W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

WTC 6  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wojny i terroryzm Odsłon: 724
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
DrabikPany

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:19, 14 Cze '07   Temat postu: WTC 6 Odpowiedz z cytatem

WTC 6 obok WTC 5 był jedynym budynkiem z kompleksu Światowego Centrum Handlu, który się nie zawalił. Został wysadzony 20 grudnia 2001r. przez ekipę rozbiórkową.

Jednak mnie zastanawia mnie coś innego: Dlaczego powstała dziura w budynku WTC 6 widoczna na zdjęciu powyżej ???

W filmie "In Plane Site" została przestawiona teoria "tajemniczej eksplozji". Jest to zdjęcia CNN nadane raz 11 września 2001r. Wg jej zwolenników widać wybuch w WTC 6 gdy dwie wieże jeszcze stoją całe. Jednak mało prawdopodobne by była ona powodem dziury w budynku nr 6.

Na stronie "Angels for Truth" znalazłem inną teorię na podstawie której Wybuch nastąpił w chwili gdy Drugi samolot wbijał się w południową wieżę WTC. Był to prawdopodobnie samolot typu B-2 lub F117.

Ten filmik nie dawno znalazłem na necie. Pokazuje on w czasie pożaru wież WTC dym wydobywający się z dolnych części kompleksu WTC.

Czekam na komentarze i opinie w tej sprawie !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Voltar

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 20:52, 14 Cze '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wg świadkow w WTC 6 doszło do kontrolowanego wyburzenia, którzy nie wpuszczali nikogo do srodka, teren byl otoczony przez agentow, widać bylo flashe eksplozji itd, dzira sięga poniżej poziomu gruntu, takich dziur w okolicy kompleksu wtc jest więcej kiedyś pokazywalem link ze stroną nt rzekomych "kosmicznych broni"...

http://janedoe0911.tripod.com/StarWarsBeam4.html - polecam świetnej jakości zdjęcia z wtc

mozliwe że te dziury powstały na skutek wypalenia przez materię spadającą z wyparowujących WTC 1 /2 - jeżeli powstała energia zdolna do odpawrowania calego wiezowca to spadające fragmenty mogly miec taka temperature ze topily fragmenty innych budynkow
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Wojny i terroryzm Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: