W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Koszmar Darwina  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 823
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hoo

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:01, 05 Mar '09   Temat postu: Koszmar Darwina Odpowiedz z cytatem

data premiery: 2004-09-11 (Świat)
reżyseria Hubert Sauper, czas trwania: 107
OPIS:
W latach 60. ubiegłego wieku naukowcy przeprowadzili niewielki eksperyment. Do Jeziora Wiktorii wpuścili okonia nilowego - rybę drapieżnika, która w szybkim czasie zniszczyła praktycznie wszystkie inne gatunki ryb żyjące w jeziorze. Niebawem okoń nilowy zaczął rozmnażać się z zawrotnym tempie a jego mięso zaczęło być sprzedawane na całym świecie. Obecnie, szacuje się, że około dwóch milionów ludzi dziennie spożywa ten rodzaj ryby.
Transport ryb odbywa się na pokładach olbrzymich, rosyjskich samolotów towarowych, które codziennie przylatują do Afryki. Jednak samoloty nie przylatują puste. Na ich pokładzie znajdują się broń i amunicja, które następnie przemycane są w głąb Czarnego Lądu...

torrent: http://www.torrentz.com/search?q=Darwin%27s+Nightmare
napisy: http://napisy.info/napisy_info_107153.zip

Jeszcze nie pooglądałem filmu, ale zapowiada się ciekawie, a tak po za tym trudno go znaleźć, jest dostępny tylko na torrentach, Ja ściągałem z tego linku powyżej i nawet dobry był transfer(50kb/s).
P.S. Jeżeli trafi się wersja zrippowana z TV, to napisy można łatwo dostosować w subedit, przesunąć coś ok. 360 sekund.

---------------------

parametry filmu: Video : 642 MB, 790 Kbps, 25.0 fps, rozdz. 512*384 (4:3), DX50 = DivXNetworks Divx v5
a tutaj napisy zsynchronizowane do tej wersji filmu(w której na początku jest fragment niemieckiego programu tv)
http://uploaded.to/?id=ozlprh
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ripsonar

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:20, 05 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mógłbyś szerzej napisać o parametrach tego filmu (rozmiar) , tak aby napisy się zgadzały?. Bo ja szukam na ed2k i mam , ale nie wiem które jest dobre do napisówSad

Pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
reemi

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:04, 05 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardzo ciekawie się zapowiada, dzięki za rekomendacje, ja szarpne ten co ma 689 mb
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: