W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Tajne Bractwo  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 656
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 17:42, 25 Kwi '07   Temat postu: Tajne Bractwo Odpowiedz z cytatem

www.polonica.net/Tajna_wladza_swiata.htm - Warto przeczytać. Ja przeczytałam cały artyk Evil or Very Mad uł, ahihih Laughing Laughing Laughing i jestem w impasie.. Exclamation Exclamation Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
aro_klb

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 23:43, 25 Kwi '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawe ale za długie.Jeśli to prawda to pozostaje nam tylko świadomośc tego jaka jest prawdziwa rzeczywistość bo cięzko byłoby nam ich pokonać nie majac środków ani mass mediów.Pozostaje informowanie niepoinformowanych.Pozdro
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 14:16, 26 Kwi '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aby zrozumieć zamiary "wskrzesisieli antychrysta" nie możecie wierzyć w ani jedno słowo UE, NATO, WHO, etc. Wszystkie te organizacje są spadkobiercami Tajnego Bractwa. Wszystkie ich wypowiedźi, te naprzykład dzisiejsze, jakoby Putin groźił NATO, że ogłosi moratorium na wykonywanie zapisu Traktatu o Ograniczeniu Sił Konwencjonalnych w Europie to jedna wielka bajka, wspartą kapitalnym językiem perswazyjnym, abyście, wy ludzie wiedzieli, że żyjemy w demokracji, że są 2 strony sprzeciwu etc. A tak naprawdę, o to właśnie im chodzi "wskrzesicielom antychrysta", abyście wy, ludzie, pomyśleli wlasnie tak.. To nie są zwykli ludzie, oni uważają się za rasę wyższą od was, to tak jakby porównac was ze zwierzętami. Oni mają w pupie opinię publiczną, bowiem wszystkie są jej podporządkowane , począwszy od New York Times po Sunday Telegraph, etc. Nie wierzcie w żadne słowo ze strony "wskrzesicieli antychrysta" z odłamu UE, NATO, ONZ, WHO, ETC. OD POCZĄTKU SWIATA CHCĄ PRZYJŚCIA NA SWIAT JEDYNEGO WIELKIEGO, POTOMKA LUCYFERA, KTÓRY ZGARNIE WSZYSTKIE PLONY , DLATEGO TEŻ SPOTYKAJĄ SIĘ RAZ W ROKU, CI NAJWIĘKSI, W MAJU, ABY OFIAROWAC SWOJE WDZIĘKI I ZASZCZYTY TZN "SOKOŁOWI" ( CHODZI O BOHEMIAN GROVE). NIE OGLĄDAJCIE TV, SZCZEGÓLNIE TVN , SAMI WIECIE CO TO ZA TELEWIZJA I KTO JĄ STWORZYŁ.. Druga sprawa, że ludzkośc jest wysoko rozwinięta, więc "wskrzesiciele antychrysta" przytroche się pomylili przy zamachu 11 września, bowiem chcieli wzmiecic od razu po tym wydarzeniu III wojne swiatową, ale nie udało im sie to, bo wielu ludzi znało już wtedy prawde, a oni nie chcą żadnych demonstracji, chcą spokojnie dojśc do władzy, teraz gdy już rządzą swiatem, a jest ich 9, na czele z Davidem Rockefellerem i innymi, nie chcą rozgłosu. Rozgłos nadejdzie po pierwszym ataku np. na Iran, wtedy w niedalekiej przyszłości ci magnaci się ujawnią i dadzą pole do popisu swemu panu. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Nie traktujcie mego ..felietonu na poważnie, jest zbyt tendencyjny .. Posłóżcie się jezykiem magii, aby odkryć co w nim zawarłem, ahihihih, PAULINKA P.Z.D.R
Powrót do góry
tournament

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 16:23, 26 Kwi '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smiem twierdzic po przeczytaniu mnostwo ksiasek s-f ze wszystko co sobie czlowiek wyobrazi to potrafi to stworzyc......Jedna Korporacja Ziemska to nasza przyszlosc..kontrolowana maksymalnie..od kolyski az po grob...nawet cialo czlowieka nie bedzie jego wlasnoscia bo bedzie wlasnoscia Korporacji...bedzie to sztuczny Swiat pod kopula..( sztuczne lasy plaze itd )..a ludziom wmowia ze powierzchnia jest skazona (np.motyw z filmu SEKSMISJA)co moze byc prawda.....TAJNE BRACTWO jest zdolne do zniszczenia Ziemi aby tylko pokazac swoja wyzszosc....PO TO ZEBY JESZCZE BARDZIEJ KONTROLOWAC NIEWOLNIKOW.....tylko zastanawia mnie ten brak EKSPLOATACJI KOSMOSU...(brak sprzetu co jest bardzo prawdobodobne bo nas oszukaja ale Kosmosu juz nie)...albo moze Cieni przeraza ten bezmiar KOSMOSU wiec wola skupic cala uwage na wojnach o Ziemie.......WSZYSTKO CO PISZE TO ULUDA.....na dzien dzisiejszy OCZYWISCIE Razz....CALY SWIAT TO ULUDA.....
Powrót do góry
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 18:48, 26 Kwi '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tekst na pewno ciekawy, ale sama ta strona polonica.net jest dziwna.
nie wiem kto za nią stoi ale nie wydaje mi sie sympatyczny ani przyjacielski Wink
nie zdziwiłbym się jakby był to ktoś z pisu
w kazdym razie jej dzialalnosc i profil przypominaja mi raczej ciebie, xtc - czasem powiesz cos ciekawego, ale zazwyczaj jednak bredzisz w bliżej nieokreślonym celu Razz

co do tajnego bractwa i jego mozliwosci.
mysle, ze nie da się kontrolować wszystkich ludzi. jeśli istnieje rząd światowy który jest w stanie kontrolowac teraźniejszość, historię i przyszłość ziemii, to nie przesądzałbym jego możliwości. może co najwyżej wpływać na kształt polityki i społeczeństw. moze przy tym wykorzystywać najnowsze zdobycze techniki, choćby do sprawdzenia kto w tej chwili... hmm.. mówi źle o papierzu Smile i wtedy go do pierdla. tylko po co? przecież w ten sposób niczego nie wygrają w dłuższej perspektywie. a trzeba myśleć o przyszłości, jeśli chce się pozostać w rządzie Smile

oczywiście - technika może pomóc kontrolować grupce ludzi świat, ale naprawdę słabo chce mi się wierzyć, aby w dłuższej perspektywie można było utrzymać nad tym kontrolę.
w końcu u władzy zawsze trwała walka o najwyższy stołek, więc prędzej czy później i oni się pożrą (o ile już teraz nie są pożarci).
a druga sprawa to ci ludzie, któzy rzekomo sa kontrolowani. oni przecież też mogą wykorzystywać najnowsze zdobycze techniki jak internet, kryptografia, czy inne wykrywacze kłamstw.

chwilowo rząd światowy może mieć przewagę, ale przecież tych kilkadziesiąt, czy nawet kilkaset (a może tysięcy?) lat to tylko ułamek w całej historii...

a poza tym kto powiedział, że brak rządu światowego byłby lepszy? Evil or Very Mad
w końcu ludzie wyrzynali się od dawna, z rządem, czy bez niego - w gruncie rzeczy leży to w ich naturze. podobnie jak wykorzystywanie tych-co-wiedzą-mniej...
więc być może tajne bractwo jest jedynie naturalną koleją rzeczy.
a my, poszukiwacze prawdy, jesteśmy po prostu wynaturzeni.. jak geje Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Voltar

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 19:37, 26 Kwi '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapomniałaś dodać, że ta tajna władza to Iluminaci, Żydzi i Masoni, a ich pozdrowieniem jest okrzyk Czarnej Sowy: "Ahihi!" Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
$iemo

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 22:26, 26 Kwi '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mylicie się.
Macie dopiero I stopień wtajemniczenia o tajnych iluminatach.
Prawda jest inna.
http://jan-pajak.com/wtc_pl.htm
Dzięki mnie osiągniecie II stopień. Very Happy
Powrót do góry
XTC88

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 07:07, 27 Kwi '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

$iemo, ahihihihih markotnie mi dojeba**ś. Razz Razz Dziś wizyta Tony'ego Blaira, dla..wtajemniczonych wiadomo, że chodzi o tarcze, Tony na polecenie Georgha ma przekonać polski, postkomunistyczny, zmierzający do ultra socjalizmu rząd, aby w Polsce ( narodzie wybranym., ahihihih), zostały rozlokowane tarcze, oczywiście kaczyński się zgodzi, bo jeżeli nie, to Polska zniknie wniedługim czasie z mapy europy, podobno przez przypadek, ale późniejsze pokolenie poznają prawde. Mam nadzieje, że mas**** tvn24 pokaze konferencje, bo bardzo chciałabym zobaczyć człowieka, który jest ok 15 rangą człowiekiem w rządzie światowym. (Może będzie w małym transie, to zalezy od spojówek, ..wtajemniczeni wiedzą, kiedy dany osobnik jest, a kiedy nie. Laughing Laughing
Powrót do góry
tournament

Post zebrał 0.000 mBTC

PostWysłany: 13:35, 29 Kwi '07   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no ja juz jakis czas temu przeczytalem ten pasjonujacy i gleboko wciagajaca e-book......jakolwiek by nie bylo ten artykul daje do myslenia.....na moje rozumowanie od dawien dawna byly intrygi za pomoca ktorych obalano Krolow a sadzano na nich Marionetki...ktore byly sterowane przez Tajne Bractwa.... i to dalej trwa...BO ZADZA WLADANIA SWIATEM JEST POZYWKA DLA TAJNEGO BRACTWA....jakolwiek by ich nazywac ...(tak na marginiesie ja nazywam ich w swojej wyobrazni Ludzmi z Czarnego Kregu albo Cieniami )..... Jedne jest pewne to wlasnie oni uparcie tkwia w swoim piekielnym rozumowaniu ze sa rasa wyzsza Nadczlowiekiem i tylko oni moga Rzadzic Swiatem a wszyscy inni to Podludzie ktorzy urodzili sie po to zeby im sluzyc...i zrobia wszystko zeby podporzadkowac sobie podludzi....to nic nowego w ich rozumowaniu......a inaczej mowiac czasy sie zmieniaja ale ludzie Czarnego Kregu nie.....tak samo maja nasrane w glowach.........po prostu cdn.....BO TAJNE BRACTWA ISTNIEJA TAK SAMO JAK TAJNE UKLADY......
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: