Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 06:01, 04 Wrz '08
Temat postu:
Ciekawy? Czysta propaganda. A ta wzmianka o Euro 2012 - żałosna. Wystarczy spojrzeć na Stadion Diesięciolecia - przyszły Stadion Narodowy, żeby się przekonać jakie Polska robi postępy w przygotowaniach. Poza tym już wiadomo kto ma organizowac Euro. Chińczycy. Bo Polscy robotnicy jak się im nie da wódki i piwa, nie ruszą z miejsca.
Wysłany: 19:43, 04 Wrz '08
Temat postu:
Lara to nie wina robotnikow, tylko biurokracji. Mamy kapuche na euro, mamy jakotaka sile robocza ale to biurokracja powoduje te opoznienia, tak wiec winnych upatrywalbym w tych totalnych debilach i nierobach na wiejskiej, ktorzy biora ciezka kapuche za pierdzenie w sejmowe fotele
_________________ THE THREE FORCES
Wysłany: 19:53, 04 Wrz '08
Temat postu:
Moim zdaniem to że zrobiło to CNN mówi samo za siebie. Ta stacja już nieraz pokazała na co ją stać. Totalne BS
_________________ 'i can only show you the door, you have to walk through it'
Wysłany: 20:50, 04 Wrz '08
Temat postu:
Pewnie że nie będzie. Czy Polska do czegokolwiek jest zdolna? Chyba tylko do kłótni w Sejmie. Jesteśmy krajem przegranym. Nic dziwnego że Rosjanie chcą wyrzucić polską ambasadę na peryferie Moskwy. Trzeba przyznać że i tak potraktowano nas łagodnie.
Wysłany: 22:19, 04 Wrz '08
Temat postu:
Polska jest narodem wybranym. Nie mamy się czego obawiać. Nic nam nie grozi.Wystarczy przeczytać III tajemnice fatimską i wzmiankę do Polski. Karol Wojtyła zginął, bo wiedział za dużo ( jak JFK ) ... nawet ekshumacji zwłok nie było ... wojtyła chciał ograniczyć władze jezuitom. wojtyła mógł jeszcze porzyć spokojne z 5-7 lat. " elita" nie popuszcza niestety nikomu. a papież - polak bardzo przyczynił się do NWO. Obalił kominizm co było planem "emisariuszy" vatykanu , itp, itd.
Wysłany: 17:54, 28 Wrz '08
Temat postu:
na marginesie:
Ten fenomen Polskich Wódczanych Pracowników, o którym było powyżej, powinien przestać być obiektem kpin, żartów, kabaretu czy epizodów filmowych. Jak się nie ma narzędzi do wychowywania w poszanowaniu siebie - a potem innych, to pozostaje stworzyć autorytarne prawo - niestety. Każdy pracownik pijany lub używający w miejscu pracy alkoholu (jakiejkolwiek pracy), powinien dostać natychmiastowe wypowiedzenie. Oczywiście, jest to półśrodek, bo ci ludzie chleją ... z wielu różnych powodów, których nie rozwiąże tego rodzaju dyscyplinarka. Ale przynajmniej nie byliby obecni, stwarzając zagrożenia lub demobilizując innych - zwykle tych młodszych.
Wysłany: 20:35, 28 Wrz '08
Temat postu:
mnie zastanawia dlaczego akurat o Polsce CNN robi taki reportaż?
Co chce dzięki temu osiągnąć? Chcą aby amerykanie przyjeżdżali do Polski bo nasz kraj jest dla nich tak atrakcyjny czy co? Jaki mają w tym interes bo nie wierzę że robią to bezinteresownie...
_________________ Linkin Park - Cure For The Itch
Wysłany: 21:33, 28 Wrz '08
Temat postu:
dino2008 napisał:
Co chce dzięki temu osiągnąć? Chcą aby amerykanie przyjeżdżali do Polski bo nasz kraj jest dla nich tak atrakcyjny czy co? Jaki mają w tym interes bo nie wierzę że robią to bezinteresownie...
Wysłany: 22:03, 28 Wrz '08
Temat postu:
mashine napisał:
dino2008 napisał:
To jest taki cykl, co chwilę inne państwo ma taki swój tydzień w CNN
nie wiem stary...może źle szukam ale ja tam nie znalazłem nic podobnego o innym kraju...
jak coś znajdziesz to podaj linka jestem bardzo tym zainteresowany...
Wysłany: 10:24, 04 Paź '08
Temat postu:
Nie pytajcie co Polska może zrobić dla was ,ale co wy możecie zrobić dla Polski . Także wszyscy spece z tego forum i piszący "Czy Polska do czegokolwiek jest zdolna? Chyba tylko do kłótni w Sejmie. Jesteśmy krajem przegranym." marsz do sejmu rządzić Polską i ukierunkować ją w dobrą stronę ,albo najlepiej założyć firmy warte mld złotych i lobbować w sejmie .
Oczerniacie swój kraj . Politycy to tylko odbicie całego narodu ,więc jak traktujecie kolegów na podwórkach w dzieciństwie tak będzie wyglądała później Polska .
Wysłany: 11:05, 04 Paź '08
Temat postu:
watpiacy_marek napisał:
Nie pytajcie co Polska może zrobić dla was ,ale co wy możecie zrobić dla Polski . Także wszyscy spece z tego forum i piszący "Czy Polska do czegokolwiek jest zdolna? Chyba tylko do kłótni w Sejmie. Jesteśmy krajem przegranym." marsz do sejmu rządzić Polską i ukierunkować ją w dobrą stronę ,albo najlepiej założyć firmy warte mld złotych i lobbować w sejmie .
Oczerniacie swój kraj . Politycy to tylko odbicie całego narodu ,więc jak traktujecie kolegów na podwórkach w dzieciństwie tak będzie wyglądała później Polska .
piszesz co my możemy zrobić, to oznacza, że ty już coś zrobiłeś dla Polski?... ciekaw jestem co takiego zrobiłeś? ... no chyba że jesteś cudzoziemcem, np Niemcem lub Rosjaninem..?
odpowiedz..
Wysłany: 19:26, 09 Paź '08
Temat postu:
dino2008 napisał:
watpiacy_marek napisał:
piszesz co my możemy zrobić, to oznacza, że ty już coś zrobiłeś dla Polski?... ciekaw jestem co takiego zrobiłeś? ... no chyba że jesteś cudzoziemcem, np Niemcem lub Rosjaninem..?
odpowiedz..
Ja robię wiele na codzień:
poznaję prawdę i ją rozpowszechniam, uświadamiam innych, MYŚLĘ i przekonuję do tego innych, w miarę możliwości pomagam innym itd.
Marek ma rację - wystarczy, że obcy oczerniając nas dyskredytują Polaków w oczach świata i ich samych.
Proponuję jednak skupić się na tym, co w nas dobre zamiast uzerać się z "oczerniaczami" udowadniając, że nie jesteśmy wielbłądami.