Upierz byłbym wdzięczny za wskazanie mi, w którym miejscu na tym forum napisałem, że jakichkolwiek używek używam w celu dowartościowania się, dla sportu, szpanu, poczucia się super czy w ogóle - wskaż mi fragment w którym mówię, żę robię to z jakiegoś określonego powodu, bo z tego co pamiętam raczej nie dzielę się moimi motywami przeżycia takowego doświadczenia. Ogólnie staram się zatrzymać te informacje dla siebie - jako, że każdy ma swoją własną motywację.
W zasadzie wątek miał być o absyncie a zaczyna robić sie rozprawką, w której muszę udowadaniać, że nie jestem wielbłądem, więc żeby była jasność -
nikt nikogo do niczego tutaj nie zmusza!
Czujesz, że absynt nie jest dla Ciebie - świetnie, nie wchodź na ten wątek i nie wchodź na to forum przeze mnie zalinkowane.
Jeżeli masz wątpliwości co do tego - co? z czym? jak? po co? na co? i dlaczego? - śmiało zapraszam do zabrania głosu.
Być może masz już jakieś doświadczenie w kwestii produkcji lub spożywania absyntu - tym bardziej gorąco namawiam do zabrania głosu w dyskusji, która mam nadzieję się tutaj rozwinie.
Jak już bardzo chcesz się pobawić w Matkę Teresę i czujesz, że to co się tutaj wyrabia jest dziełem Szatana, mojego złego wychowania, aktem Masońskiego spisku czy w ogóle nie wiesz dlaczego, ale jak zwykle chcesz zbawić cały świat i już nie możesz wytrzymać do jakich to bezeceństw się w tym wątku namawia - napisz do mnie
PW, a gwarantuje, że jak mnie przekonasz do zmiany światopoglądu z liberalnego na taki, w którym zamiast dawać każdemu szansę wyboru samemu zacznę propagować cenzurę i uwierzę w mniejsze zło - niewątpliwie usunę wątek (oprócz tego w ogólę będę musiał zmienić diametralnie swoje postępowanie w życiu, bo jak do tej pory nic mnie jeszcze do zmiany zachowania na faszystowskie nie zmusiło).
Aquatro - tak też właśnie za mną chodzi idea ekstrakcji tujonu z takiego wywaru i sprawdzenia jak taki tujonowy kompocik może działać z tym, że jeżeli miałoby być tak jak mówisz - to oznaczałoby, że jedynym powodem produkcji absyntu byłby przyjemniejszy sposób przyjmowania spirytu. Teza ta - przyznam się szczerze - jest dla mnie dość mało prawdopodobna. Chociaż jak zawsze niczego nie wykluczam.