Czas przejść z akcją w teren, nie zapominajcie o tym, że w akcji chodzi także o rozpromowanie poczty pantoflowej metodą nagrywania materiałów i przekazywania dalej kolejnym osobą, oczywiście jak ktoś uważa, że materiał jest warty takiej promocji, nic na siłę. Płyty Prawdy - zobacz,
skopiuj i podaj dalej
Ja uważam, że jest warty tego, ponieważ powinniśmy każdemu dać szanse skonfrontowania się z tego typu informacjami i próbować stworzyć zarodek przeciwwagi dla powszechnie dominujących komercyjno-propagandowych informacji.
Wiedzę możliwości w sukcesie tej akcji, rozpędziliśmy ten pociąg to teraz nie zatrzymujmy go, dodajmy jeszcze więcej węgla i zobaczmy jak daleko nas zawiezie, nie spoczywajmy na laurach po wejściu na pierwszy schodek
Osobiście mam zamiar także promować te akcję na zagranicznych portalach, dać cynę każdej większej organizacji zajmującej się rozpowszechnianiem tego typu informacji. (lista jest długa, zacznijmy od największych)
Do tego celu prosiłbym kogoś kto świetnie pływa w językach aby podjął się przetłumaczenia artykułu z:
http://wolnemedia.net/?p=13595 lub/i zrobił po angielsku jakiś zwięzły opis na czym ta akcja polega etc.
Kupiłem już na cel akcji 75 płytek, do tego zrobiłem dziś testowe ksero okładek (nie miałem dziś czasu na pełny druk w pracy). Myślę, kwestia przygotowania tych płyt to 2,3 dni, zmobilizowałem tez kolegów więc materiału do rozdania będzie więcej
foto przygotowawcze: (75 x DVD)
Ta akacja może być pierwszym krokiem do powstania zdecentralizowanego jednoczącego ludzi razem w spólnym celu ruchu. Sama akcja pokazuje jak dużo jest osób myślących podobnie jak my i chcących posprzątać ten burdel jakim jest obecne status quo, dajmy im i sobie szanse wykazania się.
Wystarczy spojrzeć ile portali podjęło akcję, ile dyskusji się rozwinęło na różnych forach na temat akcji i ile osób popiera ten projekt.
Z akcją płyty prawdy dajemy ludziom możliwość stworzenia tego, o czym każdy tutaj mówi, a co do tej pory pozostawało w sferze teorii, czyli ruchu przemian.
Jeżeli nie dla innych to zrób to dla siebie, udowodnij sobie samemu jak wiele można zdziałać, jedynie chęci potrzebne więc rusz swoją dupę i zacznij siać te ziarna ogrodniku.
Ta akcja to otwarte okno o którym pisałem w innych postach, aby się aktywować i zacząć działać, nie zmarnujmy tej okazji i choć raz się poświęćcie dla dobra sprawy, drugi raz taka okazja może nie nadejść. Skoro akcja okazała się sukcesem na poziomie internetu, to teraz tylko od was zależy, czy będzie to sukces także w terenie.
Namawiam was do zrobienia własnych foto relacji z akcji płytki, chcecie możemy zrobić nawet foto-konkurs dla dobra sprawy
Czas działać, czasu niewiele zostało być może to jedyna szansa by coś zmienić.
W jedności siła nie w budowanych murach!!!