Dzieki wam za info tylko te sklepy co sprzedaja ta bron to pewno nie sprzedadza nic bez pozwolenia oprucz wiatrowki a pozwolenia tak latwo nikt nie dostanie.
Co do tego dzialaka automataczne sterowanego to ciekawa sprawa az sie boje myslec co maja w arsenale USA skoro przy malym nakaladzie srodkow hobbysta zlozyl sobie cos takiego w garazu. A pentagon inwestuje przeciez miliardy w takie projekty.
M8 napisal
Cytat: |
Nunchaku z dwóch metalowych rurek o długości 30cm i sznurka pomoże Ci poradzić sobie z bandą uzbrojonych osiłków.
Nunchaku jest nielegalne, Kusza też jest nielegalna, ale możesz sobie kupić replikę Colta Navy czyli broni sprzed 1850 roku i posiadać legalnie.
Ja planuje w najbliższym czasie poeksperymentować z coil gun xD czyli działem magnetycznym Smile
|
Niestety jestem juz po czterdziestce i nigdy sie wschodnimi sztukami walki nie zajmowalem wiec nawet jak bym sie nauczl tym poslugiwac natyle zeby sobie samemu tym nunchakiem krzywdy nie zrobic to raczej nie przypuszczam ze bym mogl czyms takim wiecej zdzialac jak rozwscieczyc ta cala bande jak by przyszlo co do czego
Mieszkam w niemczech i tutaj naraze wolno posadac kusze ale to tez sie do obrony nie nadaje bo nawet jak bym zdazyl cos takiego zaladowac i pierwszego tym unieszkodliwic to by mi drugi napewno pala leb rozwalil
Wiec lepiej bym zrobil jak bym sie odrazu podal.
Mysle ze najlepiej to by bylo miec AK47 pod lozkiem
Slyszalem ze w afryce to i po 50$ mozna z dwoma magazynkami kupic tylko jak to przywiesc?
Na tym niemieckim forum zaklinaja sie ze w polsce mozna na bazarze przy granicy kupic ale mi sie cos wiezyc w to niechce.
Kiedys to faktycznie bylo o taki sprzet latwo jak sie ruscy z DDR wycofywali ale ta czasy juz nie wroca niestety.