|
Autor
|
Wiadomość |
alan
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 15:25, 10 Mar '14
Temat postu: Czarna lista BTC-Bimiemu puszczają zwieracze |
|
|
Bimi napisał: | Jako wszechwładny dyktator strony prawda2.info, ogłaszam co postanowiłem.
Na stronie wprowadzona zostanie czarna lista BTC, w której umieszczał będę (wedle własnego widzimisię) wybrane przez mnie konta użytkowników. Osoby z owej listy pozbawione będą możliwości jakiekolwiek obrotu bitcoinami na mojej stronie. Poprzez "obrót bitcoinami" mam tu na myśli opcje wręczania/otrzymywania napiwków za posty, jak również opłacania podatku do kiszenia kapusty, oraz zarabiania na jego dystrybucji. Oczywiście nie będą też mogli doładować sobie konta.
W momencie umieszczenia na czarnej liście, balans BTC danej osoby zostanie wyzerowany, a ja będę oczekiwał na informację od rzeczonego gagatka z adresem bitcoin na który chce abym mu wysłał środki zgromadzone do tej pory na jego koncie.
W ciągu pierwszego tygodnia od dodania do listy (licząc od momentu ogłoszenia tego w bieżącym temacie), wypłata środków z takiego konta będzie bezpłatna (ja pokryję ewentualną prowizję sieci). Jednak z każdym kolejnym rozpoczętym tygodniem opłata za wypłatę będzie się zwiększać o 0.4 mBTC (czyli np. po roku dostanie się ponad 20 mBTC mniej).
Pierwsi kandydaci do rzeczonej czarnej zostali już ustaleni, a ich nicki zostaną ogłoszone wkrótce w tym temacie. Tymczasem radzę im zastanowić się na jaki adres mam wysłać ich środki. Nie zamierzam trzymać ich gówna w swoim portfelu, bo za bardzo mi jebie kałem.
Aktualna zawartość czarnej listy
Od poniedziałku, 10 marca 2014, godz. 14:02:
* chemicloo (117.98350 mBTC)
* Choone (35.79644 mBTC)
* czekan (1.04991 mBTC)
* manhattanman (0.75765 mBTC)
* NowaPolska (1.67472 mBTC)
* thecombo (5.59056 mBTC)
* wunderwaffel (0.01183 mBTC) |
No to poleciałeś sobie administratorku , zamordyzm sfrustrowanego geja jest nieobliczalny
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 16:14, 10 Mar '14
Temat postu: |
|
|
to są pierdoły , nieistotne, administracja czerpie z tego przyjemność . Więc nie ma co się napinać.
Ale najlepszy jest @tokebit1 . Pierwsze zdanie wazelina , a później wytyka błędy administracji . I gdyby administracja nie zrobiła porządków wiosennych , zapewne kisiłby to w sobie
tokebit1 napisał: | Bardzo dobra idea.
Ja i tak sie dziwiłem, ze zabezpieczasz wlasnymi srodkami BTC gostkow, ktorzy nie dosc ze nigdy nie dokonali zadnej wplaty to na dodatek piszac tony gowna drenowali je z kont tych ktorzy akurat nie pisza, dodatkowo nagradzajac sie wzajemnie za napisane bzdety. Nie wspominam juz ze te nagrody czesto byly sypane z rekawa za ublizanie tym ktorzy umozliwili im obrot BTC.
Niech sobie pisza co chca, ale nagradzac sie moga bullionkiem, ktory wczesniej sami zakupia. |
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tokebit1
|
Wysłany: 16:31, 10 Mar '14
|
|
Dopatrujesz sie wazeliny tam gdzie jej nie ma. Na koncie forum jest prawie 6BTc - czyli jakies 12K zl. Stary, jestem pewien, ze ty byś się nigdy nie podjal zabezpieczania tych napiwkow z wlasnej kasy, szczegolnie gdyby czesc z ubezpieczanych jęczała, ze ich okradasz.
Pomijam już fakt ze te napiwki dostali w gruncie rzeczy od bimiego.
_________________ */ Wróżę z fusów. Na księżycu. I to na pewno nie jest ziemski księżyc.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 16:47, 10 Mar '14
|
|
Czyli jedziesz bez wazeliny , hardkor jesteś .
Cytat: | Pomijam już fakt ze te napiwki dostali w gruncie rzeczy od bimiego. |
a przyszło tobie na myśli , że może nie chcieli dostać napiwku od administracji .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 17:01, 10 Mar '14
|
|
tokebit1 napisał: | Na koncie forum jest prawie 6BTc - czyli jakies 12K zl. Stary, jestem pewien, ze ty byś się nigdy nie podjal zabezpieczania tych napiwkow z wlasnej kasy, szczegolnie gdyby czesc z ubezpieczanych jęczała, ze ich okradasz.
|
No , rozumiem . Ale ja to bym się nie bawił w rozdawanie kasy , rozumiem to podnosi status Forum . Ale to jest zabawa administracji , a niech robi co chce - według widzi mi się .
Pytanie techniczne : żeby wypłacić btc musisz się zapewne gdzieś zarejestrować , na jakiejś stronie z btc tak ? Musisz podać pewne dane . Czyli tym sposobem zawziętych przeciwników btc stawia się w jakiej sytuacji . A z czasem jak pieniążki nie będą ruszane to admin napisał , że będzie potrącał kaskę , aż z czasem wszystko przepadnie . A skoro klucz według którego wybierane są kolejne ofiary to - widzimisie , to może trza się zastanowić , czy aby administracja nie chciała odzyskać choćby części kasy którą zainwestowała na forum .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:10, 10 Mar '14
|
|
tak ordel - aby wypłacić bitcoiny musisz podać co najmniej długość swojej służbowej pały.
ona jest podstawą przy generowaniu adresu.
i faktycznie nie radził bym ci czekać zbyt długo, bo jeszcze ci pała bardziej zmięknie i dostaniesz gorszy adres
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 17:11, 10 Mar '14
|
|
widzimisie napisał: | Sorry @Ordel - nie przyszło mi do głowy że ty tez nie chciałeś dostawać ode mnie napiwków.
Już spieszę naprawić swój błąd! Smile
Kod:
Ordel (45.72563 mBTC) |
Od ciebie , rzeczywiście nie chciałem , ale od innych .., a rozumiem , to też jak od ciebie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:17, 10 Mar '14
|
|
no nie da się ukryć bystrzacho, że jeśli na forum jest obecnie 6 BTC, a mój balans wpłat wynosi 6.4 BTC, to (chcąc nie chcąc) jakiego napiwku byś od kogokolwiek tu nie dostawał, najpewniej jakoś tam pochodzi on ode mnie..
fascynujące, nie?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:19, 10 Mar '14
|
|
zresztą nie bądź hipokrytą.
w transakcji numer 68 (2011/05/28 15:48:07), sam wziąłeś ode mnie w "promocji" 80 mBTC - i bynajmniej cię o to nie prosiłem.
ale teraz nie pamiętasz, he?
cóż, burki podwórkowe mają krótką pamięć, ale za to dobry węch i są zajebiste w ujadaniu
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 17:24, 10 Mar '14
|
|
Bimi napisał: | zresztą nie bądź hipokrytą.
w transakcji numer 68, sam wziąłeś ode mnie w "promocji" 80 mBTC - i bynajmniej cię o to nie prosiłem.
|
a , bo miałem wybór .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tokebit1
|
Wysłany: 17:27, 10 Mar '14
|
|
Cytat: | a przyszło tobie na myśli , że może nie chcieli dostać napiwku od administracji . |
Z tego co widze na głownym to ten błąd został właśnie naprawiony.
Cytat: | Pytanie techniczne : żeby wypłacić btc musisz się zapewne gdzieś zarejestrować , na jakiejś stronie z btc tak ?Musisz podać pewne dane |
Nie
Cytat: | . Czyli tym sposobem zawziętych przeciwników btc stawia się w jakiej sytuacji |
No chyba tylko w takiej, zeby w końcu ruszyli resztkami tego co nazywają własną mądrością.
W niektórych przypadkach to bolesny proces - Wiedza o tym jak bezpiecznie zdeponowac własne srodki na adresie BTC jest szeroko dostępna.
Cytat: | A z czasem jak pieniążki nie będą ruszane to admin napisał , że będzie potrącał kaskę , aż z czasem wszystko przepadnie |
Ja bym to potraktował jako zajebiście promocyjna opłatę za ubezpieczenie depozytu, bo jak zakładam, jeśli BTC z forum miałoby zniknąć to admin pokryje z wlasnych środków nawet to co zostało po upływie jakiegos czasu na black accounts.
Cytat: | to może trza się zastanowić , czy aby administracja nie chciała odzyskać choćby części kasy którą zainwestowała na forum . |
No, pierwsze co zrobiłem jak przeczytałem że na walletach czekana i spółki jest taki ruch to sprzedałęm swoje BTC w obawie przed tapnięciem na rynku
Bimi napisał: | tak ordel - aby wypłacić bitcoiny musisz podać co najmniej długość swojej służbowej pały. |
przy generowaniu brain wallet - całkiem niegłupia opcja
_________________ */ Wróżę z fusów. Na księżycu. I to na pewno nie jest ziemski księżyc.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:28, 10 Mar '14
|
|
Ordel napisał: | Bimi napisał: | zresztą nie bądź hipokrytą.
w transakcji numer 68, sam wziąłeś ode mnie w "promocji" 80 mBTC - i bynajmniej cię o to nie prosiłem.
|
a , bo miałem wybór . |
no nie kurwa nie miałeś: przystawiłem ci gnata do łba i powiedziałem: wciśnij chuju ten przycisk tak, chcę skorzystać z promocji!
nie udawaj głupszego niż jesteś.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 17:32, 10 Mar '14
|
|
widzimisie napisał: | Ordel napisał: | Bimi napisał: | zresztą nie bądź hipokrytą.
|
a , bo miałem wybór . |
no nie kurwa nie miałeś: przystawiłem ci gnata do łba i powiedziałem: wciśnij chuju ten przycisk tak, chcę skorzystać z promocji!
nie udawaj głupszego niż jesteś. |
To pewnie chciałem , i co z tego .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 17:38, 10 Mar '14
|
|
Jeśli wypłacę kasę to widzimise będzie miał radochę , więc zgadzam się byś ty @tokebit1 zaopiekował się tymi napiwkami BTC które miałem/mam na koncie forumowym . Oficjalnie tobie je przekazuję
Administratorze proszę przekazać użytkownikowi @tokebit1 całą kwotę BTC którą miałem zgromadzoną na forum .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:41, 10 Mar '14
|
|
Ordel napisał: | widzimisie napisał: | Ordel napisał: | Bimi napisał: | zresztą nie bądź hipokrytą.
|
a , bo miałem wybór . |
nie udawaj głupszego niż jesteś. |
To pewnie chciałem , i co z tego . |
to z tego że jesteś hipokrytą jakich mało.
najpierw wyciągasz łapę po moje pieniądze, choć cię nawet o to nie proszę - a potem mi płaczesz, że ci daję napiwki, czego rzekomo nie chciałeś.
weź ty się kurwa lecz - na tej twojej mundurowej emeryturze powinni dawać dostęp do jakiegoś darmowego psychiatryka. wszak nic nie ryje bani gorzej niż ta wasza "służba".
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tokebit1
|
Wysłany: 17:41, 10 Mar '14
|
|
Ordel napisał: | Jeśli wypłacę kasę to widzimise będzie miał radochę , więc zgadzam się byś ty @tokebit1 zaopiekował się tymi napiwkami BTC które miałem/mam na koncie forumowym . Oficjalnie tobie je przekazuję
Administratorze proszę przekazać użytkownikowi @tokebit1 całą kwotę BTC którą miałem zgromadzoną na forum . |
Dzięki wielkie za ten gest, ale nie smiem ich przyjąć.
W głownym podałem adres na który mozna je wpłacić - załatw to z łaski swojej bezpośrednio z bimim
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 17:49, 10 Mar '14
|
|
widzimisie napisał: | to z tego że jesteś hipokrytą jakich mało.
najpierw wyciągasz łapę po moje pieniądze, choć cię nawet o to nie proszę - a potem mi płaczesz, że ci daję napiwki, czego rzekomo nie chciałeś.
|
weź mi tu nie pierdol bo 3 lata temu to była całkiem inna zabawa niż teraz . Nie było -np- podatków czy jak to tam nazywasz.
A z tym pieskiem to się dławisz coś , udowodnij tłuku , że jest tak jak piszesz , bo twoje pomówienia mogę obalić w jednej chwili .
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:52, 10 Mar '14
|
|
to ty mi nie pierdol.
3 lata temu to były dokładnie te same bitcoiny co i teraz.
a że przez 3 lata nie nauczyłeś się tego jak je wypłacić i wydać - to jedynie potwierdza, żeś głupszy niż jakakolwiek ustawa przewiduje.
w kwestii wypłaty natomiast - jedna deklaracja mi wystarczy: twoje bitcoiny przechodzą na konto tokebit1.
i na tym się kończy twoja przygoda z bitcoinami, ty tępy ćwoku.
niemniej jednak, mimo wszystko, radził bym ci skonsultować się z lekarzem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tokebit1
|
Wysłany: 17:55, 10 Mar '14
|
|
Bimi napisał: | to ty mi nie pierdol.
a że przez 3 lata nie nauczyłeś się tego jak je wypłacić i wydać - to jedynie potwierdza, żeś głupszy niż jakakolwiek ustawa przewiduje.
w kwestii wypłaty natomiast - jedna deklaracja mi wystarczy: twoje bitcoiny przechodzą na konto tokebit1.
i na tym się kończy twoja przygoda z bitcoinami, ty tępy ćwoku. |
Dzięki jeszcze raz - ale zeby nie było potem ze zmuszono mnie do czegos- nie chcę tych pieniędzy. Napisałem, gdzie je powinien przelać, jesli ma taki problem z podaniem własnego adresu.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 17:56, 10 Mar '14
|
|
tokebit1 napisał: | Dzięki jeszcze raz - ale zeby nie było potem ze zmuszono mnie do czegos- nie chcę tych pieniędzy. Napisałem, gdzie je powinien przelać. |
Możesz je wypłacić pod dowolny adres, jaki chcesz.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tokebit1
|
Wysłany: 17:59, 10 Mar '14
|
|
Bimi napisał: | tokebit1 napisał: | Dzięki jeszcze raz - ale zeby nie było potem ze zmuszono mnie do czegos- nie chcę tych pieniędzy. Napisałem, gdzie je powinien przelać. |
Możesz je wypłacić pod dowolny adres, jaki chcesz. |
Puściłem formularz
Cytat: | Proszę przelać 45.72563 mBTC z mojego konta Prawda2 na adres 1Dorian4RoXcnBv9hnQ4Y2C1an6NJ4UrjX |
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ordel
|
Wysłany: 17:59, 10 Mar '14
|
|
widzimisie napisał: | to ty mi nie pierdol.
|
Że co mam wypłacać te 90 dych ( na dzień dzisiejszy ), , ty masz nas naprawdę za kretynów .
Cytat: | w kwestii wypłaty natomiast - jedna deklaracja mi wystarczy: twoje bitcoiny przechodzą na konto tokebit1. |
dziękuje widzimisie
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 18:06, 10 Mar '14
|
|
Ordel napisał: | widzimisie napisał: | to ty mi nie pierdol.
|
Że co mam wypłacać te 90 dych ( na dzień dzisiejszy ), , ty masz nas naprawdę za kretynów . |
nie wiem kogo masz na myśli jak piszesz "nas".
jakby mi dawali "90 dych ( na dzień dzisiejszy )" za nic - to bym brał.
no ale ja nie jestem debilem - jak mi dają to biorę, a nawet i mówię dziękuję.
ty natomiast - cóż, o tym już mówiliśmy: lecz się lepiej, zanim będzie za późno!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tokebit1
|
Wysłany: 18:06, 10 Mar '14
|
|
Ordel napisał: | Że co mam wypłacać te 90 dych ( na dzień dzisiejszy ), , ty masz nas naprawdę za kretynów .
|
Moze do archiwum te 90 dych na dzień dzsiejszy?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|