Wysłany: 22:30, 09 Wrz '26
Temat postu: NicPonadto chuju
Wyobraź sobie że ciebie śledzi ktoś nieznajomy i wie wszystko o tobie ty creepie pierdolony czubie. Do psychiatryka psychopato śledzący rzekomo obcych ludzi, bo wciąż kurwiu się nam nie przedstawiłeś. Po prostu nas obserwujesz jak ostatni creep.
Jebany creep, obserwuje nas wszystkich jak zwierzynę ale twoje niedoczekanie chuju mnie już nie będziesz obserwował, nie bawię się w twoją grę spierdalam.I co wygrywam kurwiu mnie nie będziesz śledził dziwolągu
twoim głównym problemem jest bardzo mały penis nikogo tu nie znasz i nie gadałeś tylko obserwowałeś ale z każdym się kłócisz typowe dla pasztetów albo facetów w mega malutkim członkiem.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 00:12, 11 Wrz '26
Temat postu:
a twoim głównym problemem jest kiła mózgowa.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
stalker wrzuca filmiki Bladegomamuta1 co był kiedyś na tym forum może to on sam promuje swój kanał w pierdolni, bo ma tylko po 300 wyświetleń i wszyscy go olewają
Wysłany: 12:37, 26 Wrz '26
Temat postu:
Ej podobno masz cały matriks w głowie i wszystko się może zdarzyć?
....ale globalny spisek ukrytych w cieniu patoelit na szczytach władzy - władców marionetek* - to już się nie może zdarzyć???
* marionetki to widoczni w telewizorach przedstawiciele "demokratycznych" reżimów, tzw. "gadające głowy". Często same nieświadome realizowanych planów, pożyteczni idioci. Niektórzy z nich należą do masonerii, oraz różnych pseudotajnych stowarzyszeń - klubów w których czują się lepsi.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 12:56, 26 Wrz '26
Temat postu:
Cytat:
globalny spisek ukrytych w cieniu patoelit na szczytach władzy - władców marionetek* - to już się nie może zdarzyć???
Ej, no co, taką ewentualność mogą rozważać jedynie odklejeńcy dla których życie jest jak w bajkach, żyjący w bańce filmowej, w schizofrenicznym świecie, nie mający życia, zaburzeni odnajdujący sens w wyszukiwaniu urojonych spisków by poczuć się "lepsi"
Cytat:
Czemu co roku jakiś nowy cwaniaczek w Pierdolni przyczepia się do mojej Pyszczusi?
No widzisz... a zadaj sobie pytanie raczej, jak to jest , że co roku ktoś nowy zauważy jej kalectwo umysłowe? ...potem odejdzie zszokowany i zdziwiony ....ale pojawi się ktoś inny - i znowu zauważy dokładnie to samo. Ludzie się zmieniają, przychodzą ,odchodzą ....ale kalectwo psychiczne cwelozy trwa latami , szokuje niezmiennie - i wywołuje te same reakcje . JAK TO JEST??? _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 13:45, 26 Wrz '26
Temat postu:
stronnik napisał:
Cytat:
globalny spisek ukrytych w cieniu patoelit na szczytach władzy - władców marionetek* - to już się nie może zdarzyć???
Ej, no co, taką ewentualność mogą rozważać jedynie odklejeńcy dla których życie jest jak w bajkach, żyjący w bańce filmowej, w schizofrenicznym świecie, nie mający życia, zaburzeni odnajdujący sens w wyszukiwaniu urojonych spisków by poczuć się "lepsi"
Stąd schizofrenia i podobne choroby umysłowe, to ostatnia bariera ochronna dla okultystycznych elit przed całkowitą dekonspiracją. Gdy ktoś wie za dużo i nie da się go wyeliminować metodami stosowanymi przez specsłużby, to robi się z takiego wariata.
Wysłany: 13:47, 26 Wrz '26
Temat postu:
uhmmm . jedna pyszczucha jest zdrowa umysłowo ... Boże uchroń przed takim "zdrowiem'' _________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
[quote="NicPonadto"]cweloza bałaby sie konfrontacji twarzą w twarz/quote]
przecież ja KAŻDEMU w pierdolni proponowałam spotkanko tylko chemicloo i panocek to pierdoły które się boją
po co pierdolisz jak nie wiesz każdemu proponowałam albo spotkanko na piwko albo spotkanko szachowe za które nawet zapłacę i co obaj to cioty i tchórze jak to faceci. Panocek chciał się od razu bzykać no to bez przesady najpierw normalne spotkanko w jakimś barze czy cos potem się zobaczy i mu się odechciało
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów