nowy Ład Świata to kolos na glinianych nogach!Jeżeli przerwana będzie dostawa prądu zmiennego to przestaną działac komputery,zamknięte zostaną transakcje na Wall Street,znikną połączenia satelitarne,głowice nuklearne..

Więc ludziska nie bójcie się marzyc.Damy rade jesteśmy od nich silniejsi !Na wszystko przyjdzie pora! Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nomorenazi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:52, 26 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"O tym co w górze myślcie, nie o tym co na Ziemi" (Kol.3,2)
Powrót do góry
prostynick

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:36, 26 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Satelity są zasilane bateriami atomowymi czyli taka bateria potrafi działać 90 lat. Chipy wszczepiane pod skórę mają energię z ciała.

Z wykopu
Cytat:
Centra danych najsilniej są uzależnione od dostaw energii elektrycznej. Nawet zerwanie łączności ze światem nie powoduje takich problemów jak ewentualny brak zasilania. Są jednak takie serwerownie, które działają bez połączenia z tradycyjną siecią energetyczną. Jedną z nich jest centrum przetwarzania danych należące do banku First National w Omaha.

http://webhosting.pl/W.USA.jest.centrum......rgetycznej

Oduzależnią pewne organizacje (kontrolowanie położenia ludzi) od publicznej energii, nie będzie można sterować zdalnie np. za pomocą Internetu i mogą hakerzy naskakać... Możemy stracić energię w domu, nie mieć światła, ale i tak będą wiedzieć gdzie jesteśmy Sad

Wcale nie będzie tak łatwo.

I jeszcze o tych głowicach nuklearnych to szczerze wątpię aby były uzależnione od normalnej publicznej energii.
Powrót do góry
JA

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:25, 26 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś ten Helsing ostatnio się popularny zrobił. JA się nie boi NWO, NWO boi się JA Very Happy
Powrót do góry
Fanalityk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 05:54, 28 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przeraza mnie NWO ale jestem na nich gotowy..
nie zapomnijcie sie przygotowac i zorganizowac, mysle ze czas sie im konczy...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
nomorenazi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:06, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamknięcie naszej świadomościestuczeczki w 3D uważam za ludzką osobistą tragedię (pomijając te świadomości, które tu zeszły w jakimś wyższym celu).

Podobno (wg Kasjopean, czyli ludzkich świadomości w przyszłości - 6D) był to wybór dusz, które skuszone 'garncem złota' zeszły i się zanadto przywiązały.
A o zbiorze tych dusz właśnie mówią, że jest Lucyferem. Mieliście jakieś przeczucia w tym względzie?

I to właśnie Jaszczury wg tej teorii wrobiły te dusze demonstrując 'fajne doznania'.

Tak więc niewielka część naszej świadomości tutaj sobie tkwi. Nadchodzące wydarzenia mają położyć temu kres. Dusze, czy też poszczególne skupienia świadomości wrócą do przodków, naszych starszych braci......Szacunek dla Ich starań o nas (...)

................ do domu, o którym w znaczącej wielkości, żeśmy zapomnieli. Domu, który jest tuż za nami. Zasłona zostanie zdjęta, prawdopodobnie dla tych, którzy się na to, czyli na dalsze duchowe życie zdecydują.

Problem i ludzka tragedia w obliczu tego polega na tym, że ludzie nie wiedzą (bo zapomnieli) co stracą poddając się kontroli chipami szczególnie (stymulacja emocjami).
Ponieważ o ile obecnie dotarcie do tej prawdy jest zdziebko utrudnione, o tyle nadchodząca fala, czy też nadchodzący wielki duch (o którym mi się przyśniło), samoczynnie pozwoli na załapanie się na tą falę.

Czeka nas zdjęcie zasłony. Będzie wspaniale, Wielkie przeżycie.

Wg Kasjopean taka okazja dla Ziemi trafia się co 300 tyś lat. I to się dzieje na naszych oczach. Czujecie się wyróżnieni?

Ma to się odbyć na zasadzie naszej wewnętrznej konfrontacji, przede wszystkim starciem z własnym ego. Czyli coś na zasadzie "Bo kto chce zachować swoje życie, straci je; a kto straci swe życie z mego powodu, znajdzie je" (Mt.16,25).

Wyznajcie sami przed sobą? Czy aż tak bardzo Wam się tu podoba?

Pożegnanie z ziemskim planem, poprzez zwinięcie zasłony i wrócenia na prawą stronę (wszakże ponoć lewą stroną obrazu jesteśmy). Zapowiada się wielce wywrotowo.

No cóż, architekci NWO poprzez wstrząsy, paradoksalnie pomogą duszom, świadomościom podjąć decyzję. Na powolne dochodzenie do takiego stanu świadomości było wiele czasu, bo 300 tyś. lat. Mało? Ileż to wcieleń mogliśmy w tym czasie posiadać, by się z tego planu samsary uwolnić.

Ostatecznie jesteśmy Jednością, nawet z niesławnymi Jaszczurkami.

Tyle, że oni jeszcze bardziej niż większość ludzi poszła dalej w swoim egoizmie i o ich powrót do 7D może być jeszcze trudniej. Ale pozostawiam ich życie im samym.
Przy tak niewielkiej ilości wiedzy jaką na ten temat posiadam, nazbyt wiele dodać nie potrafię.

Nawet z lampą w swoim pokoju jesteśmy spokrewnieni. Wszystko bowiem jest formą energii i jedynie z powodu oddalenia od świadomości Jedności, wydaje nam się, że stanowimy niezależne byty. Błąd, ale kuzynka lampa pewnie się na nas nie gniewa.

Aha, dodam jeszcze na koniec szczyptę pieprzu do mięska. Masowa rzeź zwierząt w obecnych czasach pozwala prawdopodobnie duszom je zamieszkującym, mimo olbrzymiego bólu, masowo wybawić się z samsary w znaczącym stopniu. Jakim kosztem dla tych, którzy biorą w tym udział? Nie mam pojęcia.

Wolałbym nie kończyć takim akcentem, ale z drugiej strony nie mogłem tego nie dodać.

Przy okazji powtórzę jeszcze to, o czymś ktoś na tym forum już wspominał, że na wszelkie kataklizmy, które się dzieją i mają nadejść, można spoglądać z perspektywy masowego przejścia dusz.

Reasumując, siły stojące za NWO intensyfikują starania, by zebrać to co im jest potrzebne, bowiem wiedzą, że czas im się kończy.
Czy bać się NWO?
Fakt, może trochę trząść na pokładzie, ale warto walczyć o tą nagrodę.
Dla mających w swoich sercach potrzebę życia w zgodzie z prawdą i pielęgnującym cnoty, to co się dzieje nie powinno przeszkodzić w ich wyzwoleniu.
Tylko wytrwałości.

(Ponadto interesujące są przekazy, że to w Polsce ma się zacząć wygrana finalnie woja z szatańskim NWO. Cytat z historii nie związany z tematem - Laissez faire aux Polonais! (Zostawcie to Polakom)
w wikipedii do poczytania )

Może będzie to spór na niwie energii. Walka o świadomość jest przeważna w takim względzie, gdyż świadomość to już mega pole energii. Taką falą energii można ich pokonać, a jak dodać energię i starania spoza naszego planu, to będzie druzgocące zwycięstwo.
(wg moich przemyśleń i najlepszej wiedzy i uczuć)
Powrót do góry
Erwin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:51, 29 Mar '09   Temat postu: Re: Czy boisz sie Nowego Ładu Świata? Odpowiedz z cytatem

aro_klb napisał:
Postanowiłem założyc ten ów temat dlatego iż zainspirował mnie do tego Jan van Helsing w swojej książce "Ręce precz od tej książki".
...Pozwolę sobie zacytowac kilka fragmentów aby zobrazowac iż nie wszystko musi się potoczyc po mysli iluminatów....
Cytat:
Chciałbym byc z wami szczery, mówiąc że nowy ład świata może już wkrotce stac się rzeczywistością.Ale spokojnie-bez paniki!Nie będzie on czymś trwałym,podobnie jak trwałe nie jest euro.Dlaczego??
...Istnieją rzeczy przed którymi strach odczuwają sami iluminaci bo ich plan może się nie zrealizowac!Co by sie stalo gdyby którejś z dzieci posiadające moc telekinetyczną,mogącą siłą umysłu przemieszczac rzeczy,dokonywac samozapłonu,mogące posiadac umiejętnosc bilokacji wykorzystało swoją moc do tego aby sprzeciwic sie nieodpowiedzialnym tego świata.Nie musimy zatem obawiac się iluminatów ich wyznaczonych celów.Nowy Ład Świata to kolos na glinianych nogach!Jeżeli przerwana będzie dostawa prądu zmiennego to przestaną działac komputery,zamknięte zostaną transakcje na Wall Street,znikną połączenia satelitarne,głowice nuklearne..

Więc ludziska nie bójcie się marzyc. Damy rade jesteśmy od nich silniejsi !Na wszystko przyjdzie pora! Smile

Dn 2:40-43. Opis potegi obecnej, co jest kolosem na glinianych nogach.
Dn 2:44,45. Finał rządów mocarstwowych.
Żródło na półkach w domu u każdego. Tyle, że my sami ludzie rady im nie damy, ale kłody pod te gliniano-żelazne nogi możemy podkładać na różne sposoby. Ostateczna rozgrywka będzie jakby takim Kimś porównywanym do tego wspominanego dziecka, co posłuży się technologią, przed którą trzęsą się ze strachu wszyscy luminaci i wszelkiej maści Nadzorcy.
Powrót do góry
astrit

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:53, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Co by było gdyby jakiś haker komputerowy stworzył wirus który mogłby zniszczyc system kontroli od środka??

wystarczy jeden konkretny impuls elektromagnetyczny z galaktyki Wink

Cytat:
Nawet z lampą w swoim pokoju jesteśmy spokrewnieni. Wszystko bowiem jest formą energii i jedynie z powodu oddalenia od świadomości Jedności, wydaje nam się, że stanowimy niezależne byty. Błąd, ale kuzynka lampa się pewnie się nas nas nie gniewa.

to fakt co niektórzy bardzo łatwo się utożsamiaja ze "swoimi" po szałwi, znam przypadki gdzie wtapiali się w życie butelek po płynach...widać było to do czegos im potrzebne

Cytat:
Reasumując, siły stojące za NWO intensyfikują starania, by zebrać to co im jest potrzebne, bowiem wiedzą, że czas im się kończy.

"czas" sie kończy dlatego się tak spieszą ze wszystkim, ale nic to nie pomoże nie da się zatrzymać tego co nastąpi.

zmiany są zawsze ok, bo pozwalaja się rozwijać Smile żyjąc w stagnacji doprowadza się społeczeństwo do otumanienia i strachu, a nie do wyzwolenia się od niego...

to że ktokolwiek zna czy pozna "prawdę" już nie ma znaczenia , mogło miec to jakies 200lat temu kiedy jeszcze można było zmienić ten świat, teraz możemy się dobrze bawić w obserwatorów, bo czyż nie jest powiedziane że tu jest poligon, a prawdziwe życie "tam".
Powrót do góry
nomorenazi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:01, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet z lampą w swoim pokoju jesteśmy spokrewnieni. Wszystko bowiem jest formą energii i jedynie z powodu oddalenia od świadomości Jedności, wydaje nam się, że stanowimy niezależne byty. Błąd, ale kuzynka lampa się pewnie się nas nas nie gniewa.

Astrit
to fakt co niektórzy bardzo łatwo się utożsamiaja ze "swoimi" po szałwi, znam przypadki gdzie wtapiali się w życie butelek po płynach...widać było to do czegos im potrzebne

Astrit, toż to przykład ino. Śmiechowy trochę, ale prawdziwy, ponieważ w Jedność nie wątpię. Jedność to Jedność. Oj chłopaki i dziewczyny, czeka nas czeka, i to ponoć piękna niespodzianka Very Happy

Ten impuls elektromagnetyczny, o którym Astrit wspominasz - Kasjopeanie twierdzą, że właśnie nadchodzi taka fala, która zetrze z powierzchni Ziemi jakiś rodzaj materii, więc chyba jest to opcja na brak działania urządzeń elektronicznych. I'm sorry NWO;-)
Trwa więc wyścig z czasem.
Powrót do góry
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:11, 29 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a Ja się nie obawiam Nowego Porządku Świata. Czekam z niecierpliwością na nadejście "nowej ery "- NWO. Chciałbym jeszcze za swojego życia zobaczyć odwieczny plan " elity " skrywany przez lata . Nie boje się inwigilacji, chipów RFID, nie boje się obozów śmierci. Ciekawi Mnie bardzo reakcja ludzi ( tych , którzy nadal żyją w matrixie, nie wiedzą co się wokół nich tak naprawde dzieje , co sobie pomyślą ... jak mogli być przez lata w takiej masowej hipnozie , jak mogli nie dostrzec tylu kłamstw ? ) . W sumie to nasza społecznośc na forum ma prz3jebane, nie od dziś wiadomo, że takie fora jak te są rozchwytywane przez agentów :/ Ja naszczęście nim nie jestem , no ale możemy mieć kłopoty , bo znamy prawde.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: