W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Fałszywa flaga w ten weekend?  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
4 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wojny i terroryzm Odsłon: 1422
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bou

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:45, 14 Sty '09   Temat postu: Fałszywa flaga w ten weekend? Odpowiedz z cytatem

Znalazlam ciekawa informacje, ze juz w ten weekend moga miec miejsce dwa takie wydarzenia
link
http://freedomfighterradio.net/?p=3642
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Prrivan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:51, 14 Sty '09   Temat postu: Fałszywa flaga w ten weekend? Odpowiedz z cytatem

Nie jestem szczegolnie wierzacy ale kiedy czytam takie rzeczy zawsze mysle sobie..."Boze jakikolwiek bys nie byl,nie pozwol na to".

Ech,jakby to niewidzialna sila wydawala rozkazy.

Jedno jest ciekawe w tym artykule,pisza ze znaja prawdopodobna lokalizacje zamachow a nie chca jej ujawnic...hmm...nie lepiej byloby ostrzec ludzi skoro ma sie hinta o takiej powadze?
Powrót do góry
Przemek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:24, 14 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Prrivan

klasyczne dziecięce "wiem, ale nie powiem", bo czy niełatwiej jest po fakcie stwierdzić "wiedzieliśmy, to od poczatku był spisek", czy teraz dać takie info, zaostac wyśmianym i siać panikę w, sądząc po informacji, kilku milionowych miastach?

Zastanawiam się czemu ma służyć taka informacja?

Może na forum też będziemy co tydzień dawać takie info - kiedys pewnie trafimy;-)

p.s. osobiście mam nadzieję, że jednak nie trafimy...
Powrót do góry
midnight

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:27, 14 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm, ciekawe. Czy to nie przypadek, że właśnie wszystkie stacje krzyczą o apelu Bin Ladena w sprawie Dżihadu?? Shocked
Powrót do góry
Prrivan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:47, 14 Sty '09   Temat postu: Fałszywa flaga w ten weekend? Odpowiedz z cytatem

W takie przypadki to ja przestałem wierzyć zaje..ście dawno temu.
Przed chwilą otworzyłem sobie jedną z mainstreamowych stronek i co widzę-no faktycznie,Ossie we własnej osobie nawołuje do świętej wojny po raz enty. Właściwie nie ma się czemu dziwić,na miejscu CIA sam zakończyłbym prezydencję Sawanny jakimiś fajerwerkami,to na pewno podbudowałoby mu ego Evil or Very Mad

Tylko czy jeśli naprawdę coś się zdarzy,czy ktoś jeszcze będzie na tyle tępy i nie skojarzy oczywistych faktów na temat prawdziwych mocodawców tego wszystkiego? Dobra,nie odpowiadajcie,odpowiedź jest dość przygnębiająca.

Przemek:Oby.Oby...
Powrót do góry
Loko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:42, 14 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przedwczoraj Bush na ostatniej konferencji wspominał o możliwym ataku terrorystycznym. Było też o uranie i o tym, że słuzby mają pewne informacje. Takie było tłumaczenie na TVP3.

Nie znam dobrze angielskiego, ale po obejrzeniu kilku "orginalnych" powtórek na YT nie ma wypowiedzi o służbach. Być może było to jakieś złe tłumczenie.

Może ktoś oglądał to na żywo na TVP3?
Powrót do góry
adgolek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:25, 14 Sty '09   Temat postu: Re: Fałszywa flaga w ten weekend? Odpowiedz z cytatem

Bou napisał:
Znalazlam ciekawa informacje, ze juz w ten weekend moga miec miejsce dwa takie wydarzenia
link
http://freedomfighterradio.net/?p=3642

dla mnie to taka pusta informacja uwypuklająca słowo "possibly"
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bou

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:39, 14 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oby nic sie nie stalo
ale jakies dziwne informacje kraza po necie
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7824731.stm
http://english.pravda.ru/world/americas/106864-0/
http://blog.wired.com/defense/2009/01/nypd-eyes-disru.html
Powrót do góry
adgolek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:02, 14 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może też to jest z tym związane? http://www.msnbc.msn.com/id/28650363/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
XTC88

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:26, 14 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszyscy macie sprane mózgi. Nie będzie żadnego false flag ( a tym bardziej z użyciem broni atomowej, itp ) Oni to zrobią w najmniej oczekiwanym momencie. Po waszych postach wyczuwam strach i przygnębienie. I znowu elita jest górą a wy znowu polegliście. A myślałem, że baczniej oglądacie produkcje Davida Icke feat. Jordan Maxuwell .

A najgorsze w tym wszystkim jest to, że to właśnie wy ( poszukiwacze prawdy o świecie ) nabieracie się na takie sprośne informacje jakie podała wam @Bou . Otwórzcie Oczy, puki nie jest za późno.
Powrót do góry
eM

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:47, 16 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto to przemyśleć ! Bo jednak to mogły być potwierdzone informacje !

http://www.tvn24.pl/-1,1581711,0,1,cud-n.....omosc.html

Ptaki winne wypadkowi?

Według Federalnego Zarządu Lotnictwa, przyczyną katastrofy lotu 1549 U.S. Airways mogło być zderzenie ze stadem ptaków. Samolot po zderzeniu próbował zawrócić na nowojorskie lotnisko.

Amerykańskim śledczym, którzy mają wyjaśnić przyczyny wypadku towarzyszyć będą specjaliści Airbusa. Producent samolotu już zaznaczył w oświadczeniu, że "niestosowne byłoby wdawanie się w jakiekolwiek spekulacje na temat przyczyn wypadku".

Airbus leciał ze znajdującej się na wschodzie Nowego Jorku dzielnicy Queens i spadł do rzeki Hudson kilka kilometrów na zachód od lotniska LaGuardia.
TVN24.

Czyżby odchodzący Prezydent chciał zostawić prezent nowemu ? I pretekst do walki z Terroryzmem.Pomyślmy co by sie stało gdyby samolot spadł na manhatan ,i czy dalej by mowiono o stadzie ptaków ?
Powrót do góry
aro_klb

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:59, 16 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ptaki owszem ale latarnie... nieeeee Smile
Prrivan

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:08, 16 Sty '09   Temat postu: Fałszywa flaga w ten weekend? Odpowiedz z cytatem

Mam z kilku powodów wrażenie że ten incydent z wodowaniem samolotu jednak nie był tym zapowiadanym false flag.Dlaczego?
-Ponieważ w przygotowaniu false flag nie powinno być miejsca na błędy lub szczęśliwe zbiegi okoliczności jak pilot-weteran wojenny jak w tym przypadku.Taka operacja ma doprowadzić do maksymalnej liczby ofiar i wybuchu niekontrolowanej paniki.
-Ponieważ katastrofa samolotu w centrum miasta byłaby oczywiście tragedią,ale nie czymś co zburzyłoby dotychczasowy porządek,jak podaje autor artykułu.Byłaby oczywiście żałoba,opłakiwanie ofiar,no ale "katastrofy lotnicze się zdarzają".
-Ponieważ ponowny atak z powietrza jeszcze bardziej rozsierdziłby obywateli na państwo,w końcu mieli 7 i pół roku od 911 na opracowanie systemu obrony powietrznej a okazałoby się że nie zrobili nic.
-Ponieważ zdarzyło się to w czwartek czasu lokalnego,więc przed weekendem Smile
Powrót do góry
chokebore

PostWysłany: 13:29, 16 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy tylko ja widze to zielone oko na TVN24 KONTAKT?Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tiesto12

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:06, 16 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nie byl zaden sabotaz, ptaki juz nierzadko powodowaly wypadki kilka razy tragiczne, byl ostatnio taki material na planette na ten temat.
Jesli jakis duzy ptak wpadnie d silnika powoduje jego spalenia, troche dziwne ze stalo sie to akurat z 2 silnikami jednoczesnie ale jest to mozliwe. Gdyby to byl ajakas zorganizowana akcja na pewno nie pzrezylby nikt.
Dobra reklama dla Airbusa jesli chodzi o wytrzymalosc elementow skaldajacych sie na ten samolot no i genialne umiejetnosci pilota bo trzeba duzego kunsztu zeby pod odpowiednim katem ladowac na wodzie.
Powrót do góry
eM

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:45, 16 Sty '09   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zakładalem z góry że chodziło o ten event ale troszke mnie to zaintrygowało bo takie przypadki żadko sie dzieją .. Ale z 2 strony warto przemysleć co by sie stało gdyby ten samolot spadł na manhatan to cala ta sytuacja mogla sie potoczyc innaczej i czy byla mowa o ptakach czy o Hamasie aby miec kolejny pretekst do nastepnej wojny ale na cale szczescie samolot wodował i nikomu sie nic nie stało gdyby jednak bylo inaczej moglo by sie to przeobrazic w atak przynajmniej tak mi sie wydaje .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wojny i terroryzm Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: