Mamy na tym forum mnóstwo ciekawych informacji (i wniosków), których w normalnych mediach próżno szukać.
Z kolei na stronie
www.prawda.w.pl nic się nie dzieje.
Może ktoś z Was chciałby opublikować tam swój tekst, który normalnie napisałby na forum?
Pod jednym warunkiem. O ile na forum cenzury nie ma to na stronie była by. Swego rodzaju...
Do tej pory pisałem tam tylko ja. Żadnego tekstu się nie wstydzę, do dziś wszystko podtrzymuję i chciałbym dalej móc podtrzymywać wszystko co się tam pojawi
Innymi słowy: nie chcę żeby strona zaczęła się kojarzyć z nawiedzonymi słuchaczami radia maryja nienawidzącymi masonów i cyklistów, czy innymi wyznawcami teorii p.t. "panie, pis robi w końcu porządek!".
ja dziękuję za taki porządek - poproszę tak jak było, a może nawet jeszcze co innego.
W każdym razie propozycja jest taka:
Zakładacie temat "bla, bla, bla (artykuł)" gdzie wpisujecie proponowaną treść...
Ludzie się przez jakiś czas wypowiadają, można to uzupełniać, korygować, itp... (w tym czasie możecie robić poprawki w pierwszym poscie)
Potem ja oceniam czy jest tam 100% prawdy i czy nie jest to o dupie maryny... Jesli tekst spełni oba warunki - dajmy na stronę. A jesli nie to i tak pozostaje wam spoko temacik na forum, którym możecie argumentować to że strona
www.prawda,w,pl jest słaba
Nikt nie ma do mnie pretensji, bo nikt przecież nie wie co takiemu świrowi jak ja się spodoba, a co nie.
Równie dobrze może to być tekst napisany przez XTC... (nie musi mieć obrazków) każdy ma szansę.
Wszyscy są zaproszeni, każdy ma te same prawa, praca jest społeczna - czegóż więcej trzeba?
Zachęcam do wygrzebania waszych starych tekstów - zero roboty a jaki potencjalny zysk dla ludzkości
Pomyślcie o tym - dla własnej satysfakcji.