Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:05, 30 Kwi '07
Temat postu: Fakt, czy kit?
Według anonimowych źródeł watykańskich Jezus Chrytus żyję pod inną postacią. Sam o tym nie wie, ale wiadomo, że mieszka w ... Polsce. Jak myslicie, to fakt, czy kit? ( Podobno Polska to naród wybrany, Maryja jest nasza matką, więc chyba to fakt)...
Wysłany: 22:43, 30 Kwi '07
Temat postu:
to prawda ze JESTESMY WSPANIALYM NARODEM......lecz niestety musze cie zmartwic nie ma narodu wybranego......jezus o tym uczyl mowiac o tym nieraz........a wszystko co nas otacza to tylko uluda.....wiec wypowiadam swoje mysli na glos....urodzilem sie z milosci .... zyje dla milosci... i umre dla milosci..........a moje serce to moj kosciol a wiec ...WLASNIE POWSTAL NOWY REFORMATOR ))
Wysłany: 09:44, 01 Maj '07
Temat postu:
Xtc czy możesz dać jakies linki do tego tematu ?
Zaciekawiłaś mnie. W biblji jest napisane że "zabiliście Eliasza lecz nie poznaliście go" A tu chodziło o Jana chrzciciela który miał być reinkarnacją.
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.
Wysłany: 17:55, 01 Maj '07
Temat postu:
boshe, toż napisałam "według anonimowych źródeł watykanu" !!!!!!!!!!!!!!!!! Więc skąd mam kuźwa znać linkaaa, com Wiesz, gdybym miała emaila Benedykta XVI, albo kurii rzymskiej, to może bym Cię zadowoliła, a tak.. nie będzie orgazmu.
Wysłany: 19:03, 01 Maj '07
Temat postu:
Jezusiu, Bimi, toż napisałam "Według anonimowych źródeł Watykanu", więc skąd mam wiedzieć kto to powiedział skoro to anonim..... ( Na 100% upewniam Cię, że to nie ten Gall o którym myślisz). P.S a usłyszałam to w radiu vatykan od jednego z radiosłuchaczy ( Włocha) , który powoływam się na enceklike Św. Mateusza. Ustęp XV, gdzie podobna rozszyfrował tekst, z którego to wynikło..
Wysłany: 07:58, 02 Maj '07
Temat postu:
Więc mam rozumieć Xtc że wysyłają z Watykanu anonimy bezpośrednio do ciebie tak ?
_________________ Nie sprzeczaj się z Bimim. Nie krytykuj tego tego co mówi Bimi. Zawsze zgadzaj się z tym co mówi Bimi. Kochaj gejów tak jak Bimi. Nie krytykuj gejów. Inaczej dostaniesz 1 post na dzień. To się nazywa wolność słowa w rozumieniu Bimiego.