|
Autor
|
Wiadomość |
urwis
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 16:42, 22 Mar '07
Temat postu: Świnie piją a ptaszki spiewają... |
|
|
Jozio Oleksy (agent ktory nie byl agentem) powiedzial kilka slow za duzo w biurze Aleksandra Gudzowatego.
Musiala czerwona swinia za duzo wypic,no chyba ze sie nawrocil na prawdomownosc
Cytat: |
Te zapisy dzwiekowe sa dokumentem unikalnym.
Sluchaj takze:
Oleksy o naduzyciach w kampanii Marka Borowskiego Oleksy: Jerzy Urban dal
prace Krzysztofowi Janikowi
Oleksy o prywatyzacji zony Borowskiego Oleksy: Kwasniewski nie cierpi
Millera, zle o nim mówi
Oleksy: Moja sitwa miala Polske w dupie Oleksy o majatku Kwasniewskiego
Prokurator o tasmach Oleksego
|
audio moze troche nie wyraznie,ale jak sie wsluchasz i powtorzysz kilka razy to mozna zrozumiec.
/http://www.dziennik.pl/Load.aspx?TabId=14&Acion=LoadF&lsnf=AS03-0011&mediaId=4085&articleId=36593
zrodlo i dyskusja
/http://groups.google.pl/group/soc.culture.polish/browse_thread/thread/fd1de0bdf890f90/380d4abc533e8649?lnk=st&q=Oleksy&rnum=2&hl=pl#380d4abc533e8649
Dlaczego nie uznali calej SLD-owskej partii za organizacje przestepcza i jej nie zdelegalizowali? to samo z odlamem tej grupy przestepczej na ktorej czele stoi dwulicowa swinia borowski.Ile to by spraw rozwiazalo!,wszyscy w bylym obozie komunistycznym sobie poradzili z tym problemem tylko u nas nie,zenada.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
Wysłany: 18:03, 22 Mar '07
Temat postu: |
|
|
ja pierd... ! prezent z nieba dla pana Ziobro. Jak pogawędka była z panem Mychnykem to wszyscy drżeli żeby autorytetu nie urazić.
Cytat: | Najlepsze zdanie Oleksy ma oczywiście o sobie. "Teraz ze mną na solo nie wygrasz. Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kur... będę jak brzytwa" - mówił Gudzowatemu. I dodał, że choć SLD "miało Polskę w dupie", on jeden - nie. |
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
|
Powrót do góry
|
|
|
urwis
|
Wysłany: 19:14, 22 Mar '07
|
|
Bimi napisał: | Nie do końca rozumiem o co w tym nagraniu chodzi ale jedno muszę stwierdzić: solidnie sobie z olkiem popili |
mozna tez przeczytac co powiedzial Olin :]
"Lewica nie jest wspólnotą ludzi i poglądów. A partia, która nie jest wspólnotą ludzi i poglądów jest niczym. Jest grupką karierowiczów, którzy chcą bez przerwy stanowisk. I tak jest. Szmajdziński, Janik, ten cały Olejniczak. To wszystko są ambicjonerzy. (...) Przekręty szły w prywatycacji (...) Dlatego ci powiem, że jak patrzę na tę komisję śledczą, to tak frontalny atak na nią nie jest przypadkowy (...) W całej Europie nie ma takiego kraju, który tak lekkomyślnie sprzedałby banki (...) Za co Kaczmarka znienawidził Kwaśniewski? Za to, że w Francji obiecał Chiracowi, że mu odda Ruch. I przyjechał kaczmarek i powiedział "takiego" i nie dopuścił do dziś do sprywatyzowania Ruchu na rzecz Francuzów. (...) [Kwaśniewski] żeby nie wiem jak się naharował, to nie uzbiera tyle ile potrzebuje na wylegitymizowanie tego [majątku] (...) Oluś zawsze był krętaczem, i to małym krętaczem. Za co się brał, zawsze spierdolił (...) Sławomir Miller działał samodzielnie korupcyjnie. Bo do mnie po wyborach poprzednich przyszło dwóch facetów (...) i oni mi przedstawili i oni proszą tylko, żeby potwierdzić, że 200 tys. dolarów dotarło do pana Leszka Millera. (...) oni mówią nam: Chodzi tylko o to czy nie zmarnowały się pieniądze bo były dawane na kampanię (...) [syn Leszka Millera] zgłosił się miesiąc temu do agencji nieruchomości, w poszukiwaniu domu do miliona dolarów. (...) To znaczy, że tupet jednocześnie występuje, że nie boi się (...) Żadnemu nie wierzę z lewicy. Wszyscy są upaprani w różne kombinacje, interesy. (...) Moja sitwa i owszem, miała w dupie [Polskę]"
|
zrodlo
http://kataryna.blox.pl/2007/03/Teraz-al.....BC.tomcat2
Ps.
Nawalony Kwachu w Charkowie
http://www.youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:18, 22 Mar '07
|
|
coś tam wymamrotał, obgadał tego i owego
ale czego to ma właściwie dowodzić? że oluś zawsze był krętaczem?
przecież to każdy wie i to bez oleksego
nic z tego co tu czytam mnie nie zdziwiło, szczegolnie po tym jak usłyszałem jak bardzo koleś był zapruty
a że tacy jak oleksy popić lubią to chyba nie nowość
wolałbym usłyszeć co kaczyński gada na takiej fazie... może jego by ktoś nagrał? na pewno byłoby ciekawsze jakby zaczął opowiadać o swych izraelskich koneksjach
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
|
Powrót do góry
|
|
|
XTC88
|
Wysłany: 19:45, 22 Mar '07
|
|
A WY JAK ZWYKLE JESTEŚĆIE NIE KUMACI. Gudzowaty to jeden z najbogatszych polaków, więc SS mają na niego wtyki. zwerbowali go jakiś czas temu a on in podlega. rozmowa z oleksym to prowokcja gudzowatego, bowiem specjalnie, nikczemnie, parszywie, tandetnie upie**** olka vódką, aby ten pie***** widzi misie bez pokrycia w prawdzie. Sprawa była rozpowszechniona pół roku temu, a teraz gdy SLD pnie się w góre w sądażąch specjalnie ją upubliczniono by Sojusz zdarto z tzn "ziemią". Polską rządzą SS, czy my tego chcemy czy nie, już niedługo staniemy się 2 "białorusią", jesteśmy ksenofobami, i megalomanami. Polska staje sie krajem socjalistycznym, polską rządzi komuna, jestesmy pod władaniem USA, iluminaci już tu SĄ.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 20:14, 22 Mar '07
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 20:59, 22 Mar '07
|
|
Z tych nagrń najbardziej podoba mi się fragment jak brechta z Kwasniewskiej. Że uczy ludzi jak jeść bezy... I że jak ona się nie wstydzi!?
Szkoda że nie ma fragmentu o Kaczyńskiej No, ale tak - z niej nie wolno, więc nawet jak był to wycięli
Czy nie macie też wrażenia, że tytuł tej wiadomości jest trochę przerysowany?
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8784298
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar
|
Wysłany: 21:30, 22 Mar '07
|
|
Dziwny zbieg wiadomości:
1. Czarzasty z Oleksym zamierzają walczyć o władze w mazowieckim SLD
2. Antyterroryści przychodzą do Czarzastego w "odwiedziny"
3. Dziennik publikuje pijacki bełkot Oleksego...
Pyatnie za 100 pkt: z kim jeszcze pił gudzowaty i w jaki sposób ludzi tych można teraz szantazować...
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 21:50, 22 Mar '07
|
|
Cytat: | Pyatnie za 100 pkt: z kim jeszcze pił gudzowaty i w jaki sposób ludzi tych można teraz szantazować... |
To dobre pytanie.
Żartobiliwie odpowiedziałbym: szkoda, że nie ze mną, bo wóde musiał mieć dobrą
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
urwis
|
Wysłany: 22:39, 22 Mar '07
|
|
Wiadomo ze zbieral nagrania w celu pozniejszego szantazu,jak inaczej
interpretowac to ze czekal KILKA m-cy,ale to pryszcz, wazne ze nagranie ujrzalo swiatlo dzienne.Wiem ze dla niektorych to zadna nowosc,nie dziwie sie, bedac w SLD czy innym odlamie tej przestepczej organizacji tez nie byloby to dla mnie nowoscia, w przeciwienstwie do ludzi ktorzy sie tylko domyslali a teraz maja potwierdzenie u samego zrodla, i to nie byle jakiego - bylego premiera.
Wkurzaja mnie dzialania Pis-u, nie ida konsekwetnie za ciosem,tylko jak ktos wspomnial pokrzycza,rozdmuchaja sprawe w mediach a potem cisza,mam nadzieje ze nie tym razem.Przez te niekonsekwencje spadly notowania PiS-u, do tej pory juz 3/4 SLD powinno albo siedziec albo powinni zostac wyautowani z polityki na zawsze.Za to wreszcie panstwowa telewizja zaczela mowic ludzkim glosem,bo za zyda Wildsteina nic sie nie dzialo, teraz jest u swoich w TW(V)N i niech juz tam zostanie.
Ps
wybrane fragmenty rozmow olesia i guzka :] jakos dobra, idze zrozumiec
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36670
Nowe fragmenty rozmowy Oleksego z Gudzowatym
Co naprawdę myśli były premier
2007-03-22 01:10 Aktualizacja: 2007-03-23 01:18
Nowe fragmenty rozmowy Oleksego z Gudzowatym
Józef Oleksy w rozmowie z Aleksandrem Gudzowatym nie tylko mówił o Aleksandrze Kwaśniewskim "mały krętacz", a o Leszku Millerze "dupek". Potwierdza też, że to "żule", a wszyscy politycy według niego to "barachło". DZIENNIK ujawnia kolejne zapisy nagrania, które wywołało burzę.
|
zrodlo:
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=304&ShowArticleId=36593\
warto przeczytac cale
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Voltar