Witam.
Przedstawiam Wam niezwykłe wideo które zdecydowaliśmy się przetłumaczyć. Wykład ten zawiera informacje dotyczącą sposobu w jakim Chitauri generują swoją ludzką formę.
Bardzo istotne informacje o tzw. matrycy Matixa, struktury władzy, międzywymiarze, ich podziemnej bazie pod satanistycznym portem lotniczym w Denver...
Icke porusza wiele, wiele tematów które są nowe, były o tym pewne wzmianki w historii Brandona Coreya.
Teraz możecie zobaczyć na własne OCZYw pliku niespodziance który należy obejrzeć po wykładzie Davida Icka,
myślę że niejednemu z Was szczęka opadnie, jak zobaczy jak jego rzeczywistość wymyka mu się spod kontroli. "Całkiem fajne uczucie..."
Pytanie: Czy jest to prawdą co Widzicie? No cóż jak by powiedział Icke "Nie ma się o co martwić to tylko głupie wideo"
Miłego oglądania.
Wersja: 2 części+dodatki(278+284+182 MB), CAM Live *dobra jakość*
Format: AVI (XviD) 1163 Kbps
Video: 640x480 (4:3 full screen)
Audio: Stereo - jakość dobra
Napisy są moją własnością i nie zezwalam na umieszczanie ich w jakimkolwiek serwisie bez mojej zgody.
WKRÓTCE NOWE DVD !!!
Czekam cierpliwie i na pewno opublikujemy napisy
David Icke: The 2008 Brixton Academy DVD
Obejrzyjcie trailer:http://www.davidicke.com/newdvd/
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:40, 08 Wrz '08
Temat postu:
Nie ma sprawy, jestem pierwszy raz na takim forum za wyjątkiem peb ale tutajn na bieżąco będę wstawiał swoje linki do których będą aktualne linki z rapida jak się coś rozwali, albo zaktualizowane napisy.