Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:10, 13 Sty '09
Temat postu: przeklęty system się ubezpiecza
Mianowicie chciałem to umieścić w kiblu ( przenośnie, dwuznacznie, docelowo i paradoksalnie odwrotnie ) . dziś o 20:00 na "tvp 1 shit" zostanie wyemitowane " bezpieczeństwo narodowe " (shit).
Wysłany: 22:20, 16 Cze '09
Temat postu:
historia .... ten syf co chwilę się ubezpiecza ... dlatego nazywam go iluzją bo jest iluzją . temat zamknięty.
_________________ BIMI TY ZAKŁAMANA KURWO ! PIERDOL SIE RAZEM ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI !
Wysłany: 00:07, 26 Paź '09
Temat postu:
no wlasnie temaT ROWNIEZ AKTUALNY, why ? ano " inwigiluja cie po obiedzie i rano a takze wgrywaja inwigilacje tobie wieczorem na kolacje przed teleVIzorem, nie prawda ? to 2 info na fkatah, " no kurwa inwigiluja juz chyba kazde klikniecie w sieci i wpiepszaja ten smrod do telewzizji piepsznieci aby trzymac nieruchomo po pracy politycznie o 19 kurwa shit przed tv biednych ludzi ... wiem ze trzeba sie liczyc z przesiewem danych i innych rzeczy i ze dochodzi do tego masa innych czynnikow ale to juz inny temat urzytkowniku " " Taka jakas malutka wena mnie lapie po nocy kurna no haha DESTROY SYSTEM ! elftrijia ! Elefterija . ELefTerija ELEFTERIJA !! uwaga ! iluminaci maja w ryja ! a raczej po ryjach .... bo nie moge sie powstrzymac chyba sie wkrecilem na dobre
_________________ BIMI TY ZAKŁAMANA KURWO ! PIERDOL SIE RAZEM ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI !