W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kloaka to chory seksoholik  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 35
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:38, 04 Paź '26   Temat postu: Kloaka to chory seksoholik Odpowiedz z cytatem

żona mu umarła i zaraz nowych dup szukał to nie jest kurwa normalne... nie po 2,3 miesiącach od śmierci żony włazić na portale randkowe i dup szukać i dawać ogłoszenia spłodzę tą która pragnie. Przygłup się czepia że ja na randki chodziłam i że niby to samo jakby mi mąż umarł a ja szybciutko z nowymi facetami bym się umawiała po 3 miesiącach. Zaraz bym była posądzana o bycie zboczoną suką, dziwką i gold-diggerką. Ale facet to pewnie może i to rzekomo w chuj normalne przecież. Jakieś minimalne standardy zachowania męski śmieciu jebany kurwiarz zboczony jebany w dupsko.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:59, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jednej. I nie dupy tylko kobiety. Handluj.

Cytat:
po 2,3 miesiącach
Za kogo ty się kurwo uważasz, za moją sekretarkę? .. Powtarzam: Nie będziesz mi szmato moim czasem rozporządzać. Ani czynić z tego powodu jakieś śmieszne wyrzuty. Schowaj swoje moralniackie fochy głęboko w buty.
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:10, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale czemu teraz siedzisz od lat w pierdolni 24/7 zamiast świrować pawiana ? az tak się postarzałeś i kutas mięciutka paróweczka? no teraz masz wolność to śmigaj a nie kurwa jak w związku jesteś to z innymi sie umawiasz i zabawiasz, co za chora kurwa daje słowo
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:11, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ZA KOGO TY SIĘ UWAŻASZ ?
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:40, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

była sobota, niedziela trzeba było poszaleć, co ty teraz robisz ? jakaś amputacja kutasa może ?
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:41, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za KOGO SIĘ NIBY UWAŻASZ?
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:44, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no stoję moralnie wyżej od ciebie, zgadza się Surprised
nie zrobiłam bachora którego opuściłam i nikt w trakcie bycia ze mną się nie zabił także sorry 1:0 dla mnie
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:46, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
nie zrobiłam bachora którego opuściłam
super thumleft Ja też nie opuściłem żadnego bachorka, mamy coś wspólnego sunny

Cytat:
no stoję moralnie wyżej od ciebie,
Eh? niby na jakiej podstawie?

Cytat:
nikt w trakcie bycia ze mną się nie zabił
Czyli każdy, komu ktoś się zabił w trakcie bycia z nim, stoi moralnie niżej od ciebie tak? hmmm Think
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:50, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Za KOGO SIĘ NIBY UWAŻASZ?
Przecież to widać - za moralną przyzwoitkę Rolling Eyes
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:56, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
stoję moralnie wyżej
Ale ja nie pytałem gdzie ty stoisz tylko za kogo się uważasz. I czy masz jakieś pretensje do mnie . Słucham.
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:59, 04 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
stoję moralnie wyżej
hehhe, dobre .... ALE JAREK BY SIĘ Z TYM NIE ZGODZIŁ.

https://www.prawda2.info/viewtopic.php?p=528349#528349
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:06, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
nie po 2,3 miesiącach od śmierci żony włazić na portale randkowe

ZA KOGO TY SIĘ UWAŻASZ? … Za człowieka? .. prędzej zwierzę! Taka szczekająca suka. Co ty tak szczekasz na mnie?? Eh? Masz jakiś problem? Coś ci się nie podoba? .. hmm?? ..że 2 miesiące? A co, może miałem czekać na twoje łaskawe zezwolenie ...Laughing , wtf, aż -ze stoperem w ręku- wyrazisz zgodę że już mogę? Za kogo ty się kurwo uważasz ? Ja ci powiem kim jesteś - SZCZEKAJĄCĄ SUKĄ. Hau hau hau trzy miesiące hau hau , portal randkowy hau ! dupy hau!-Mniej więcej to słyszę kiedy się odzywasz => … HAU !! HAU !! .. i w ogóle o co chodzi... o jakieś ogłoszenie sprzed 15 lat ma do mnie pretensje Shocked ... hahha ,, jaka spierdolina. Taka szczekająca wiecznie suka, masz siłę dziwko, to trzeba ci przyznać ciągle tyle szczekać o jedno i to samo... pierdolone głośne bydlę, któremu się chyba uroiło że cała przestrzeń w zasięgu jej wzroku należy wyłącznie do niej (?) Jesteś jakimś architektem mojej przestrzeni kurwo? .. Laughing Shocked Tam masz swoją budę, swoją michę za płotem - i tam wsadzaj nos . I NIE TWÓJ PIERDOLONY INTERES ILE PO . W dupie byłaś - gówno widziałaś - gówno wiesz.
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:12, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba było mówić że mieliście otwarte małżeństwo i każdy się bzykał z każdym i trójkąciki były czworokąty portale randkowe normą, no robisz wrażenie prawicowego gościa co szanuje te jeebane prawicowe wartości, więc oś mi nie pasi określ się wreszcie czubku. Kim ty jestes ? Otwarte małżeństwo czy małżeńska przysięga ? aha juz wiem "Nie prawica, nie liberał, nawet żaden faszysta. Kowboj Cza-Cza to normalny komunista"
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:20, 05 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja? Jestem z Królestwa , poddany Króla Leszczyńskiego czytać nie umiesz?? Rolling Eyes

Cytat:
jakby mi mąż umarł a ja szybciutko z nowymi facetami bym się umawiała po 3 miesiącach. Zaraz bym była posądzana o bycie zboczoną suką, dziwką i gold-diggerką.
Chui mnie obchodzi za co byś była osądzana, trzeba było wyjść za mąż i się umawiać po śmierci ... - to byś potem mogła jęczeć.... a teraz to se możesz gdybać ...no ja na pewno bym do ciebie żadnych pretensji nie miał co se tam robisz w swoim wolnym czasie. Więc wsadź ryj do kubła i wara od źródła Surprised

Cytat:
Trzeba było mówić że mieliście otwarte małżeństwo
Nie nie trzeba było kurwo ... TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY. ..... TRZEBA BYŁO TOBIE NIE DRZEĆ RYJA JAK NIE WIESZ CO I JAK. MORDA NA KŁÓDKĘ KIEDY GÓWNO WIESZ.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:32, 06 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawe jak by wyglądał seks z cwelozą,

pewnie była by kłodą w łóżku

Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:56, 06 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przecież już się umawialiśmy tyler

w ogóle śmieszne jest określenie kłoda no kobieta se leży facet wkłada penisa w cipkę teraz ważne pytanie CO KOBIETA MI NIBY ROBIĆ ? wstać kurwa, wyjąć penisa i odciąć nożem, szarpać za łysą męską czuprynę co ma kurwa niby robić jak nie leżeć jak no właśnie kłoda. Co za pojeby męskie zasrane mają jeszcze pretensje że kobieta se lezy jak ma penisa w sobie do czego to podobne hahaha totalnie pojebało facetów kurwa
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:13, 06 Paź '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czyli kłoda, nic nie umiesz cwelozo

giniesz w tłumie

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach