Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:12, 08 Sty '09
Temat postu:
hehehe
Ja tam nic nie widzę. W pierwszym filmiku winna jest słaba kompresja video, ogólna pikseloza i rozmazane (nachodzące na siebie) klatki.
W drugim filmiku też nie ma nic nadwzyczajnego. Po prostu obie wersje różnią się jakością zgrywania. Ta pierwsza mogła mieć minimalnie mniejszą różnicę klatek...
_________________ Materia jest plastyczna w obliczu Umysłu.
Zapraszam na mojego bloga
http://bezdepozytu.blogspot.com/
Wysłany: 21:34, 08 Sty '09
Temat postu:
jak na moje oko to fake (film z pierwszego posta)
po prostu ktos w jakims edytorze na kilku fazach rozmyl kolesiowi oczy, a w dodatku momentami za bardzo polecial i ze zbyt duzym rozmachem w tym rozmywaniu, bo az wszedl na powieki i jak wraca oryginalne oko, jest przeskok : )
ale to moja subiektywna ocena...
duza kompresja, slaba jakosc - takie materialy to tylko w hd a i tak nie beda do konca wiarygodne, bo kazdy material wideo mozna zmanipulowac za pomoca komputera (ale nie tylko) i ja nigdy o tym nie zapominam, szczegolnie przy takich rewelacjach jak materialy filmowe z rzekomym ufo itp.
Wysłany: 09:01, 09 Sty '09
Temat postu:
To bzdury są i tyle.
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 11:34, 09 Sty '09
Temat postu:
Techniki Shapeshifting’u to nic innego jak komputerowy morphing którym bawiłem się dawno temu.
Dla mnie to hoax
_________________ 13:13 13.09.1979 Caulbearer
Unos nacen con estrella y otros nacen estrellados
******* Ad astra per aspera ******
.............! Semper paratus !.............