Manix napisał: |
Franek12 caly czas sie dajesz lapac na ta tania propagande?
|
tak, daje
Wiesz gdzie ma przecietny niemiec pania Steinbach?
|
nie wiem gdzie ma ja nieprzecietny niemiec
a ta kobieta malymi kroczkami dazy do celu, ktory zrealizuje zapewne za kilkanascie lat.
Wiec wyglada to tak jak sie zaczna zamieszki w niemczech (bunt przeciwko elicie) to sie wysle polakow do tlumienia i bedzie im latwiej strzelac do znienawidzonych niemcow niz jak by mieli strzelac do wlasnego narodu a jak sie cos w polsce bedzie dzialo to sie niemcow posle.
Elita dazy do tego zeby strozyc wspolna europejska super armie (ciekawe po co nam to potrzebne) to taki scenariusz jak z przed 40 lat kiedy to polacy do czechoslowacji czolgami wjechali jest calkiem prawdopodobny.
|
sci-fi, mad-max, etc, itp... za 2-3 pokolenia moze mozliwe, teraz nieprawdopodobne...
W niemczech bardzo duzo ludzi sie budzi i organizuje sie rozne protestacje, spotakania i zajazdy przeciwko zbodniczym plana elity NWO sam na takim zjezdzie bylem ostatnio w Hamburgu ale o tym sie nic z TV nie dowiecie bo TV jest pod katrola elity.
|
lepiej by mi bylo jakby tez poprotestowali przeciwko steinbach troszeczke, zwarzajac na ostatnie 1000 lat naszej sasiedzkiej historii.