Entrop napisał: |
Witamy, witamy......
Zatem beztolerancyjnie lamiesz antyksenofobiczne karki...... i jestes pesymista...... to moze wiesz skad taki ogolny optymizm w KDPW? Tam nikt nie mowi o nadchodzacych rewolucjach zwiazanych z upadkiem dolca, a niusy o planach wprowadzenia nowej waluty wyklada sie jako ciekawoski futurologiczne....
Jak myslisz, czy polscy specjalisci .....powiedzmy gieldowi, czerpia swoj optymizm z absencji na stronach typu jak ta, czy wiedza cos, czego my nie wiemy? |
Jacy specjaliści? Podaj nazwiska? Czy masz na myśli tych, którzy mówią do nas za pośrednictwem telewizora? Myślę, że większa część z nich nic nie wie, twarzują tylko i wypowiadają frazesy w stylu: "jeśli chodzi o GPW to prawdopodobieństwo spadków lub wzrostów jest bardzo wysokie i wynosi 50%"
Ci co coś wiedzą to na pewno nie mówią prawdy. Oni przeważnie siedzą cichutko z dala od kamer... Wkrótce zamieszczę tekst w odpowiednim dziale forum jak widzę całościowo ten temat z pozycji powiedzmy kogoś hmm "doświadczonego"?. Może to złe słowo bo na pewno wszystkiego nie wiem i wielu rzeczy nie doświadczyłem ale wydaje mi się, że dla wielu to może być w jakiś sposób pomocne.