W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Szokujący reportaż Jackowskiego wojna  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 2332
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iron32

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:00, 02 Gru '08   Temat postu: Szokujący reportaż Jackowskiego wojna Odpowiedz z cytatem

http://interwencja.interia.pl/news?inf=1220974
tu jest link
masakra bedzie jego przepowiednie sie sprawdzają w stu procentach troche strach mnie obleciał;/;/;/;/ trzymajcie sie W KUPIE SIŁA
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
iron32

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:08, 02 Gru '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

powiem wam wszystkim ze to jest dla mnie przzerazające ciekawe co bedzie z naszym krajem oby kaczor w nic sie nie wplątywał skurwysyn jeden pojebany . jak widac dzisiaj był w mongoli i niech tam zostanie w pizdu sory za język ale mam nerwe;/
Powrót do góry
sonic3

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:59, 02 Gru '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tutaj mamy wersje filmową:
http://interwencja.interia.pl/news?inf=1220974
Ten człowiek przewidział upadek WTC, jak dla mnie to mogę zaufać jego wizją ponieważ w znacznym stopniu się pokrywają z informacjami na tym forum, to tylko moje zdanie jakby ktoś coś Wink
W jedności siła nie w budowanych murach!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
AQuatro

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:45, 02 Gru '08   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba mu się kasa kończy...
Powrót do góry
rEvolution

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:26, 02 Gru '08   Temat postu: Jackowski - Interwencja Polsat 02.12.2008 Odpowiedz z cytatem

Link do samego video to jest ten:

http://clips.interia.pl/stm/play.html?at.....nterwencja

Edit:

Kilka cytatów z książki Johna Lear-a:

(siedzimy na beczce prochu i ktoś właśnie zapala zapalniczkę):

... Widzisz w wizji tę scenę z Rosji, gdzie trwa obecnie walka o władzę.
Jeśliby jakiś wojujący przywódca zdobył władzę, mogłoby to zwiastować zagrożenie nuklearne dla USA albo dla Chin. Miejcie na uwadze sprawę przywódcy politycznego w Rosji, gdyż są to siły, które Antychryst mógłby wykorzystać.

Módlcie się o pokój na świecie, gdyż człowiek stale próbuje osiągnąć więcej niż potrzebuje.

Wiele konfliktów powstaje z powodu żądzy władzy i zachłanności na ziemię i bogactwa.
Módlcie się za swych przywódców, aby kierowali się zdrowym rozsądkiem, zamiast wszczynać trzecią wojnę światową.
Wielka wojna jest możliwa.
Tylko modlitwa i dzielenie się miłością przez ludzi może wojnę powstrzymać.
Wojna jest wywoływana przez nienawiść i przez grzechy ludzi. Używajcie zawsze miłości i dobra do walki z nienawiścią i złem...

...Wiele broni i oddziałów wojskowych oznakowanych symbolami ONZ jest przewożonych na terenie waszego kraju.
Ludzie związani z globalnym rządem przygotowują swe plany światowego zamachu stanu, aby utorować drogę dla Antychrysta.
Nie bądźcie zaskoczeni tym, jak bezbronni będą ludzie wobec tych sił zła. Szykujcie swe siły dobra w duchowym przygotowaniu na czas udręcznia...

...Wkrótce świat stanie nad przepaścią III wojny światowej. Módlcie się o pokój i nie lekceważcie mojej prośby. Musicie postawić waszą modlitwę na pierwszym miejscu, przed wszystkimi innymi sprawami. Jeżeli nie będziecie wystarczająco dużo się modlić, doświadczycie strasznych zniszczeń nuklearnych, w których pewne narody mogą być całkowicie unicestwione. Módlcie się za swych przywódców, aby nie narażali życia wielu ludzi. Kocham was wszystkich, szczególnie w tym dniu miłości. Płaczę widząc, jak walczycie między sobą w tak destruktywny sposób. Szatan chce spowodować śmierć was wszystkich. Módlcie się gorąco, aby udaremnić plany zniszczenia zamierzone przez siły zła...

Robi się gorrrąco...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: