W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Tsunami w kwietniu 2009?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
9 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 1104
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
totalizta87

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:51, 22 Mar '09   Temat postu: Tsunami w kwietniu 2009? Odpowiedz z cytatem

Na stronie Fundacji Nautilus dodany został artykuł, informujący, że jakaś wizjonerka miała wizję, co do której była pewna, i z której ma wynikać, że w połowie kwietnia 2009 r. dojdzie do tsunami mogącego zalać północną Polskę.
http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=1734

Nie mamy jednak pewności co do tego czy wizja ta okaże się trafna czy nie, jednak należy rozważyć najgorszy scenariusz i być na niego gotowym.

Co wskazuje, że wizja ta mogłaby okazać się prawdziwa?
- Wizja, o której napisałem
- Sny ludzi, którzy widzieli fale zalewające Polskę (wiele takich opisów snów trafiało do Fundacji Nautilus, niektóre listy czytelników przytoczone zostały w artykule, wymienionym powyżej
- Przeczucie legendarnego jasnowidza - Krzysztofa Jackowskiego, wobec roku 2009 (czuje, że ten rok będzie bardzo zły; m.in robił też wizję dwóm osobom, którym powiedział, że będą musieli opuszczać kraj, uciekać stąd gdzie mieszkają obecnie)
- Prognoza dr Jana Pająka wobec tsunami. Jestem zdecydowanie przekonany o poprawności teorii prezentowanych przez dr Pająka (sam interesuję się tym od dłuższego już czasu i sprawdziłem poprawność wielu jego teorii). Ogromnie wiele dowodów wskazuje na to, że uprzednie tsunami z 2004 roku dokonane zostało przez złych UFOnautów. Zostało ono przeprowadzone w okresie Świąt Bożego Narodzenia. Według tej wizji o której napisałem, tsunami może nastąpić w okolicach połowy kwietnia. UFOnauci zazwyczaj wywołują takie katastrofy w okresie świąt, kiedy najtrudniej zorganizować jakieś służby przeciwdziałające skutkom takich katastrof.
Według dr Pająka UFOnauci już próbowali dokonać tsunami mającego zniszczyć Europę, w okolicach marca 2005 roku, jednak zaniechali oni swego działania. Według niego, dlatego, że zanim mieli dokonać tego tsunami, kilka tysięcy osób przeczytało właśnie stronę internetową dr Pająka przestrzegającą przed tym tsunami. Nie możemy jednak uśpić swojej czujności, bowiem UFOnauci mogą przywołać spowrotem tą katastrofę na dniach. Powinniśmy wszyscy o tym wiedzieć, bowiem jeśli ta informacja dotrze do dużej liczby osób UFOnauci ponownie zaniechają dokonania takiej masakry. Dlaczego rozpowszechnienie tej informacji jest ważne, opisane jest na podanej niżej stronie internetowej. Bardzo zachęcam więc Was do poczytania strony:
http://totalizm.pl/day26_pl.htm
Tak aby jak najwięcej ludzi dowiedziało się o tej możliwej katastrofie i dowiedziało się kto za tym stoi-UFOnauci.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ocochodzi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:56, 22 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wypisujac takie brednie latwo mozesz zaklasyfikowac sie do tej wiekszej grupy
DarkTech

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:23, 22 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

totalizta87 napisał:
Sny ludzi, którzy widzieli fale zalewające Polskę (wiele takich opisów snów trafiało do Fundacji Nautilus, niektóre listy czytelników przytoczone zostały w artykule, wymienionym powyżej

Dzisiejszej nocy miałem sen...
Śniło mi się że w parku znalazłem zakopany garniec złota. Ciągnę go z całych sił, ale za cholerę nie mogę wydobyć...
Całe szczęście że się obudziłem, bo bym sobie jaja urwał. Laughing

To była moja pierwsza reakcja na treść artykułu z Nautilus'a. Szczerze powiedziawszy informacja jest na poziomie "pudelek donosi". Namnożyło się ostatnio wizjonerów z których każdy liczy na zdobycie popularności, kiedy jego przepowiednia się sprawdzi choćby w minimalnym stopniu. Pewnie taka sama przepowiednia, lecz ze zmienioną datą pojawi się na innym portaliku plotkarsko - manipulatorskim typu onet albo wsi24.

Idąc tropem bredni, mam dla was film przedstawiający żywego kosmitę biegającego po lesie. To reptylianin albo jakaś inna cholera. d'oh!

http://www.collegehumor.com/video:1807444

Ps. Kto wie ile osób uwierzyłoby w pozaziemskie pochodzenie tego robota?
ya

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:27, 22 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eeee jasnowidze, a już myślałem że HARP organizuje atrakcje z okazji kwietniowego szczytu w Londynie
Aiedail

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:13, 22 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałbym jedynie zaznaczyć, że informacja o tym była już podbana wczoraj rano na portalach takich jak Onet, Wp czy TVN24

http://wiadomosci.onet.pl/1938374,11,item.html
http://www.tvn24.pl/12690,1591844,0,1,mi.....omosc.html

natomiast na Nautilusie pojawiła się dopiero dziś. Zadziwia mnie z jaką powagą największe polskie portale informacyjne potraktowały tę informację. Osobiście wierzę w zdolność jasnowidzenia i biorąc pod uwagę podane fakty ("średniowieczne" tsunami) jest to całkiem możliwe. Pytanie tylko, czy te dwie panie z Łodzi mówią prawdę?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Teodoryk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:04, 22 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No cóż jedni wierzą w jasnowidzów inni w bankierów którzy chcą przejąć władzę nad światem poprzez sztucznie wywołany kryzys. Ja tam jasnowidzom którzy "mieli sen" nie wierze tym bardziej tej śmiesznej fundacji na "n" Razz, napisali by jakiś porządny artykuł o 9/11, albo o NWO a nie zajmują się pierdołami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: