Tytuł "
Wojownicy z Wall Street" nie ma w sobie nic z przesady. Trzeba mieć cechy prawdziwego wojownika, by przeżyć w światowym epicentrum wielkich finansów, w którym trwa zacięta i niekończąca się rywalizacja.
Seria "Wojownicy z Wall Street" jest zręcznym połączeniem dokumentu z programem typu reality show. Widzowie mają okazję przyjrzeć się życiu siedmiu przedsiębiorców z Wall Street. Ci ludzi biznesu różnią się profesjami, poziomem wtajemniczenia w wielką grę o wielkie pieniądze oraz wartościami i życiową postawą. Łączy ich jednak jeden cel: odnieść sukces i nie dać się "wykosić".
Cytat jednego z komentarzy -
Cytat: |
24.02.2009 10:58
Gram na giełdzie, a moze lepiej zabrzmi... inwestuje. Nie kupuje akcji dla szybkiego zysku tylko długoterminowo, bo w perspektywie mam emeryture na poziomie 300zl. Tytuł odpowiada klimatowi, pokazuje skrajne hieny giełdowe bez zasad. Zyją dla giełdy. Dla pocieszenia przeciwników gieldy i krytykujacych film pociesze was, ze mozecie być pewni bohaterowie juz nie sa tak madrzy i buntuczni. Giełda w USA spadła do poziomu z 1997r. Ciekaw jestem ilu z nich są już bankrutami.... |
http://www.planete.pl/program/full?28291
Oglądałem w nocy część 1/16 tego filmu. Potwierdza wszystko, o czym mówi Alex Jones w Obama Deceptions. Jeszcze będzie powtórka:
najbliższe emisje
18.03, środa, godz. 08.55
18.03, środa, godz. 02.25
18.03, środa, godz. 02.50
19.03, czwartek, godz. 08.45
19.03, czwartek, godz. 09.15
Pozdrawiam Obudzonych.