W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Obama zabiera się za Iran   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Odsłon: 919
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rep

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:43, 13 Lut '09   Temat postu: Obama zabiera się za Iran Odpowiedz z cytatem

Obama na swojej konferencji zeszlego tygodnia mowil o „rozwoju nuklearnych broni” przez
Iran.
A jego czlowiek ktory ma zostac dyrektorem CIA powiedzial ze "Z wszystkich informacji ktore widzialem" "Mysle ze nie ma watpliwosci ze szukaja takiej zdolnosci"

http://www.latimes.com/news/nationworld/.....8184.story
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
vendetta7

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:43, 14 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czyli miłe słówka o pokoju ze wszystkimi były tylko kiełbasą wyborczą? smutne...
JAR

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:58, 14 Lut '09   Temat postu: Nikt nie wie za kogo zabiera się Obama?? Odpowiedz z cytatem

Reuters odnotowuje, że Barack Obama planuje zwiększenie liczebności wojsk amerykańskich w Afganistanie do 60 tysięcy; Związek radziecki miał tam w szczytowym okresie ponad 100 tys. żołnierzy.

- Liczby niczego nie rozwiązują - mówił inny radziecki weteran. - Nie da się postawić żołnierza przed każdym domem, ani zorganizować bazy na każdej górze. Widzieliśmy to na własne oczy - im więcej żołnierzy, tym większy opór.

http://wiadomosci.onet.pl/1916799,12,item.html
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
lermmaker

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:17, 14 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzisisjsz Daily Telegraf zawiera artykul odnoszacy sie do nie dalekiej przyszlosci. Chodzi o implantacje stala srodka antykoncepcyjnego we wczesnych latach zycia nastolatek w U.K.
Lekarz ginekolog ub sexuolog mialby agitowac mloda osobe do poddania sie wstrzyknieciu zaawansowanego srodka umieszczonego w ...implancie, ktory uwalnialby potrzebne dawki "leku" w odpowiednim czasie. Ustawa zaklada iz lekarz nie musi powadamiac rodzicow maloletniej ze zabieg taki sie odbyl.Podstawa do tych dzialan ma byc prewencyjne zapobieganie zakazeniom podczas wczesnych stosunkow sexualnych ale i zmniejszenie liczby aborcji w U.K. Skojarzonym projektem ma byc GPS "opiekujacy sie" implantem po przez zdalna kontrole jego wydajnosci..

ciekawostka odnosnie kryzysu finansowego.

Okrzyknieto Gordona Brown-a jako manipulatora i klamce po tym jak dziennikarze ujawnili fakt iz wiedzial on o nadchodzacym kryzysie od 7 lat.
Powrót do góry
5k18a

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:25, 14 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lermmaker napisał:
Okrzyknieto Gordona Brown-a jako manipulatora i klamce po tym jak dziennikarze ujawnili fakt iz wiedzial on o nadchodzacym kryzysie od 7 lat.

Możesz rozwinąć ten temat temat?
Powrót do góry
vendetta7

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:49, 15 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mimo, że offtop to jestem w szoku co do tego implanta Shocked Shocked Shocked

tylko jedno mam do powiedzenia - JA PIERDOLE! Shocked Shocked Shocked

kto jest teraz w stanie zaprzeczyć realności NWO?!?!?!?! Shocked Shocked Shocked
prostynick

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:03, 15 Lut '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lermmaker napisał:
dzisisjsz Daily Telegraf zawiera artykul odnoszacy sie do nie dalekiej przyszlosci. Chodzi o implantacje stala srodka antykoncepcyjnego we wczesnych latach zycia nastolatek w U.K.
Lekarz ginekolog ub sexuolog mialby agitowac mloda osobe do poddania sie wstrzyknieciu zaawansowanego srodka umieszczonego w ...implancie, ktory uwalnialby potrzebne dawki "leku" w odpowiednim czasie. Ustawa zaklada iz lekarz nie musi powadamiac rodzicow maloletniej ze zabieg taki sie odbyl.Podstawa do tych dzialan ma byc prewencyjne zapobieganie zakazeniom podczas wczesnych stosunkow sexualnych ale i zmniejszenie liczby aborcji w U.K. Skojarzonym projektem ma byc GPS "opiekujacy sie" implantem po przez zdalna kontrole jego wydajnosci..

Już o tym myśleli chyba rok temu i jednak nie zapomnieli, jest o wiele łatwiejszy sposób aby pomniejszyć liczbę takich młodocianych małżeństw czy tam matek. Do 18 roku życia można mieć dziecko ale państwo zwolnione jest z jakichkolwiek podatków, pomocy i mieszkań dla takich młodocianych rodzin czy matek. Ale tu zapewne nie chodzi tylko o podatki tak jak piszą. Ciekawi mnie tylko co na to ludzie, ja tu widzę większość społeczeństwa na ulicy. A najgorsze to jest to, że lekarz nie musi powiadamiać... Jeśli dziecko jest moje, to ja mam prawo wiedzieć przed wykonaniem czegokolwiek i najwyżej zezwolić.

To może dlatego teraz sieją propagandę http://www.rp.pl/artykul/30,263004.html
Powrót do góry
wiraz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:48, 03 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnie niusy z tivi - barak wysłał list do moskwy zawierający rzekomo zawiera ultimatum
'pomagacie nam w kwesti Iranu, odstępujemy od budowy tarczy, ew budujemy ją wspolnie'
\ pisze ekhm 'live', więc sory że pobierznie Razz
ale że niby co?! moskwa ma poskromić teheran, swojego wasala? usa i zsrr miałyby RAZEM budować wyrzutnie rakiet balistycznych?! może jestem laikiem w geopolityce, ale przepraszam, coś mi tu nie gra.. po co? czy może chodzi o zwyczajne podniesienie temperatury w negocjacji warunków budowy tego ustrojstwa w PL i CZ?
albo podpuścić rosjan?
ktoś bardziej obeznany jest mi w stanie coś przybliżyć w tym temacie?
przede wszystkim jak się odnosić do tego typu 'hot-niusów'?
Powrót do góry
wiraz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:06, 03 Mar '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może jakieś te, no.. odnośniki:

http://www.nytimes.com/2009/03/04/washington/04russia.html?_r=1&hp

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article5838160.ece

http://www.commondreams.org/headline/2009/03/03-7

polskie media:
http://www.tvn24.pl/1,1588763,druk.html

btw. list był ofcoz 'tajny' /bez komentarza/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wiadomości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: