dzięki Wyspa!
dobry człowiek jesteś! Męczyłem się z wklejaniem napisów ale już chyba za stary jestem! a jeszcze, żeby żółte czyli czytelne były to już nie dla mnie. Mam wielu znajomych dopytujących się o nowości filmowe, ale to ludzie po 50-ce i niestety barierą często nie do przebrnięcia są napisy, a gdy są jeszcze mało czytelne to już kaplica. Mamy na forum przynajmniej kilku kolegów speców od dźwięku, kompozytorów, kilkakrotnie już sugerowałem, aby ktoś spróbował a przynajmniej wyraził opinie o możliwości dogrania lektora .. choćby syntetycznej IVONY, co podniosłoby oglądalność i zainteresowanie wśród 40 i 50 latków w sposób zdecydowany .. ale niestety bez odzewu. Rozumiem, ze przeważają na forum ludzie młodzi wychowani na filmach z napisami, ze zdrowymi oczami. Trudno, trzeba się dostosować. Jeżeli chodzi o rapidshare to bardzo dobry pomysł! To mój ulubiony upload. JDowloader radzi sobie doskonale! Więcej tu napisałem, o sprawach technicznych niż na temat filmu, ale może "łaskawca" Bimi mnie nie opieprzy.
Pozdrawiam.