Tańcząca z wilkami napisał: |
Cytat: |
PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 4:33 pm Temat postu: Jesteśmy najlepsi
Oceń czy jesteśmy najlepsi? |
W stosunku do czego lub do kogo jesteśmy najlepsi ? oraz w jakm celu Dino otworzyłeś taki wątek?
Mnie osobiście klip się bardzo podobał |
przepraszam trochę się spieszyłem i nie sprecyzowałem dokładniej o co mi chodzi...
Tym klipem chciałem pokazać wielu ludziom, ludziom którzy dużo czytają, oglądają filmiki na temat np NWO, o końcu świata, czy np o Bogu, ludziom szukającym prawdy, sprawiedliwości i wolności, że mimo całego tego ogólnopanującego strachu jaki da się zauważyć w świecie...a to Rosja straszy, a to USA demonstruje swoją siłę, a to pojawiają się informacje, że gdzieś ktoś pracuje nad bronią masowego rażenia... itp itd - chciałem trochę podbudować serca Polaków i powiedzieć, że mimo wielu problemów - zawsze damy sobie radę, z każdym problemem...
Polska i Polacy już tak mają, że w niebezpiecznych okresach potrafią się zjednoczyć w dobrej wierze i sprostać przeszkodom jakie się pojawiają. Właśnie fajnie to pokazują kibice, którzy wspierają sportowców w trudnych momentach... przy okazji świetnie się bawią...
jabba napisał: |
bimi zacznij usuwać debilne tematy. |
jabba, zwany dalej - "starszym kontrolerem umysłów"
nie każdy może uważać ten temat za debilny.., należałoby liczyć się też ze zdaniami innych
pozdrawiam