Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:16, 07 Wrz '08
Temat postu: .."ja zapłacę za naboje"
Michael Reagan - znany w USA gospodarz jednego z najpopularniejszych amerykanskich stacji radiowych, a takze jako adoptowany syn b. prezydenta Ronalda Reagana. Scisle zwiazany z republikanami.
Mark DIce - fundator grupy zwanej The Resistance wraz z kolegami napisali listy do zolnierzy amerykanskich walczacych w Iraku , ze nie walcza o wolnosc tego kraju tylko sa slugusami rzadu NWO , ktory zaplanowal i wykonal zamach 9/11.
Zrobilo sie o nim glosno i zaproszono go na krotka rozmowe do TV. Tam potwierdzil cale zdarzenie. Tego samego dnia Michael Reagan w swojej rozglosni radiowej powiedzial :
"chcialbym zadac pytanie ludziom ktorzy wysylaja listy i plyty dvd do walczacych w Iraku zolnierzy - po co walczycie? ... przepraszam ale zamierzam to powiedziec .. powinnismy znalezc ludzi ktorzy zajma sie nimi i ich zastrzelą! to sa narodowi zdrajcy .. ja zapłace za naboje"
slyszalo to dziesiatki/setki tysiecy ludzi. wnioski nasuwaja sie same.
a tutaj krotki material z calego zajscia ktore mialo miejsce 10czerwca tego roku"
Wysłany: 17:22, 07 Wrz '08
Temat postu:
Nie jestem lingwista ale zawsze myslalem ze resistance to "ruch oporu" a nie sprzeciw
po co ta nowomowa ?
czy to juz 1984 ?
_________________ Czego sie nie dotkne to spierdole !
Wysłany: 17:27, 07 Wrz '08
Temat postu:
otelodreiP napisał:
Nie jestem lingwista ale zawsze myslalem ze resistance to "ruch oporu" a nie sprzeciw
po co ta nowomowa ?
czy to juz 1984 ?
Nie czepiaj sie.
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 07:16, 08 Wrz '08
Temat postu:
My też mamy żołnierzy w Iraku. Wszyscy popierają, Dice'a ale żeby go naśladować - to już nie ma chętnych?
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
Wysłany: 14:21, 08 Wrz '08
Temat postu:
Aqualinespirit napisał:
My też mamy żołnierzy w Iraku. Wszyscy popierają, Dice'a ale żeby go naśladować - to już nie ma chętnych?
Mój nauczyciel z liceum otwarcie na lekcjach stwierdzał, że udział wojsk polskich na bliskim wschodzie do jedna z największych hańb w historii. I co z tego skoro głupich nastolatków obchodzi raczej gdzie się w sobotę wybrać i jak kasę zdobyć od starych....