Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:45, 19 Mar '13
Temat postu: Syjonistyczna propaganda
Przez kilkadziesiąt minut wahałem się czy w ogóle zakładać taki temat, bo na dobrą sprawę z taką propagandą mamy na co dzień do czynienia praktycznie we wszystkich mediach.
Ale pomyślałem, że takich "perełek", szczególnie podłych jest więcej i zasługują na krytykę.
Zaczynam od filmu bardzo krzywdzącego i niesprawiedliwego z polskiego punktu widzenia.
Zwłaszcza w kontekście zasług Polaków, którzy ratowali Żydów narażając siebie i swoich najbliższych.
Wysłany: 13:12, 20 Mar '13
Temat postu: Re: Syjonistyczna propaganda
Przemo napisał:
Przez kilkadziesiąt minut wahałem się czy w ogóle zakładać taki temat, bo na dobrą sprawę z taką propagandą mamy na co dzień do czynienia praktycznie we wszystkich mediach.
Ale pomyślałem, że takich "perełek", szczególnie podłych jest więcej i zasługują na krytykę.
Warto już na początku zrobić rozróżnienie i podkreślić, że wyznawca Tory nigdy nie zaakceptuje syjonizmu, bo jest sprzeczny z nią.
Wysłany: 16:34, 23 Maj '13
Temat postu:
W sposób prosty i zrozumiały Dr Leszek Żebrowski wyraża swoją opinię o Pokłosiu.
Warto obejrzeć, ponieważ przytacza wiele historycznych "niewygodnych" faktów o Jedwabnem.