Jak najczęściej ludzie trafiają na naszą stronę?
Jedni dostali linka, inni wpisali w google, a jeszcze inni... sam nie wiem
W każdym razie, jeśli chodzi o tych którzy trafili tu z wyszukiwarki to sprawa jest dość ciekawa. Sam nie wiem do końca jak to działa, ale serwery ze statystykami udostępniaja taką opcję "czego szukali zanim tu przyszli?"
No więc własnie. Czego?
"11 września", "lądowanie na księżycu", "filmy"? a może "prawda"??
Otóż, nic z tych rzeczy.
Odkąd oglądałem te statystyki, zawsze mnie to intrygowało, ale najwięcej ludzi odwiedzających stronę wpisuje w wyszukiwarce "głod na świecie". (nie wnikam w to jak długo tu pozostają)
Informowanie o głodzie na świecie nie jest co prawda głównym profilem naszej działalności, ale mnie osobiście bardzo to cieszy bo uważam, że głód na świecie jest z tych wszystkich rzeczy najważniejszy.
Tak że jeśli macie coś o głodzie na świecie, to dawajcie śmiało - jest na to deficyt.
A jesli chcecie zarobić kasiorkę to załózcie stronę "Głód na Świecie", zapiszcie ją we wszystkich możliwych wyszukiwarkach, zamontujcie google ads czy inne banery i patrzcie jak wam się zbiera gdy biedni ludzie w afryce umierają z głodu
W każdym razie myślę, że pomysł może wypalić, więc jeśli jest tu jakiś przedsiębiorczy forumowicz to niech pamięta, że pomysł był mój i może się zechce odwdzięczyć załatwiając nam jakiś lepszy serwer, zamiast tego jojo
W sumie to chciałem powiedzeić tylko tyle, żebyście pisali o głodzie na świecie, jeśli coś na ten temat wiecie