Jedno nie przeszkadza drugiemu! Miałem na myśli aby zrobić w jednym miejscu spis dostępnych w sieci filmów, evtl. z linkiem do bezpośredniego zassania ... jak myślicie, kiedy ma szansę powstać portal? .. za miesiąc, 2 miesiące, pół roku? Przeglądając forum znalazłem wiele list posiadanych przez użytkowników filmów (szok). Wiele filmów jest już tutaj porozrzucanych na 20 stronach po 50 tematów .. co daje 1000! Komuś polecam, wejdź na prawda2 tam znajdziesz nowy film i pełną informację .. na pytanie gdzie ma tego filmu szukać mówię że jak nie ma 1 stronie to szukaj w multimediach ... Jedno jest tylko istotne, ze na danej stronie ktoś kto to złoży ewentualnie do kupy powinien mieć możliwość dokonywania korekt, aby nie tworzyć kolejnych list, bo znowu zrobi się bałagan.
po cichu liczę jeszcze na kolegę @czasotworzycoczy, który zrobił kawał dobrej roboty no ale ... mamy przecież swoje forum
Istnieje już temat w Mulimediach: Filmy po polsku, myślę, że w tam można by wrzucić aktualny wykaz, ale powinna to zrobić jedna osoba, która ma najbogatszą filmotekę .. i porządek na kompie