osiris555 napisał: |
Filmy są tylko urywkiem informacji, mając zwrócic uwagę na datę zimowego przesilenia 2007. Widzę że się zaczyna.... Mam nadzieję że znajdą się osoby umiejące wyciągać wnioski bez podawania im na talerzu wszystkiego o czym nie nigdy słyszeli... |
Czy Ty pracujesz dla przemysłu filmowego????
http://www.filmweb.pl/Skarb+narod%c3%b3w+2+2007+o+filmie,Film,id=238851
Premiera tego badzeiwia jest 21 , a nie 23
Koniec żartów pare uwag.
Dlaczego rok 2012 to teraz 2007 ????
Przeciez z kalendarza Majów po przeliczeniu na nasz wyszło 2012 ? , a teraz to ma byc 2007??
I co ma sie wydarzyć 23.12.2007 zmiana klimatu gwałtowna???
W tym filmie jest pomieszane tak duzo rzeczy z zakresu kultury i sztuki , że głowa boli.
Najbardziej rozbawiły mnie te obliczenia.Oczywiście w takim tempie nic nie mozna zmierzyc i obejrzec na spokojnie.
Generalnie zawsze mozna znależc takie analogie w budowlach to tylko kwestia wyobrazni.
Poczawszy od starozytności poprzez renesans w budowlach placach itp wplatywano motywy z geometrii tylko co z tego!!
To prawda ,że Masoni przejeli całą spuscizne po okultyzmie i hermetyżmie
musieli tak zrobic.Musieli chronic dorobek gnozy i innych herezji przed kościołem katolickim.
Ale to odczytywanie dat z Washingtonu tozto kpina jest.
Oczekujesz konstruktywnej krytyki???
konstruktywna krytyka musi sie odnossic do konstruktywnych czytaj logicznych , spójnych tez ,a nie rysuneczków i wzorków z powerpointa.
Przyznaj sie to nie jest promocja tego filmu [National Treasure: The Book of Secrets (2007) ]???
ciao