WTC 6 obok WTC 5 był jedynym budynkiem z kompleksu Światowego Centrum Handlu, który się nie zawalił. Został wysadzony 20 grudnia 2001r. przez ekipę rozbiórkową.
Jednak mnie zastanawia mnie coś innego: Dlaczego powstała dziura w budynku WTC 6 widoczna na zdjęciu powyżej ???
W filmie "In Plane Site" została przestawiona teoria "tajemniczej eksplozji". Jest to zdjęcia CNN nadane raz 11 września 2001r. Wg jej zwolenników widać wybuch w WTC 6 gdy dwie wieże jeszcze stoją całe. Jednak mało prawdopodobne by była ona powodem dziury w budynku nr 6.
Na stronie "Angels for Truth" znalazłem inną teorię na podstawie której Wybuch nastąpił w chwili gdy Drugi samolot wbijał się w południową wieżę WTC. Był to prawdopodobnie samolot typu B-2 lub F117.
Ten filmik nie dawno znalazłem na necie. Pokazuje on w czasie pożaru wież WTC dym wydobywający się z dolnych części kompleksu WTC.
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 20:52, 14 Cze '07
Temat postu:
Wg świadkow w WTC 6 doszło do kontrolowanego wyburzenia, którzy nie wpuszczali nikogo do srodka, teren byl otoczony przez agentow, widać bylo flashe eksplozji itd, dzira sięga poniżej poziomu gruntu, takich dziur w okolicy kompleksu wtc jest więcej kiedyś pokazywalem link ze stroną nt rzekomych "kosmicznych broni"...
mozliwe że te dziury powstały na skutek wypalenia przez materię spadającą z wyparowujących WTC 1 /2 - jeżeli powstała energia zdolna do odpawrowania calego wiezowca to spadające fragmenty mogly miec taka temperature ze topily fragmenty innych budynkow