Wysłany: 12:34, 20 Lip '08
Temat postu: Rivera - o mnie |
|
|
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum - jestem nowy więc napiszę parę słów o sobie...
Mam 24 lata, studiuję logistykę w Poznaniu.
Moje zainteresowania to książka, film, muzyka, nowinki techniczne, motoryzacja, historia i oczywiscie szeroko rozumiane "conspiracy theories" chociaz nie lubie tego okreslenia, bo z gory zaklada ze to sa tylko teorie...
Moje poglądy polityczne... liberalne jeśli chodzi o gospodarke, wolnosci obywatelskie etc. Raczej konserwatywne jesli chodzi o obyczajowosc. Generalnie nie uznaję żadnych partii politycznych.
Wyznanie: brak. Jestem ateistą, aczkolwiek uważam Biblię za ciekawy obiekt badań. Interesuję się religiami, ich historia oraz ich wplywem na dzieje ludzkosci. Mam duży szacunek dla ruchów protestanckich, dla reformacji - choć dzisiejszy protestantyzm zbytnio podporządkowany jest Watykanowi (ekumenizm)
Tematami związanymi z tym forum zacząłem się interesować gdzieś około 2000 roku. Była taka gra komputerowa "Deus Ex" - kto grał zna fabułę... Fabuła ta dała mi inne spojrzenie na świat, choć to była oczywiście fikcja, ale jakże aktualna w obliczu wydarzeń choćby z września 2001, które w dużej mierze były dla mnie inspiracją by dalej szukać prawdy.
Liczę że przy pomocy tego forum poszerzę swoją wiedzę w tym zakresie oraz na to że wniosę tu także swój pierwiastek
Pozdrawiam
|
|