Zmuszasz mnie do tego bym obejżał tę prosukcje jeszcze raz i tak:
film pomija fakty tj. budynek7, pentagon, brak szczątków samolotów, szybkość opadania wierz i wiele innych, które były na tym forum wiele razy przedstawiane.
I widzisz ty to dalej robisz, przedtem porównałeś brak dowodów do braku informacji na temat reptalianów, a teraz uważasz obalanie poprawności tego filmu z prawdą równa się nie istnieniem terrorystów. Film nie przedstawia przestępstw rządzących, a tylko ich niekompetencje odnośnie przeoczenia porwania i rozbiciu 4 samolotów pasażerskich. No i co z tego, że jest wzmianka o
Kissingerze skoro niema wzmianki, że brał on udział w zleceniu wysadzenia wierz.
Sama produkcja jest niekompetentna względem dowodów jakie zostały pominięte, jak w samym filmie stwierdzono tylko na 30% pytań oficjalnie udzielono odpowiedzi i te 30% widzimy w filmie.
Bynajmniej tak formułujesz zdania w zamkniętych kontekstach, chyba odskocznia od twierdzenia powinna brzmieć: czy sądzę, że to Obama zlecił ten atak swoim ludziom.
Forma w jakiej piszesz świadczy o ignorancji albo manipulacji odnośnie tematu, z czego to pierwsze może być związane z brakiem wiedzy na ten temat, albo może o coś innego ci chodzi?
bo podpieranie się frazą "Jest Kissinger i reszta ekipy" świadczyć może, ze nawet tej produkcji nie obejrzałeś dokładnie, film borni tych ludzi przed prawdziwymi zarzutami nakrywając maskę niekompetencji o Kissinger raptem kilka wzmianek.
Dowody same wskazują, czym ten atak był wystarczy się im przyjrzeć dlatego tez podałem linka do w/w tematu. nie będę się 2 razy produkował na ten sam temat.
Co do terrorystów. Istnieją i pochodzą z zachodniego świata, każda bardziej obeznana osoba w faktach wie kto jest terrorystą numer jeden. to co ty piszesz na ten temat i przedstawia ten film może sobie łyknąć osoba, która nie potrafi wiązać faktów w całość albo nie zna faktów.
Manipulacją jest oficjalna wersja wydarzeń, ile razy będziemy to koło Macieja obracać, może czas się dokształcić w tematyce, dowodów nie brakuje może co najwyżej chęci.
I druga sprawa przyczepiłem się do tematu ponieważ jestem wyczulony na informacje przedstawiane w charakterystycznej formie sugestywnej, a twoje posty wydają mi się szczególnie znajome pod tym kontem
W jedności siła nie w budowanych murach!!!