|
Autor
|
Wiadomość |
XTC88
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 15:34, 08 Maj '07
Temat postu: |
|
|
Wy wszyscy jesteście daremni, zaurzcie nowy wątek, kurva, mineło 6 lat a ci nadal nie wiedza jaki cel ma rząd swiatowy (czytaj masonski)... kurva, juz nie moge sie doczekac, kiedy znowu w cos wykurvioł, abyscie zrozumieli, ze wasz czas dobiega konca, kurva, kurva, kurva, JAKIE WAPNIAKI
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
aro_klb
|
Wysłany: 17:11, 08 Maj '07
|
|
xtc wiemy wiem jest spisek i wszyscy zginiemy,rozumiemy twoja frustracje ale nie musisz tak emocjonalnie podchodzic do tej sprawy.bez podniety i po kłopocie
_________________ Jestem pisowskim aparatczykiem z małym penisikiem.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Easy_Rider
|
Wysłany: 17:27, 08 Maj '07
|
|
XTC, jeżeli nudzi cię to forum, może powinnaś przejść na bardziej gówniarskie czy bardziej nawiedzone. To co wyprawiasz to jest po prostu trolling, kwalifikujący się do zabanowania.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 19:03, 08 Maj '07
|
|
KURVA, KURVA, KURVA, TAK ARKU JEST SPISEK, NIEDŁUGO, TO ZNACZY PO TWOICH 29 URODZINACH , KIEDY ZOBACZYSZ NA SWOJE CZARNE OCZY ARMIE SZATANA PRZY TWOJEJ KOMNACIE, TO WSPOMNISZ MOJE "KURVA, KURVA, KURVA" A WTEDY NIE BĘDZIE JUŻ ODWROTU, P.S JESTEM TOLERANCYJNA, ALE CZY MOGLIBYSCIE NIE ROZMAWIAC O 11 WRZENIA, BO KURVA, KURVA, KURVA, POMIMO DOJRZAŁEGO WIEKU NIE WIECIE, O CO TAK NAPRAWDE IM ( RZĄDOWI SWIATOWEMU) CHODZI, CO IM KIERUJE, AAAA I NIE SEGURUJCIE NO JUŻ TYCH WASZYCH SPOSTRZEŻEŃ " TY A MOŻE TEN ATAK TO MANIPULACJA LUDZI"? "TY NIEWIEM, MYSLE, ZE, NO NIEWIEM, MUSZE SIE ZASTANOWIC". P.S POGADAJCIE O KSIĘŻYCU, DOPATRZYŁAM SIE TAM, ZE ZNACIE SIE NA TEMACIE, ALE WATEK MASONOW, ILUMINATOW, CHOC I TAK NIE MACIE POJECIA KIM ONI SA, I KIEDY ZNOWU WYKURVIOM, A WŁĄCZCIE SIE DO WATKU O "KTO PIERWSZY WYLDOWAŁ NA KSIĘZYCU"? jA TO WIEM, ALE WY NIE MUSICIE TEGO WIEDZIEC, DLATEGO MUSICIE SIE WŁĄCZYC W TZN" PRĄD" DYSKUSJI. P.S UWAZAM WAS ZA LUDZI Z IQ POWYZEJ 85 , TAGRZE POWINNISCIE ZROZUMIEC MOJE SLOWA, A JAK NIE, TO LIPA...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:11, 08 Maj '07
|
|
xtc, mysle ze wyczerpales juz limit swoich kurw w tym temacie
kolejne posty bede usuwal.
zapraszam do smietnika
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 20:19, 08 Maj '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 21:00, 08 Maj '07
|
|
nie sciemniaj xtc
przeciez kazdy kto odwiedza to forum juz sie zorientowal, ze to ty pracujesz dla antychrysta
skad inad znalbys wszystkie jego sekrety?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
aro_klb
|
Wysłany: 22:23, 08 Maj '07
|
|
tak xtc po moich 29 urodzinach zobacze antychrysta i zgine w mrocznej otchłani wiecznego potępienia razem z 90% ludności.A tak na powaznie to juz wszyscy doskonale znamy ten ów SPISEK MASONÓW którzy chcą zniszczyć świat.Dlaczego denerwuje cie wątek lądowania na księżycu.To forum nie jest tylko o MASONACH ale takze jest do ogólnej dyskusji wiec czemu robić takie problemy.Może spróbujesz założyc swoja stronke o MASONACH i tam na forum zacząć uświadamiać ciemny lud Polski jaka jest okrótna prawda.NIE WPAJAJ LUDZIOM NIC NA SIłe a staraj sie przekonać ludzi rzeczowymi sprawami anie słowami typu"kurva,kurva kurva" bo jak ktoś kto nie wgłębiał sie w temat masonów zobaczy takie posty to siła rzeczy cięzko mu bedzie zaufać twoim zapewnieniu o wszechobecnym spisku.Troche samokontroli w postach i bedzie dobrze
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Easy_Rider
|
Wysłany: 07:42, 09 Maj '07
|
|
Bimi, XTC to - jak można wywnioskować z jej wypowiedzi - świrnięta dziewczyna w wieku 19 lat, po przejściach narkotykowo-sekciarskich. Próby przemówienia do jej rozumu są bezowocne. W tej chwili nie ulega chyba watpliwości, że dezorganizuje ona i zaśmieca forum, co wyczerpuje znamiona trollingu. Trzeba podjąć męską decyzję, nie zważając na płeć tej osoby. W takiej sytuacji nia masz powodów obawiać się o posądzenie o tzw. "seksizm".
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 09:12, 09 Maj '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
aro_klb
|
Wysłany: 10:55, 09 Maj '07
|
|
znam tą strone i dużo na niej czytałem. Ciekawa,niekonwencjonalna.Dopóki nie nauczysz sie xtc szacunku do innych nie oczekuj tego samego od nich.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 11:51, 09 Maj '07
|
|
Bardzo, bardzo fajnie, że znasz ten link, ale mam do ciebie prośbe, nie wypowiadaj się na temat 11wrzesnia, bo wkurviają mnie pytanie: czy 11wrzesnia to sprawka terrorystów, czy rządu usa?! p.z.d.r paulinka
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tournament
|
Wysłany: 14:22, 09 Maj '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
|
Powrót do góry
|
|
|
tournament
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 18:06, 09 Maj '07
|
|
tournament: Lekceważysz masonów? Dlaczego sie smiales, pisząc post? WNP-wielka loża narodowa Polski rządzi polską wraz z SS. A teraz sie zasmiejesz,? A zasmiejesz sie, jesli Ci powiem , ze "w okrągłym stole" brali udział agenci CIA, I KGB? A zasmiejesz sie, jesli Ci powiem, że jesienią tego roku USA zaatakują Iran? A zasmiejesz sie, jesli Ci powiem, że w polskim sejmie jest 7 agentów KGB I MI6? CZY TY WOGULE PRZYSTOJNIAKU ROZUMIESZ POWAGE SYTUACJI, CZY TY ROZUMIESZ NAD CZYM TY GNIJESZ? GNIJESZ NAD CZYMS, CO BEDZIE TOBĄ RZĄDZIŁO PRZYSTOJNIAKU, !!! OGARNIJ SIE, I NIE CICHOSZA.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:31, 09 Maj '07
|
|
ja się zaśmieję - czemu nie?
xtc, wczesniej pisales, ze usa nie zaatakuje iranu
a teraz, ze jesienią...
to jak w końcu?
KGB ma 7 agentów i MI6 też 7, czy w sumie mają 7?
a CIA ile ma? całą resztę?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 19:51, 09 Maj '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:54, 09 Maj '07
|
|
nie świruj
zadałem precyzyjne pytania, więc może odpowiesz?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 20:42, 09 Maj '07
|
|
ja nigdy nie swiruje, w polskim sejmie są agenci CIA, KGB, I MI6, OCZYWISCIE, ZE TO NIE SĄ POSLOWIE, ALE ZNAJA WSZYSTKICH NA OPAK,PO ZA TYM OKRĄGŁY STÓŁ TRYUMF ŻYDOMASONERII SIE NIESTETY DO TEGO PSZYCZYNIŁ, TRZEBA CZYTAC POLONICA.NET KURVA.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|