W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Odszkodowania za Jałtę i Teheram warunkiem wstepnym rozmow..   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 1430
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JerzyS

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:48, 05 Sie '08   Temat postu: Odszkodowania za Jałtę i Teheram warunkiem wstepnym rozmow.. Odpowiedz z cytatem

Temat:
Odszkodowania za Jałtę i Teheram warunkiem wstepnym rozmow o Tarczy i ruchu bezwizowym.

Do podjęcia tego tematu sklonil mnie tytuł
"Zamordowani przez władze polskie po roku 1945...."

Przecież wtedy władz polskich nie było!
Więc przez kogo zamordowani?

Sprawy związane z mordami sadowymi są w jakimś procencie do udowodnienia.
Można czekać na rehabilitację.
Pozostały inne.

Opisze sprawy związane z IV komendą WIN w Zabrzu .

W samochodzie starosty była zamontowana radiostacja.
W strukturach WIN byli ojciec i syn.
Ojciec adiutantem Cieplińskiego.
Syn zatrudniony jako kierowca starosty.
Obaj byli przekonani że pracują dla Polski.
Dla kogo naprawdę sie narażali

Najpierw powołano do wojska syna który był zatrudniony jako kierowca starosty.
Po bodajże dwu miesiącach zawiadomiono rodzinę o jego śmierci.

W akcie zgonu ten młody człowiek miał wymienione kilkanaście chorób!
Oczywiście trumny nie pozwolono otworzyć.
Wkrótce po powołaniu do wojska syna , ale chyba jeszcze przed jego śmiercią s aresztowano jego ojca
Ojciec po śledztwie, procesie, odsiedzeniu wyroków jednak przeżył .
W końcu przed śmiercią został rehabilitowany.
Zmarł śmiercią naturalna.

Jak inaczej zakwalifikować śmierć jego syna jak nie morderstwo!

Kogo jednak winić za to?
Czy tylko sowieckiego okupanta, czy też właśnie tego kto nas w tę okupacje sprzedał i manił wybuchem III wojny światowej.

Dla mnie kierowanie uwagi na ściganie cyngla , zamiast mózgu to po prostu manipulacja wykorzystująca nasz infantylizm.

Moim zdaniem za te tragedie odpowiadają "nasi" alianci którzy nas sprzedali i zapomnieli poinformować o tym.
Wykorzystywali struktury AK do akcji szpiegowskich na terenie Polski, narażając na zniszczenie naszą elitę.
Ludzi których dziś brakuje.

.
Skoro za tę tragedie są odpowiedzialni alianci to od nich , od tych rządów należy domagać sie odszkodowania.

Powinien powstać komitet, który zażąda od Szatanow Zjednoczonych i Wielkiego Brytana odszkodowań.
Do wyceny można wziąć współczynniki którymi posługiwali sie Żydzi precyzując warunki i wartość odszkodowań od Niemiec , Szwajcarii i innych krajów.

Oczywiście ze pełna wypłata takiego odszkodowania powinna byc warunkiem wstępnym zniesienia wiz dla obywateli i dyplomatów tych krajów , oraz rozpoczęcia rozmow o TARCZY!

Jeszcze nie tak dawno wyceniałem te straty tylko od Szatana Zjednoczonego na kwote co najmniej 750 mld dolarów .

Dzis jednak jestem zdania ze należy po pierwsze uwzględnić dewaluacje i na dodatek przeliczyć to na złoto
W takiej to walucie należy żądać odszkodowania

P.S. Miałem napisac to w odpowiedzi , ale myśle że powinien to być osobny temat
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
waha123

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:54, 05 Sie '08   Temat postu: Re: Odszkodowania za Jałtę i Teheram warunkiem wstepnym rozm Odpowiedz z cytatem

JerzyS napisał:

Dla mnie kierowanie uwagi na ściganie cyngla , zamiast mózgu to po prostu manipulacja wykorzystująca nasz infantylizm.

Moim zdaniem za te tragedie odpowiadają "nasi" alianci którzy nas sprzedali i zapomnieli poinformować o tym.
Wykorzystywali struktury AK do akcji szpiegowskich na terenie Polski, narażając na zniszczenie naszą elitę.
Ludzi których dziś brakuje.

650 tyś poległych tylko samych warszawiaków( łącznie z rzezią sierpniową 44)....jak to wycenić ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: