Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 02:35, 25 Lis '08
Temat postu: Re: ku pokrzepieniu serc
Swietny filmik hehe podobalo mi sie jak te bawoly wrocily ze stadem i rzucily sie na swoich oprawcow;) dobre porownanie.. to moglby byc motyw przewodni tego forum..
Wysłany: 02:18, 26 Lis '08
Temat postu:
Te bawoły to słaba przenośnia. Lwy zaatakowały i upolowały słabego lub młodego bawoła. Co gorsza po upolowaniu kawałek bawoła wydarł im krokodyl. Dwa lwy niespiesznie rozbiegły się aby rozbić stado. Wyraźnie widać jak jeden z lwów zatrzymuje się aby dać się dogonić i dopiero ucieka, pewnie nie daleko. Przy reszcie bawoła pozostają dwa lwy i już nie uciekają choć mogą. Reszta bawołów może się przyjżeć masakrze z bliska. Dziś 1:0 a krokodyl i lwy mają kolację. Smutna prawda. Krokodyl był dobry. Dopiero 3 lwy dały radę coś mu wyrwać. I jak trafił. Lwy też niezłe. Postępnie podeszły stado, sprytnie je rozbiły i stawiły opór krokodylowi nawet w niezbyt przyjaznym im środowisku wodnym.
Wysłany: 02:50, 26 Lis '08
Temat postu:
No i właśnie ten przekaz pokazuje, że ewidentnie NIE. Kobieta postrzelona przez policaj i nie wnosząca sprawy z obawy to co też discovery channel? Przekaz informujący, że korporacje i telewizory już nas zniewoliły to co niby ma dać. Wszystko poprzedzone manifestacjami pokojowymi i z napisami żeby lepiej trafić. Tani chwyt psycholigiczny. Ten film wcale nie krzepi mojego serca, nic mi w sumie nie robi. Ten przekaz jest wielce podprogowy!!! Obejrzyjcie jeszcze raz!