W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Szczyt UE - Wielki sukces Polski  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 730
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 14:16, 23 Cze '07   Temat postu: Szczyt UE - Wielki sukces Polski Odpowiedz z cytatem

Chciałabym pogratulować prezydentowi RP p. Lechowi Kaczyńskiemu, oraz panu Jarosławowi Kaczyńskiemu za wielki sukces polskiej delegacji na żydomasońskim szczycie w Brukseli... Osiągnęliśmy praktycznie maksiumum, co mogliśmy osiągnąc... Bitwa Polska-Niemcy ze wskazaniem na Polske... Od dawien dawna uważałam kaczyńskich za wielkich strategów, ale wczoraj o 4.00 rano nawet samą mnie zamurowali, a mnie zamurować jest bardzo, bardzo trudno... Nicea do 2014 r, a teorytycznie do 2017 r. stawia Polske w korzystnym świetle, staniemy się krajem, z którym wszyscy "wielcy będą się liczyć"... Choć tak prawdę mówiąc wszyscy wielcy wiedzą, że Polska jest zagrożeniem dla laickiej i masońskiej Europy poprzez nasz patriotyzm religijny (katolicyzm , etc)... P.S Utarliśmy nosa wielkiej potędze Niemieckiej, to pierwszy tak znaczący sukces polski po roku 1989... Oczywiście szczyt w Brukseli to równiez chwyt marketingowy, ale i propagandowy w strone rządu RP a w szczególności PiS-u. Bardzo możliwe, że od dziś słupki % gwałtownie wzrosną dla owej partii, a ja chętnie na PiS zagłosuje, bo : Walczy z przestępczością, choć dla niektórych wydaję się to ciemiężne, ale na wszystko przyjdzie na czas, no i dlatego, bo chce dobrze dla Polski, dla rodaków... Obawiam się, że Platforma nic by nie zdziałała na żydomasońskim szczycie w Brukseli, dlatego dziękujmy Panu, że pojechali tam Kaczyńscy... Exclamation Exclamation Rolling Eyes Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tournament

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 18:36, 23 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bylo ciezko i wbrew wszsytkiemu i wszystkim......Polski Rzad dzieki pomocy Francji ,Angli.Holandi , Czechom odniosl Sukces......a teraz Bracia zrobcie porzadek w Polsce....
Powrót do góry
Voltar

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 21:42, 23 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważaj, bo cię Bimi zbanuje! Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 22:24, 23 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja w każdym razie nie jestem zagrożeniem dla laickiej i masońskiej Europy poprzez nasz patriotyzm religijny (katolicyzm , etc)...
jeszcze mnie aż tak nie pogięło Smile

a sukces zawsze można zrobić z byle gówna, jak i pewnie w tym przypadku.
nie da się ukryć, że media sieją wokół tego szczytu ue propagandę na skalę wygrania wojny z terroryzmem, czy innych urodzin papieża.

kto wie, może niedługo 22 czerwca ogłoszą nawet świętem państwowym, żeby polacy pamiętali jaka ważna rzecz się wtedy wydarzyła - sprzedaliśmy pierwiastek za różne inne "przywilieje"! sukces jak chuj Smile

jakby nie można było sie od początku po ludzku dogadać, tylko trzeba było wymyślać jakieś pierwiastki, potem w żydowskim targu z nich rezygnować by uzyskać inne rzeczy (oczywiście nie mniej ważne).
sorry, ale zawsze myslalem, ze w europie obowiązują cywilizowane metody prowadzenia polityki i negocjacji. a tu się okazuje, że raczej preferowana jest forma arabskiego jarmarku. tylko bardziej się wszyscy cieszą na końcu, że ubili dobry interes... co za świat Smile

zważywszy na to że wszystkie kraje ogłosiły sukces tych negocjacji to chyba trudno powiedzieć, że polska akurat z nimi wygrała? Smile

każdy kraj mowi, że odniosł sukces bo tak ma mówić. kolejnym etapem będzie zatwierdzanie tego nowego traktatu będącego w istocie kolejną próbą tzw. konstytucji europejskiej.
rządy (jak to mowi xtc) masońskiej Europy mają teraz zadanie przekonać swoich obywateli by poparli ten traktat, gdyż jest im on potrzebny do założenia czegoś na kształt stanów zjednoczonych europy, czyli kolejnej instytucji podporządkowanej bezpośrednio nwo.

dla nich sukces będzie wtedy gdy obywatele ue zagłosują za konstytucją. a to ile dany kraj będzie mial głosów w jakiejś tam radzie, albo w którym roku to się zmieni, na czyją niekorzyść, itp... - to jest im absolutnie obojętne.
nie muszę chyba mówić dlaczego?
albo powiem... bo oni zapewne i tak nie są z europy Smile

w każdym razie: czyj to jest sukces, przepraszam?
co najwyżej sukces zakompleksionych polaczków, którzy nagle poczuli się dumni bo wielkie kraje ue dały im kość i poklepały po plecach idąc na pewne ustępstwa.
moim zdaniem nie ma sie czym podniecać - to naprawdę nie polacy, ani nie polski rząd piszą historię tego świata. nie pisali, nie piszą i nie będą pisać, bez względu na ten czy inny pierwiastek.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 08:46, 24 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak na marginesie to najprawdopodobniej w 2008, albo 2009 r. powstanie grupa G-6 (UK, Polska, Niemcy, Francja, Włochy, Hiszpania), coś na wzór G-8... Niestety to nie jest dobra wiadomość... G-6 - to początek rządów najsilniejszych w Europie, powinno się wydawać, że to dobrze, że i Polska w niej jest, ale to chytry plan masonów i laików... Plan który już sobie określili w roku 1992 r. na szczycie w Brukseli... Inne państwa będą owej grupie podporządkowane, czego wynikiem będzie ciągnąca się dominacja G-6.. Wszystkie sprawy w Europie będą musiały przejśc przez G6... Aż za 15-20 lat nastąpi wielki kryzys, małe i, mało średnie kraje wpadną w nędzę zarówno gospodarczą jak i polityczna, czego wynikiem będzie ich zagłada= TRYUMF ILLUMINATÓW !!!
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 10:34, 24 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakby nie było, przyjmijcie moją, płynącą z serca i rozumu, radę: olejcie ten sukces i nie głosujcie w referendum za nowym traktatem konstytucyjnym.

wtedy wygracie więcej bo system niecejski pozostanie na zawsze Razz
a do tego polska nie pozbędzie się resztek suwerenności na rzecz rządu europejskiego. podobnie jak inne kraje,

obywatele europy już raz im powiedzieli co myślą o ich konstutucji odrzucając ją po kolei we wszystkich krajach.
teraz próbuja drugiego podejścia... nie dajcie sobie wmówić, że tym razem chodzi o coś innego!
i nie myślcie, że jak media krzyczą "sukces, sukces" to oznacza to co innego niż "super nowy traktat - musimy go poprzec!".
chyba nie urodziliście się wczoraj?
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 16:27, 24 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w sumie, nie wiem czy słusznie, założyłem, że będzie referendum w sprawie tego nowego traktatu konstytucyjnego...
jak myślicie?
Powrót do góry
tournament

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:00, 24 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja jestem wylcznie za SANACJA..czyli oczyszczeniem......moj bohater to Pilsudzki....A WEDLUG mnie Bracia czerpia od niego madrosc.... .........i wierzcie mi to nie jest latwo rzadzic Polska tym bardziej teraz gdy pelno tego CHAMSTWA......najpierw trzeba zniszczyc calkowicie Mafie ktora nam wmawia ze ich przewileje sa wazniejsze od dobra RZECZPOSPOLITEJ...
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:12, 24 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tournament gadasz jak nawiedzony.

nie stawaj tak murem za "Braćmi" i nie zachwalaj ich "pracy" bo, jeśli jesteś porządnym człowiekiem, w przyszłości tego pożałujesz.
zobaczysz.

tacy oni są mądrzy jak i bush. nigdy jeszcze nie widziałem wywiadu z którym kaczyński powiedziałby cokolwiek co by mnie zaskoczyło. nic mnie ni zaskoczyło bo oni niczego nigdy nie wymyślaja - paplaja tylko co ktoś im kazał, a jak czegoś nie wiedzą to leją wodę. zwykli aktorzy-populiści, bush-style.
piłsudzki? nie wiem, nie znam. ale biorąc pod uwagę to co mówisz, też mógl być aktorem-populistą. Smile
Powrót do góry
tournament

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:36, 24 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

popadles w skrajnosc Bimi ...p[owiem w skrocie Prawda lezy posrodku.....a kompromis jest odpowiedzia na nasze pytania....a ta umiejetnosc jest ponad wsystko...reszta sie nie liczy a ty Bimi dalej swoje a wiec idz dalej i przekrzykuj wszysko i samego siebie.....ale wierzmi Pilsudzki to bohater..bo dzieki niemu mamy szanse pisac.....w naszym ojczystym jezyku.....i tak w ogole wazne jest to jacy jestesmy... ....dlatego pisze kocham Pilsudzkiego bo dzieki niemu teraz tutaj jestem...
Powrót do góry
agentsmith

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 22:55, 24 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi napisał:
nigdy jeszcze nie widziałem wywiadu z którym kaczyński powiedziałby cokolwiek co by mnie zaskoczyło.

A to o tej gańdzi, co to niby nie jest z konopii ?
No może nie tyle zaskoczyło co rozbawiło Laughing [/list]
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:16, 24 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bimi : Kogo uważasz za bohatera narodowego prócz JPII?
Powrót do góry
tournament

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 09:05, 25 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no to jest ciekawe pytanie......mysle ze powinna powstac ankieta adekwatna do tego pytania...Kogo uwazasz za bohatera Polski?....to jest bardzo ciekawe....dla mnie osobiscie liczy sie uczciwosc ponad wszystko.....dlatego mialbym zawezone kryterium Smile
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 12:22, 25 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kazimierza wielkiego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: