XTC88 napisał: |
Bimi religia będzie na maturze w 2010 roku wraz z matiematyką i pewnie z j.arianskim ( język w którym rozmawiał jezus chrytus). |
Aha. To szkoda, że jeszcze nie ma. Znaczy mi tam już nie robi, ale dla tych co zdają, zawsze to łatwiej zdac mature jak jest więcej przedmiotów do wyoboru. Ja np. żałowałem, że nie można były wybrac informatyki, bo w tym zawsze byłem dobry. W każdym razie lepszy od nauczycieli, który mnie informatyki uczyli
XTC88 napisał: |
Naprawdę jesteś w Brukseli?! supcio ! Tak, zazdroszczę, bowiem znajdujesz się w miescie,które ma największe wpływy w europie poprzez EU, która jest pod władaniem tajnego bractwa. Chciałbym kiedyś zobaczyc eurodeputowanych, oni mogą wszystko jak ten poseł z LPR, który gwałcic tirówki, po zażyciu GHB.. |
Już wrócilismy - pojechaliśmy tam tylko na weekend, spędzić święta w kulturalnej atmosferze, z dala od pogańskich zwyczajów
Z iluminatami to pewnie sporo racji, ale z dobrych rzeczy jedno moge o Belgi powiedzieć: piwo mają super - pyszne i mocne.
Generalnie jednak, jesli Belgia jest pod większym władaniem tajnego bracta niż polska to z własnych obserwacji mogę wyciągnąć tylko jeden wniosek: tajne bractwo byłoby błogosławieństwem dla Polski
Niestety nami rządzi jawne bractwo: PiS, LPR i Samoobrona.. przy pomocy tajnych służ. I to jest niestety nasza narodowa tragedia.