Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 08:42, 06 Wrz '08
Temat postu: Indoktrynicacja płci
Chciałem to skomentować, ale trzeba byłoby ocenzurować 90% mojej wypowiedzi. Pozostawię to zatem bez komentarza, bo nasuwające się wnioski nie nastrajają optymistycznie, a taka ładna sobota się zapowiadała - cholera.
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
Wysłany: 11:02, 31 Lip '24
Temat postu:
W temacie finansowania gender-operacji ze środków publicznych :
Cytat:
W polskim parlamencie jest partia, nazywa się Razem, która w swoim programie ma zmianę płci na koszt podatników, czyli nas wszystkich. Co na to Warszawiacy?
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 16:32, 31 Lip '24
Temat postu:
Teraz mnie olśniło. Ponad 20lat temu byłem w Kanadzie i zastanawiało mnie dlaczego tam jest mi.in. refundowane powiększenie piersi na skierowanie od psychiatry. Oni to już wtedy mieli przygotowane na to co dzieje się dziś.
Wysłany: 16:38, 31 Lip '24
Temat postu:
Była taka przepowiednia, że światem bedą rządzić chorzy psychiatrycznie... Specjalnie piszę: psychiatrycznie -- bo chorzy psychicznie to już od dawna rządzą. I właśnie chyba widzimy to na horyzoncie, kolejny krok na drodze r-ewolucji.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)