Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:15, 13 Gru '08
Temat postu:
Wspanialy wyklad ! Narody juz dawno nie maja nic do powiedzenia. Wszystko za ludzi zalatwia wladza, ktora od lat rekrutuje sie z tego samego pnia. Ta wladza jest bardzo silna.
Wysłany: 10:26, 14 Gru '08
Temat postu:
Eh - może lepiej było by nie wiedzieć.
Złapałem małego doła :c
Jest chyba jeszcze chwila zanim UE uzyska osobowość prawną a potem ..
Kto na kogo napadnie ? Iran na celowniku to wiadomo.
Facet nie wspomina w ogóle o Rosji czy Chinach - dziwne.
Wysłany: 17:27, 14 Gru '08
Temat postu:
Dobry schemat ale to jest potwierdzenie słów Alexa Jonsa z EndGame ze rockefellerowie i rotschildowie bili sie o nazistowskich lekarzy i naukowców. To układa sie w jedną calośc te filmy wszystkie. Ze to nie tylko dzieje sie w USA ale takze u nas w Europie.
Chorzy ludzie na moje.
Co do Sarkozy`ego nie wiem czy ktos pamieta ale gdy mial swoja kampanie wyborcza mówił zeby wiecej nie powtórzyło sie to co na przedmiesciach Paryża. Co prawda pochodzi on sam z przedmieść chodz moge sie mylić i śmierdzi mi to najbardzej ze mogła by to być ukartowana akcja.
Wysłany: 16:56, 16 Gru '08
Temat postu:
adgolek napisał:
chodzi o tłumaczenie, czy obrobienie w edytorze video?
nie wiesz że tłumaczenia są zakazane w naszym wolnym ustroju i idzie się do więzienia? więc lepiej się nie dopytywać. chodzi tylko o to że temat był wcześniej, a podziękowania są dla wszystkich którzy poświeli czas na rozpowszechnienie tego. teraz biegiem na wykop
Wysłany: 14:06, 17 Mar '09
Temat postu:
Cytat:
Europa tworzona przez ludzi i dla ludzi
Nie będzie dyktatury kartelu chemiczno-farmaceutycznego nad nami i naszymi dziećmi!
W przedostatnim czasopiśmie wydawanym w języku niemieckim - Rath International - przedstawiłem Wam, drodzy Czytelnicy, analizę obecnej sytuacji politycznej na świecie oraz jej konsekwencje dla naszej pracy.
Artykułowi temu nadałem tytuł „Sekta Ikara” i w ten sposób nazwałem po imieniu szereg manipulantów, którzy od dziesiątków lat rabują naszą planetę i poświęcają zdrowie i życie miliardów ludzi w interesie kartelu farmaceutycznego i paliwowego.
Imię „Ikar”, którym nazwana została Sekta, pochodzi z mitologii greckiej. Dumny Ikar próbował wzbić się coraz wyżej na skrzydłach wosku. Jednak Słońce w końcu stopiło wosk jego skrzydeł i Ikar spadł. Dokładnie tak dziś przedstawia się los Sekty Ikara, czyli tych grup interesu, które od dziesiątków lat bez żadnych skrupułów postrzegają zdrowie, żywienie oraz zapotrzebowanie na energię całej ludzkości jako swój monopol i dla utrzymania tego monopolu sprowadzają na naszą planetę wojny, epidemie, klęski głodu i kryzysy gospodarcze. Słońce, które obecnie oświetla miliardowe oszukańcze interesy tej Sekty – przede wszystkim interesy, związane z przemysłem farmaceutycznym i paliwowym – niewątpliwie doprowadzi do upadku Sekty.
Dzisiaj, pół roku po zdemaskowaniu Sekty Ikara przyszedł czas wziąć pod lupę kolejne działania tej Sekty, w szczególności w ramach „Brukselskiej UE”, która chce celowo rozbudować Sektę, jako swoją nową globalną „kryjówkę”. Oczywiście możemy tu poruszyć jedynie wyrywkowo niektóre aspekty, ale one zupełne wystarczą do zajęcia stanowiska.
Wysłany: 00:57, 22 Wrz '12
Temat postu:
Myślę, że warto przypomnieć o tym wykładzie. Szczególnie w kontekście tego, co dzieje się Unii Europejskiej, jak forsowane są decyzje o pandemiach, jak wybierani są niewybieralni komisarze najwyższych władz Komisji Jewropejskiej.
Z perspektywy czasu słowa wykładowcy dr Rath'a potwierdzają się w rzeczywistości.
Myślę, że wiele osób odbierze ten wykład, jako bardzo pouczający.