Ja powiem tak nasz kraj ma i bedzie miał przejebane do konca swoich dni dopuki nie zniknie z mapy politycznej . Rządzą nami pojebańcy i debile po podstawówkach . zobaczcie sobie na wiejską kiedy jest transmisja , oni wszyscy <jakis> wyglądają jak ludzie oderwani od pługa no tylko biorą kursy pięknego mówienia o niczym i obiecanek cacanek , mozna zauwazycze jak nie znają odp na pytanie albo nie chcą odpowiedziec to pytają pytaniem na pytanie pytającego który pytał pytanego , szkoda na nich słów ale nie jestesmy bez winy bo sie na to godzimy ale nic sie zabardzo nie da zrobic w takim panstwie jak Polska. Nikt sie tu z nikim nie solidaryzuje np cena ropy była zajebiscie wysoka tirowcy chcieli zakorkowac warszawe ale nikt ich nawet nie wspomógł, na granicach z ukrainą wprowadzili zakaz przewozu wiecej niz jedną czy dwie paczki tytoniu to ludzie strajkowali a reszta nic przyjechały pały wsadzili do wiezienia niektórych i po zabawie no mysle ze to masakra jest jak komuna chociaz nie wiem jak to bylo bo sie w 87 urodziłem hehehehehe no ale widze ze skoncze studia i trzeba biznes kręcic jak jakiś Żyd
bo na tych hu... nie bede w panstwowej robocie robił tylko sam sobie panem i rzepke skrobał ILE JAJ MA MURZYN = OBA MA