Ile razy mam pisać o tym iż walka z NWO jest NIEMOŻLIWA.
Historie na temat Dawid’a i Goliat’a możecie wsadzić miedzy bajki.
Dlaczego tak myślę:
Otóż opieram się na głębokiej analizie obrazu i dźwięku przedstawianych na tym forum przekazów oraz na własnych przemyśleniach.
Analiza to klucz do sukcesu, i tak np. ostatnio pojawiły się tematy o demonstracjach i strajkach w Europie.
Co widzimy w tych przekazach ???
Dla aktywistów anty-NWO podnosi to pewnie ciśnienie i dalsze promowanie działań.
Ale ja się pytam co widzimy ???
Odp.
Widzimy 100, 1000’e niezadowolonych ludzi rzucających kamieniami w kordony policji.
Widzimy bandy młodzieży rzucających koktajle Mołotowa i przewracające samochody na ulicy (Kurwa jakby te samochody należały do władców NWO – ostro to pojebane, bezmyślne działanie durnych ludzi którzy chcą się pokazać w TV, zrobić z siebie gwiazdę)
Grupy te są niesłychanie niezorganizowane i chaotyczne, ich działania polegają na obrzucaniu kamieniami i wyzwiskach oraz wrogich gestach. (No cóż niesamowita walka z NWO jakby nie patrzeć hahahah)
Z drugiej strony widzimy doskonale wyszkolone kordony policji, które zawsze trzymają się razem.
Jak stado hien, w swym działaniu szukają słabszych okazów do zwinięcia.
Tak tak popatrzcie na te przekazy i analizujcie zachowania tłumu.
Jeśli jeden młodzieniaszek zbliży cie do policjanta to zaraz przy nim pojawia się 2-3 innych policjantów którzy mają mu pomóc, a co widzicie u pozostałych demonstrantów ??? - każdy bierze nogi za pas i spierdala. (ot niesamowita walka z NWO)
Paradoks przedstawianej sytuacji polega na tym iż policjanci zarabiają na swoje życie kształcąc się, trenując, ucząc się zachować tłumu – za to otrzymują wynagrodzenia.
Młodzież pracuje w holdingach, korporacjach przy maszynach za marne grosze i bez przygotowania, bez treningu przeciwstawiają się doskonale zorganizowanym (służbom bezpieczeństwa).
A to tylko czubek góry lodowej.
Co się stanie gdy protesty w europie nasilą się ???
Anioły NWO sięgną po dalsze środki (spokoju)
Armatki wodne, gaz łzawiący, granaty hukowe itd.
Jak wtedy zachowa się banda niezadowolonych gówniarzy ???
Mało ???
Idźmy dalej !!!
Grupy protestantów nabierają na sile, uczą się na swoich krwawych błędach.
Przybierają postać bardziej zorganizowanych grup, dysponują lepszymi środkami …
Co wtedy
Wtedy wkracza wojsko z ostrą amunicją. Czy wtedy też nasze hipotetyczne grupy będą na tyle odważne aby walczyć o lepsze jutro i ginąć za słuszną sprawę ???.
Oj nie, wszyscy pochowają się w swoich domostwach i pobożnie przyjmą nowy porządek świata.
NWO to wie, ja to wiem i Wy też powinniście to wiedzieć.
To co napisałem to tylko początek uświadamiania Was w błądzeniu myślowym.
Do rozpracowania są jeszcze wojny ekonomiczne (czyli upadki, bankructwa całych państw), bo przecież NWO ma w garści system monetarny.
Do rozpracowania są najnowsze technologie wojskowe należące do NWO (kontrola pogody, Blue Beam itd.)
Do rozpracowania jest religia i wiara.
Napisałem na wstępie że walka z NWO jest niemożliwa.
Bo jest niemożliwa chociaż hipotetycznie jest iskierka nadziei.
Osobiście uważam poniższy scenariusz za wysoce niemożliwy, ale każdy aktywista anty-NWO powinien to przeanalizować.
Aby walczyć z ogromnym tworem ludzi biznesu, handlu i polityki.
Musimy zdać sobie sprawę na czym im najbardziej zależy.
Co powoduje że są tak silni i bezkarni ???
Oto hipotetyczne rozwiązania:
No cóż odpowiedź jest zaiste prosta.
a) Globalne lub chociażby krajowe strajki społeczne (nie mam tu na myśli oddzielnych grup społecznych lecz całe zrzeszenia grup pracujących – pielęgniarki, nauczyciele, pracownicy fizyczni cały kraj postawiony w stan krajowego strajku – w tym samym czasie)
b) Podatki (krajowy, europejski, globalny ruch twardo niepłacący zobowiązań państwowych – w tym samym czasie) hih marzenie
c) Globalne przeciwstawienie się politycznej władzy (poprzez bunt rzeczywistym normom i regulacjom – w późniejszym czasie rozwiązanie sejmu i parlamentu, utworzenie nowego społecznego jednolitego ruchu, który będzie regulował prawa i obowiązki na rzecz dobra społeczeństwa pod rygorem pozbawienia wolności osobom wątpliwym)
To tyle … na dzisiaj
13:13 13.09.1979 Caulbearer
Unos nacen con estrella y otros nacen estrellados
******* Ad astra per aspera ******
.............! Semper paratus !.............