|
Autor
|
Wiadomość |
robert
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 20:17, 23 Lut '09
Temat postu: Who Is Who na Forum |
|
|
No właśnie wątek poświęcony rozpracowywaniu dezinformatorów proszę o wpisywanie kandydatur
Pierwszą osobą wzbudzającą moje podejrzenie jest Lara zobacz wątek viewtopic.php?t=6015
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tomkiewicz
|
Wysłany: 20:31, 23 Lut '09
Temat postu: |
|
|
Kompletnie nie podoba mi się ten wątek. Jest sztubacko-harcersko-komuszy. W imie zasady: " uwaga, uwaga, wszyscy mają stawić się na apelu. Będziemy szukać naszych ukrytych wrogów i wspólnie podejmiemy decyzję, czy pójdą na taczki z gnojem czy zostaną łosądzeni w trybie pilnym wraz z wysadzeniem ich fałszywego dupska w eter".
To forum powinno zostać umniejszone o spekulacje na temat istnienia boga/bogów,UFO, reptilian, teorii "no plane" itp. To zniekształca. To dezinformuje. A nie Lara, do diaska !
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Kefir
|
Wysłany: 20:33, 23 Lut '09
|
|
No i kolo sie kreci teraz polujemy na czarownice i tzw"podejrzane typki" ten swiat sie nie zmieni nigdy poprostu walka musi trwac aby cywilizacja trwac mogla. Dlaczego chce ktos weryfikowac kogos innego. Jakie masz prawo do oceniania pogladow innych osob. Kim jestes ze wzywasz do zbiorowego samosądu. Wroc do haftowania albo wykaz sie na tym forum czyms co przyniesie innym pozytek a nie ferment. Jesli ktos utarł ci nosa w dyskusji to uszanuj to.
_________________ ***Starość we wszystko wierzy. Wiek średni we wszystko wątpi. Młodość wszystko wie***
Oscar Wilde
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
pepe
|
Wysłany: 20:50, 23 Lut '09
|
|
Tomkiewicz, masz rację .. tzn. prawie. Jestem tolerancyjny i dla mnie ktoś może wierzyć nawet w znak drogowy, to jego sprawa. Zakładam, że na tym forum są ludzie o określonym światopoglądzie i nikomu nie zamierzam go zmieniać, nikogo przekonywać. Na forum szukam informacji, prawdy, filmów dokumentalnych czyli dokumentów. Kojarzę fakty a wnioski wyciągam sam dla siebie. Dlatego na temat wiary, bogów, UFO, reptilian, kosmosu itp. się nie wypowiadam, bo trudno tu znaleźć jakiekolwiek sprawdzone fakty. Natomiast czy forum powinno zostać umniejszone/zawężone ... też chyba nie! Przychodząc tutaj zastaliśmy pewien porządek i zaakceptowaliśmy go. Szanujmy poglądy i zainteresowania innych. Rozpisałem się ... no to na koniec mój wniosek:
Temat do śmietnika!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Oponamotopek
|
Wysłany: 20:52, 23 Lut '09
|
|
Kim ty jestes żeby zakładać taki topic ?
Bez jaj ...
1. Akurat bardzo podoba mi się podejście Lary do spraw KK.
2. Przypominając fakty dotyczące represji na ludności żydowskiej
wcale nie jest judaistka. Żydzi to też ludzie, dość zróznicowani, ale ludzie !
Nikt mi nie powie, że w historii nie mielismy przypadków
represji na żydach , bo były. I to są morderstwa i inne przewinienia...
To jak zostały wykorzystane i czemu miały służyć to inna sprawa.
3. Nie zamierzam rozpracowywać dezinformatorów tego forum.
Ufam sobie i wierze ze każdy ma swoj własny sąd na temat
przedstawianych tu wiadomosci i wypowiedzi. Każdy potrafi sam
zweryfikować źródło. Osobiscie nie uważam Lary za dezinformatorke.
Czasem jej dość ostre wypowiedzi są nawet potrzebne na forum ...
4. Mam nadzieje że użytkownicy nie wezma udziału w dyskusji która probowałes
tutaj wytoczyć. Dla mnie to jest czysta głupota, ośmieszyłes się jednym słowem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 21:10, 23 Lut '09
|
|
Mi akurat podejście Lary się nie podoba, bo jest dobrym przykładem jak z nonkonformisty łatwo przeobrazić się w antykonformistę, ale ten wątek... tragedia.
Chwała wszystkim dezinformatorom i kłamcom!!
Nie rozumiecie, że dopóki będzie polegać na czyjeś opini, dopóty będziecie podatni na manipulacje? Jeżeli nie nauczycie się ignorować opini, które w Waszym mniemaniu są głupie, sztuczne, naciągane, kłamliwe, oszczercze to zawsze będzie można wami sterować. Im więcej macie do czynienia z kłamstwem tym łatwiej Wam później stwierdzić, co jest prawdą, a co nie. Oczywiście pod warunkiem, że nie łyka się wszystkiego jak małpa kit. To, że jesteście na forum Prawdy nie znaczy, że informacje tutaj podawane są prawdziwe. To znaczy, że ludzie o nich dyskutujący tylko tak myślą. Sprawdzajcie wszystko sami.
USE YOUR BRAIN!
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Naznaczony
|
Wysłany: 21:14, 23 Lut '09
|
|
Witam jestem agentem mossadu i infiltruje to forum już od conajmniej roku. rZEM z ekipą (czyli moimi kumplami )mamy już paru typów do odstrzelenia. Bimi - moderator , w najbliższym czasie będize sądzony o uwłaczanie i lekceważenie polityków. Dodatkowo jest zidentyfikowany jako terrorysta siejący niepokój i wzywa do buntu - Likwidacja z miejsca. Miejcie się na baczności, z Nami nie wygracie. Forum zamykamy wraz z rozpoczęciem protestów w Anglii. Jak przewidujemy zamieszki ogarną większsć krajów zachodniej europy. Do zobaczenia w Nowym Lepszym Świecie.
a tak na poważnie to proszę bez jaj ludzie, temat do kosza conajmniej...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
prostynick
|
Wysłany: 21:14, 23 Lut '09
|
|
Najciemniej pod latarnią, jeśli są tu agenci to zapewne NIGDY nie traficie w dziesiątkę. Co zamierzacie z takimi osobami robić? Banować? Cenzurować wolność słowa? Ehh.
@up
Dobrze, że nie wspomniałeś o naszym szefie Antence. Owieczki z forum nie mogą wiedzieć za dużo. A Bimi tak jak mówisz jest podejrzany - Kiedyś na typowym spotkaniu Iluminatów omawiana była kwestia Internetu, a mianowicie kto się nim zajmie bo od początku tworzenia NWO wiedzieliśmy, że będą osoby zainteresowane zniszczeniem nas i jeśli nie znajdą forum w Internecie to założą własne i będą mogli nam zagrozić w tworzeniu rządu światowego więc wtedy w loży masońskiej przemówił tajemniczy człowiek - powiedział, że zajmie się Internetem w dzikiej Polsce i stało się założył forum pod domeną prawda2.info. Jak myślicie? Czy jego nick jest przypadkowy skoro M oznacza Masonic, a I - Intelligence?
Nawet ma swoją stronę w necie http://www.bimi.org/
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
astrit
|
Wysłany: 21:26, 23 Lut '09
|
|
jak to mówią pierwszy rzuć kamieniem jak jesteś bez grzechu...ja tam się nie spowiadam bo uznaję pojęcia grzech ale i kamieniami rzucac nie będę...co prawda ze mnie novalijka na tym forum ale uważam że temat do puchy i to hermetycznie zamkniętej...brrrr
_________________ nie konwersuje z babochłopami.
*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
sonic3
|
Wysłany: 22:06, 23 Lut '09
|
|
Staram się nie tracić energii na takie bzdurne tematy, a na tym forum jest ich wiele, zamiast tego można ją skierować gdzie indziej na coś bardziej kreatywnego.
Zamiast urządzać przepychanki po prostu użyjmy swojej inteligencji do walki z tym zjawiskiem, bo nie twierdze że go nie ma ale nie mogę być pewien jakie dana osoba ma intencje. Uważam, że moderatorzy powinni bardziej przyjrzeć się zjawisku torllingu na tym forum, bo nie wiem, czy jeszcze netykieta się liczy.
Tak więc skupmy się na sprawach istotnych, bo chyba to czego nas chce nauczyć wiele tych medialnych osób w tym nurcie to ruszanie mózgownicą, ten typ odwetu jest dużo skuteczniejszy, no i trzeba się trochę bardziej wysilić niż przy paleniu stosów ale oto właśnie chyba chodzi w przebudzeniu.
_________________ http://zakazaneowoce.pl/imgs/banery/baner-zakazaneowoce-350x20.jpg
Zdolność do dziwienia się jest początkiem do mądrości
Prawa jednego człowieka kończą się tam, gdzie zaczynają się prawa drugiej osoby.
W jedności siła nie w budowanych murach!!!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aya Sophia
|
Wysłany: 22:11, 23 Lut '09
|
|
Zgłaszam swoją kandydaturę na dezinformatora i agenta masońskiego wywiadu! Kto jest za ? Prosze podnieść rękę i nie naciskac przycisku. Kto jest przeciw, prosze opuścić dłoń i wcisnąć przycisk - przeszło przez aklamację.
Chciałem złożyć też samokrytykę. Lincz ! Lincz !
PIONA za Topic ! Dział "Humor" potrzebny od zaraz!
LOL!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 22:27, 23 Lut '09
|
|
@Aqua ponieważ z powyższych postów Twój uważam jako jedyny za interesujący powiedz mi taką rzecz bo jakby pewnej kwestii nie rozumiem:
Aqua:
Cytat: | ale ten wątek... tragedia. |
Czym się różni ten wątek od wątku założonego przez Inckiego o P.Jerzym tam nie napisałeś ,że tamten wątek to tragedia.
Za wyjaśnienie będę wdzięczna.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
zderzak
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Rep
|
Wysłany: 22:33, 23 Lut '09
|
|
Mam swoje typy ale sie nie bede dzielil bo forum to forum i mamy demokracje.
Trzeba zwyczajnie takie osoby albo ignorowac albo identyfikowac argumentami.
Co do dezinformacji to moze byc swiadoma lub nie.
Tak naprawde to nie chodzi o innych.
I lepiej sie nie koncentrowac w tym kierunku.
Czyli nie who is who ?
ale Who I am ?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aya Sophia
|
Wysłany: 22:40, 23 Lut '09
|
|
Może zmieńmy nazwę forum na mozetoprawda2.info - wtedy będzie adekwatna. Zamiast tropić agentów i dezinformatorów ehhh, szkoda słów. Autorowi wątku jeszcze raz gratuluje poczucia humoru
@zderzak : NBA, Wszystkie Ligi Europy w piłe, nie przyżyją ;P
PS. Chcecie polować na czarownice? Powodzenia !
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Tańcząca
|
Wysłany: 22:45, 23 Lut '09
|
|
Aya
Cytat: | Zamiast tropić agentów i dezinformatorów ehhh, szkoda słów |
Ale mnie tak właśnie natknął tamten wątek o Jerzym i ten. Otóż czym się różni tropienie dezinformatorów i agentów (a co robią truthseekerzy) tzw. publicznych od tropienia dezinformatorów wśród osób niepublicznych będących razem w jakiejś grupie społecznej?
Może mi ktoś to wytłumaczy?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aya Sophia
|
Wysłany: 22:53, 23 Lut '09
|
|
Zróbcie Rade Starszych, Sąd Skorupkowy, później napiętnowanie, i banicję, głuche telefony i pogróżki w listach - wszystko jedno!
Każdy ma własny rozum, szuka wiadomości na swój sposób i tego co go interesuje. Tu jesteśmy po to by się dzielić informacjami i opiniami.
Po to jest to forum, albo pomyliłem miejsca!
Temat uważam za głupi i szkodliwy ! Jeszcze tego brakowało żebyśmy stracili zaufanie do siebie nawzajem, oj daleko nie zajedziemy, nie zajedziemy...
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
DarkTech
|
Wysłany: 23:46, 23 Lut '09
|
|
Tańcząca z wilkami napisał: | Hmm, a ja jestem ciekawa co się w tym wątku wydarzy...jaki nastąpi proces grupowy Think |
Dejavu? Jesteś na forum o wiele dłużej niż ja. Skończy się jakimiś zarzutami i polecą limity
_________________ Prawda nieraz jest bardzo trudna do ustalenia, ale nigdy nie jest tak niedostępna jak wówczas kiedy jest niewygodna.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
chokebore
|
Wysłany: 23:48, 23 Lut '09
|
|
To dobry watek i z jajami:) zrobmy to:D
a LAR(W)Y nie ma:D
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aqua
|
Wysłany: 00:18, 24 Lut '09
|
|
Tańcząca z wilkami napisał: | @Aqua ponieważ z powyższych postów Twój uważam jako jedyny za interesujący
|
Ale mi teraz wlałaś
Tańcząca z wilkami napisał: |
powiedz mi taką rzecz bo jakby pewnej kwestii nie rozumiem:
Aqua:
Cytat: | ale ten wątek... tragedia. |
Czym się różni ten wątek od wątku założonego przez Inckiego o P.Jerzym tam nie napisałeś ,że tamten wątek to tragedia.
Za wyjaśnienie będę wdzięczna. |
Tam napisałem, że Inecki dał chujowy wybór w ankiecie.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
prostynick
|
Wysłany: 01:26, 24 Lut '09
|
|
Znalazłeś w mediach ciekawego newsa? Chcesz się nim podzielić, zanim zostanie on zapomniany? Masz ochotę podyskutować o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ben
|
Wysłany: 07:33, 24 Lut '09
|
|
No tak wcale to nie smierdzi jak katolicka nagonka.Bardzo to katolickie jesli cos nie zgadza sie z wyznaniem znaczy ze jest bee.Dobrze ze nikt z fanatykow nie wpadl na pomysl zeby dziewcze dopasc i oczyscic w plomieniach stosu.Ale chociaz znaleziono sposob zeby napietnowac.Historia lubi sie powtarzac.jetesmy tu dla znalezienia prawdy a nie wyzygiwania sobie kto /co jest lepsze lub gorsze.Odrobina obiektywizmu jeszcze nikomu nie zaszkodzila.Temat jest conajmniej ZENUJACY.Sledzac forum widac ze nie chodzi o agentow i dezinformatorow tylko o odmienne poglady.Byc moze ktos doklei mi pejsy rogi albo cholera wie co...nie szkodzi nie ma to dla mnie zadnego znaczenia.To nie ja sie skompromitowalem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Kacper
|
|
Powrót do góry