Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:07, 01 Paź '26
Temat postu: Sąsiedzki podgląd
Po angielsku nazywa się to - neighbourhood.
Pamiętam, jak na początku lat 2000, w Anglii oglaszali w gazecie, że potrzebują ludzi związanych z komputerem do podglądania sąsiadów. Kto dlugo lubi siedzieć przy komputerze, jest mile widziany !
W Australii dawali do podpisu deklarację. Byly pytania typu - kiedy wychodzisz z domu i na jak długo, od której godziny pracujesz do której, w jakie dni nie ma cię w domu ? Ludzie , nie wiem, kto to podpisał !!!??? Na każdym nowym osiedlu pojawiały się te deklaracje. Nie wiem, od kiedy istnieje ta akcja i kto to firmuje !?
Podsłuch i podgląd były zawsze w Polsce zakazane !!!
Ludziom w Australii zginęło dużo "słoiczków" - zakopane w ogrodzie klucze zapasowe. Łatwo je zgubić ! Tak bylo od lat !!!
Przez gogool nasze property może oglądać każdy ! Jak kiedyś umawiałam kosiarza do trawy, to cenę ustalił po długości mojej trawy, którą widział na swoim komputerze !!! Cywilizacja !
pewnie była trenowana na postach z tego forum _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Wysłany: 16:57, 02 Paź '26
Temat postu:
..ale co ona jest taka osrana tępa sztuczna kurwa , nie rozumie że co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr?? Ta pierdolona sztuczna inteligencja nie rozumie nawet pojęcia reinkarnacji -ani Panta rhei kai ouden menei. Parainteligentne ścierwo nie potrafi wyjść poza utarte schematy myślenia, kalki umysłowe.
Ja w ramach tematu sąsiedzki podgląd. No więc tylko młode i naiwne kobity wierzące w "miłość" decydują się na dzieci. Nikt normalny wiedząc co go będzie czekać w życiu się na to nie zdecyduje. Przede wszystkim bieda, bieda i jeszcze raz bieda i to w Warszawie. Wystarczy pochodzić po domach (blokach) żeby odechciało się dziecka raz na zawsze. Bachory niechętne do nauki czegokolwiek, uzależnione od chatgpt i tiktoka. Smutna generalna atmosfera zazwyczaj bez ojca a jak z ojcem to często jeszcze gorzej bo to ukryty zjeb który też psuje atmosferę tylko nie widać na pierwszy rzut oka. Możliwe że matka tez jebnięta, widziałam co najmniej dwa razy mordy matek alkoholiczek. Mnóstwo bachorów łażących po domach raz mamusi raz tatusia, bo rozwód. Serio straszne to kurwa jak się zastanowić, możliwe że dzwonią do mnie tylko najgorsze odpady społeczne, ale miałam tez normalnych ludzi tylko jakby stanowią zdecydowaną mniejszość. No przykład normalności jako takiej ojciec (wow ojciec jest w domu szok) pyta się jak idą zajęcia, interesuje się - to już jest kurwa NADLUDZKIE i rzadkie w chuj. Z takich normalnych ludzi mam jedną osobę na siedem dziwacznych
Wysłany: 17:16, 02 Paź '26
Temat postu:
No ewidentny syndrom odrzuconej dziwki , nie potrafi przeboleć że inni spędzają miło czas BEZ NIEJ .
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Przejdę na zajęcia online kurwa... to łażenie po domach zaczyna już mnie wkurwiać badałam latami polskie domy - jebana patologia mam dosyć, jaki program do zajęć online ? Muszę mieć jakiś graficzny czy coś. No niby spoko, bo robię te minimum 5000 kroków dziennie co nie i badam atmosferę rodzinną, ale już wszystko zbadane kurwa tak jak to forum. Pora spierdalać online.
Kogo ja mam ?
- dziewczyna 8 klasa (mieszka w bloku) - łażę 3 razy w tygodniu nawet w sobotę, nigdy nie widziałam ojca założę się że brak
- chłopak 8 klasa (blok) - już w zeszłym roku do niego chodziłam ojca brak chodziłam o 18 w piątki teraz we wtorki tatusia nie ma nigdy, typ ma ADHD
- chłopak 3 klasa liceum (blok) nerwica i upośledzenie społeczne nawet większe niż moje w jego wieku, mam podejrzenia że w szkole go nękają typ sypia po 4-6 godzin w nocy
- dziewczyna 6 klasa (blok) - ojca nie widziałam możliwe że przychodzi wieczorem bo chodzę wcześnie, ale tez mam podejrzenia że brak, bardzo znudzona dziewucha
- koleś 1 liceum jako tako spoko rodzinna atmosfera tylko typ ma jakieś mega problemy z matmą czy pamięcią czy nawet rozumowaniem, ale przynajmniej nie jawna patologia na pierwszy rzut oka, może to gra pozorów ale najnormalniejszy klimat
Wcześniej ?
- maturzystka (blok) z którą robiłam masę zadań i ledwo zdała maturę, pościel w hello kitty, wyglądała na mega przestraszoną i zagubioną. Ojciec był no ale to nie zmieniło atmosfery i tego, że dziewczyna albo ma bardzo niskie iq albo ktoś coś jej zrobił złego i ma patologicznie niską samoocenę.
- licealista 3 klasa mamusia była, ojca brak nawet w niedziele ale z bogatego domku ustawiony dynamiczny Oskarek, rodzinka zajmuje się nieruchomościami, gnojek nie potrafił odwołać nawet zajęc raz przyszłam i nikogo w domu nie było. Totaolnie wyjebane na naukę.
Wysłany: 17:30, 02 Paź '26
Temat postu:
Idź szukać akceptacji na skraj internetu okey
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Nie warte to chodzenie po depresyjnych domach pieniędzy to jak jakaś praca socjalna kurwa. Na szczęście ja to gówno robiłam już jak byłam młodsza i wtedy się zorientowałam że coś nie tak z tymi rodzinami w Polsce i domami zrobiłam sobie lata przerwy i wróciłam do tego, ale dzięki bogu że zaczęłam w młodym wieku tak bym miała różowe okulary i może nawet bejbika bym jeszcze zrobiła w międzyczasie kurwa
Chodzenie po domach odechciewa związków i dzieci na dobre, te smutne biedne rodziny są dołujące.
Wysłany: 17:38, 02 Paź '26
Temat postu:
nikogo nie interesuje twoje śmieszne życie
Dzięki bogu, że jestem naturalnie aspołeczna i chodziłam po domach już wcześniej jak mjiałam 20 lat wyleczyło mnie to z "romantyzmu" i chęci posiadania bachorów. Pochodzisz do 20 polskiego bloku i smętnej rodziny odechce ci się zakładać rodziny. Przede wszystkim faceci i kobiety siebie wzajemnie nie lubią więc na chuj tworzyć związek z osobą która cie zapewne w głębi duszy nie lubi ???
U zwierząt nie ma czegoś takiego że samiec lubi samice i są przyjaciółmi lol nice try samiec bzyka samice i tyle potem samice albo zjadają samca zajebiście najlepsza opcja albo idą z innymi samiczkami opiekować się małym. problem kobiet to zmuszanie do robienia dzieci, propaganda od 2 roku życia bgy tworzyć związki i dzieci a potem nieszczęścia na całe życie. Powinniśmy brać przykład ze zwierząt i zjadać samców.
"Mężczyźni odpowiadają za reżyserię zdecydowanej większości komedii romantycznych – szacuje się, że jest to od ok. 75% do nawet ponad 85% produkcji w tym gatunku".
No a bidne kobity oglądają to gówno i wierzą, ze uda się stworzyć związek na całe życie z jej NAJWIĘKSZYM PREDATOREM - mężczyzną. A potem wysyp samotnych matek. Bez prania mózgu większość kobiet byłaby taka jak ja widziałaby prawdę, ale męskie śmieci muszą kamuflować się całe zycie, tworzyć urojone scenariusze, filmiki dla zjebów tak że wyjście z matrixa dla większości kobiet jest niemożliwe.
Wysłany: 19:07, 02 Paź '26
Temat postu:
ciekawostki napisał:
idą z innymi samiczkami opiekować się małym.
Kto ci takie głupoty naopowiadał? Przecież pisałem, że królice rozwalają gniazda innej królicy, żadnej kooperacji, helou!!!
Cytat:
"Mężczyźni odpowiadają za reżyserię zdecydowanej większości komedii romantycznych – szacuje się, że jest to od ok. 75% do nawet ponad 85% produkcji w tym gatunku".
Ale reżyser tylko technicznie tworzy film z treści, którą napisała jakaś kobieta. Helou, wiem dobrze kto jest autorem romansów, bo je kiedyś często czytywałem i żaden facet nigdy nie był autorem romansu, który przeczytałem, a przeczytałem z setkę tego typu książek...
Wysłany: 19:15, 02 Paź '26
Temat postu:
Cytat:
U zwierząt nie ma czegoś takiego że samiec lubi samice i są przyjaciółmi
W dupie byłaś i gówno wiesz o świecie pierdolona suko. Ptaki, ssaki - jest mnóstwo przykładów gdzie pary są sobie wierne na całe życie i wspólnie wychowują potomstwo. TaK, w świecie zwierząt. A ty jesteś pierdolnięta i masz deficyty niestety. Stąd twoje kulawe wyobrażenia i kibel w bani.
U zwierząt nie ma czegoś takiego że samiec lubi samice i są przyjaciółmi
W dupie byłaś i gówno wiesz o świecie pierdolona suko. Ptaki, ssaki - jest mnóstwo przykładów gdzie pary są sobie wierne na całe życie i wspólnie wychowują potomstwo. TaK, w świecie zwierząt. A ty jesteś pierdolnięta i masz deficyty niestety. Stąd twoje kulawe wyobrażenia i kibel w bani.
Monogamia pingwinów przechodzi powoli do historii. Do niedawno sądzono, że te ptaki dobierają się w pary na całe życie. Teraz naukowcy dowiedli, że w koloniach pingwinów małych na australijskiej Wyspie Philip „rozwody” są powszechne, podobnie jak okazjonalne skoki w bok, a nawet regularna rozwiązłość.
Wysłany: 22:21, 02 Paź '26
Temat postu:
nie wiem jak u zwierząt, ale na tym forum dominującą predatorką jesteś w sumie ty _________________ Cweloza poluje kiedy zew krwi czuje https://suno.com/invite/@solidarni
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów