|
Autor
|
Wiadomość |
XTC88
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
|
Wysłany: 10:50, 09 Lip '07
Temat postu: Spowiedź Rydzyka - Teoria spiskowa |
|
|
Ja wiem.. Ale chciałabym się Was spytać... Kto kierował i kto jest za słowami T.Rydzyka ?? Proste pytanie, prosta odpowiedź... Kto zgadnie, będzie moim idolem...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
PopS
|
Wysłany: 13:01, 09 Lip '07
Temat postu: Re: Spowiedź Rydzyka - Teoria spiskowa |
|
|
XTC88 napisał: | Ja wiem.. Ale chciałabym się Was spytać... Kto kierował i kto jest za słowami T.Rydzyka ?? Proste pytanie, prosta odpowiedź... Kto zgadnie, będzie moim idolem... |
VISA?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Boruta
|
Wysłany: 16:14, 09 Lip '07
Temat postu: Re: Spowiedź Rydzyka - Teoria spiskowa |
|
|
XTC88 napisał: | Ja wiem.. Ale chciałabym się Was spytać... Kto kierował i kto jest za słowami T.Rydzyka ?? ... |
niestety ale to sam ojciec dyrektor przekonany o swojej bezkarności, uwierzywszy w boską opiekę nad sobą i w wyjatkowe wybraństwo kompromituje samego siebie i Kościół Powszechny ...
Kto nim kierował ...? odpowiedź jest prosta ... pycha i zarozumiałość ...
to nic, że przemawiał "głosem baranka" ... czyż bestia też nie będzie nim mówić ??? Ty XTC ... powinieneś wiedzieć coś na ten temat ...
Pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
Wysłany: 17:25, 09 Lip '07
Temat postu: |
|
|
Niech zgadnę.... Tinkie Winkie?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
agentsmith
|
Wysłany: 17:43, 09 Lip '07
|
|
Jebanow ?
_________________ "I may not agree with what you say, but I'll defend to the death your right to say it"...Voltaire
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 21:50, 09 Lip '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Easy_Rider
|
Wysłany: 07:45, 10 Lip '07
|
|
Bimi, może jednak przenieść ten temat do działu "Wiadomości", żeby nie zaśmiecać "11 września"?
Natomiast co do Rydzola, to nie wykluczałbym zagranicznych agentur, które od dłuższego czasu próbują obalić obecny rząd, żeby Kaczor nie bruździł w sprawie przyjęcia konstytucji unijnej. Rydzol to jest niebezpieczny typ, taki współczesny Rasputin i ktoś powinien go w końcu usadzić, dla bezpieczeństwa państwa. A może skończy jak Rasputin?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Boruta
|
Wysłany: 13:59, 10 Lip '07
|
|
Easy_Rider napisał: | .... Rydzol to jest niebezpieczny typ, taki współczesny Rasputin i ktoś powinien go w końcu usadzić, dla bezpieczeństwa państwa. ... |
dokładnie ...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 15:37, 10 Lip '07
|
|
Easy_Rider napisał: | Bimi, może jednak przenieść ten temat do działu "Wiadomości", żeby nie zaśmiecać "11 września"? |
Nie zauwazyłem...
XTC, nie denerwuj mnie!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 17:43, 10 Lip '07
|
|
Ok. Bimi idolu. W kilku zdaniach o tzn "taśmach rydzyka"... Po1. Rydzyk miał i ma szerokie kontakty w Rosji m.in w tajemniczy sposób uzyskał możliwośc nadawnia programu radiowego z terytorium Rosji i kilkakrotnie w sprawach o strategicznym znaczeniu niepokojąco współbrzmiał z przywódcami Rosji.. Po 2. Taśmy Rydzyka to sprawka tajnych agentów G**, być może K**, aby obalić rząd PiS, bo tak napradę Rydzyk nie kocha PiSu, a ..PO... i SLD... a więc Wprost ( tygodnik zydowski, proppagandowy, nienawdidzący PiS posłużył sie studentami, że to niby oni "nakręcili" tą rozmowę.. W polsce jest wieli rosyjskich agentów... Niestety oni +WLNP rządzi Polską... Jak sam widzisz, kaczyński specjalnie sie tymi tasmami nie zmartwił... Powiedział tylko tyle, ze jezeli to prawda to powinien przeprosic i to wszystko... wie dobrze, ze bez elektoratu widzów radia maryja PiS zejdzie na dno a rydzyk chce odgrywac w panstwie polskim wielką rolę... na przeciw... WLNP, KTÓRA JEST JEGO WROGIEM JAK BENEDYKT XVI... Mam nadzidzieje, ze nie zmylą ciebie te *, wiesz o jakie służby chodzi...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:56, 10 Lip '07
|
|
przecież rydzyk pomógł pisowi wygrać ostatnie wybory
czyli, że co? on im pomógł, a oni zrobili go w chu**?
taką czwaną wydrę z szerokimi kontaktami w rosji... raczej wątpliwe?
poza tym pis powinien wiedziec, ze rydzyk to nie rywin - na tasmy sie go zrobic nie da
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
urwis
|
Wysłany: 18:00, 10 Lip '07
|
|
@XTC
a moze Rydzyk jest agentem KGB tzw. spionem?
Ja uwazam ze chodzi o oslabienie wplywow katolickiego ksiedza na rzady braci Kaczynskich, A poniewaz jest kilka opcji ktorym na tym zalezy polaczyli sily i dziaja wspolnie - zydlo, komuna, farbowane liberaly i wplywowe media zydkomuny.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 18:02, 10 Lip '07
|
|
Bimi napisał: | taką czwaną wydrę z szerokimi kontaktami w rosji... raczej wątpliwe? |
jakby nie patrzec, kazda inna opcja tez jest watpliwa
wiec jesli ktos ma bardziej rozsadne wytlumaczenie dlaczego wprost probuje powazac wiarygodnosc rydzyka to ja chetnie przeczytam.
nie musi byc o ufo
p.s.
dopiero dokladnie przeczytalem post xtc
troche zle go zrozumialem za pierwszym razem, wiec nie dziwcie sie ze moj post powyzej moze sie wydac troche bez sensu o ile najpierw przeczytacie post xtcm, w co wątpię.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Pafka
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 18:37, 10 Lip '07
|
|
Mówiąc krutko Rydzyk współdziała ze służbami specjalnymi G** Sami widzicie, że wszyscy ostatnio widzą szatana, jarek i tadek, wszyscy najwazniejsi w polsce, przeciez na kogos muzą zwalic te wine... Obawiam sie , ze żydomasonostwo w polsce rozwineło sie szybciej niz zakładałam... a jezeli ja zle założyłam, to to oznacza, zły znak dla polski... a jeszcze jak wycofamy euro2012, a dokladnie uefa, bo nasi to pewnie zrobia specjalnie, to z polski pozostana jedynie strzępki , i nadejdzie NOVUS ORDO SECLORUM , HEHE... smieszne to, ale prawdziwe... WALKA Z BOGIEM=WALKA Z WIATRAKAMI..
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:21, 10 Lip '07